Gå til sidens hovedinnhold

Ute resten av sesongen

Artikkelen er over 15 år gammel

Branns medisinske støtteapparat unnlot å undersøke Trond Fredrik Ludvigsen da han kom til Bergen.

Trond Fredrik Ludvigsen var mandag til medisinsk undersøkelse på Stadion. Beskjeden han fikk var alt annet enn lystig. Kantspilleren er trolig ute for resten av sesongen.

– Det er helt forferdelig. Jeg har vært lite plaget med skader før, og så skjer dette nå. Det er bare å beklage overfor publikum, sier finnmarkingen, som ble hentet fra Bodø/Glimt i sommer for å erstatte Kvisvik og skyte Brann til gull. Knappe to måneder senere er alle drømmer knust.

– Kjedelig. Det hadde vært artig å vise seg frem, beklager Ludvigsen.

BLE IKKE UNDERSØKT

Aller verst for Brann sitt vedkommende må det være å tenke på at Ludvigsen kanskje kunne spilt søndagens kamp mot Lillestrøm hadde han fått rett medisinsk oppfølging.

– Trond Fredrik begynte å spille for tidlig. Vi burde holdt han igjen, vedgår Branns fysioterapeut Frode Skjelvan til BA.

– Med rett behandling kunne han nok kanskje spilt i dag.

Tabben Brann gjorde var at de ikke utførte noen medisinsk undersøkelse på Ludvigsen da han kom til Bergen. I stedet stolte de blindt på Bodø/Glimts diagnose, en diagnose som viste at han hadde strukket et leddbånd i kneet. Skjelvan mener dette ikke var riktig.

– Ettertiden har vist at Trond Fredrik slet med flere skader enn bare et strukket leddbånd, sier fysioterapeuten, og viser til muskulaturproblemer, samt en hevelse i leddkapselsen.

– Hvorfor utførte dere ikke selv en medisinsk undersøkelse på Ludvigsen?

– Det burde nok vært gjort, ja.

BA lyktes ikke å få en kommentar fra Bodø/Glimts fysioterapeut Pål Jensen mandag. Trener Ola Haldorsen hadde derimot følgende kommentar.

– Det høres merkverdig ut at ikke vår medisinske undersøkelser ikke skulle holde stikk.

Kjøpe en spiller uten å la han gjennomgå legesjekk? Si din mening på Brann-diskusjonen.