William Fuglset, Nettavisen" /> William Fuglset, Nettavisen" /> Gå til sidens hovedinnhold

Tysk klubb hudfletter Brann

Artikkelen er over 10 år gammel

Mainz dropper Erik Huseklepp.

Samtidig som den tyske Bundesliga-klubben Mainz 05 gir opp å hente Erik Huseklepp, gir de Branns sportslige leder Roald Bruun-Hanssen det glatte lag.

  • Brannmagasinet

Tirsdag ble det kjent at den tyske Bundesliga-klubben Mainz hadde sendt en henvendelse til Brann angående en mulig overgang for Erik Huseklepp.

– Vi fikk en henvendelse fra dem forrige uke som vi har svart på. Etter det har vi ikke hørt noe, sa sportslig leder i Brann, Roald Bruun-Hanssen til TV 2 tirsdag.

FORBANNET
Men i Mainz har man allerede lagt Huseklepp-overgangen på hyllen.

Grunnen? Den tyske klubben er forbannet over Bruun-Hanssens håndtering av saken.

Henvendelsen på faks fra Mainz ble nemlig besvart med en oversikt over Huseklepps statistikker fra Branns sportsdirektør.

Det mener hans kollega Christian Heidel i Mainz er svært uprofesjonelt.

– Som om vi skulle leve bak månen! Som om vi ikke nøye hadde undersøkt spilleren på forhånd, raser sportsdirektøren i Mainz overfor avisen Mainzer Allegemeine.

– Det går ikke, slik gjør man ikke, og dermed har vi satt punktum for saken, fortsetter Heidel, som dermed bekrefter at Mainz gir opp forsøket på å hente Huseklepp.

STORTALENT GÅR
Neste sommer forsvinner klubbens stortalent André Schürrle til Bayer Leverkusen, og klubben har sett seg ut flere mulige erstattere for 20-åringen.

Hvorvidt Huseklepp var ett av de heteste alternativene, vil ikke sportssjefen si noe om.

– Spilleren kan definitivt ikke lastes for situasjonen som har oppstått. Vi har aldri snakket med ham, presiserer Bauer.