Trond Fredrik Ludvigsen var mandag til medisinsk undersøkelse på Stadion. Beskjeden han fikk var alt annet enn lystig. Kantspilleren er trolig ute for resten av sesongen.

– Det er helt forferdelig. Jeg har vært lite plaget med skader før, og så skjer dette nå. Det er bare å beklage overfor publikum, sier finnmarkingen, som ble hentet fra Bodø/Glimt i sommer for å erstatte Kvisvik og skyte Brann til gull. Knappe to måneder senere er alle drømmer knust.

– Kjedelig. Det hadde vært artig å vise seg frem, beklager Ludvigsen.

BLE IKKE UNDERSØKT

Aller verst for Brann sitt vedkommende må det være å tenke på at Ludvigsen kanskje kunne spilt søndagens kamp mot Lillestrøm hadde han fått rett medisinsk oppfølging.

– Trond Fredrik begynte å spille for tidlig. Vi burde holdt han igjen, vedgår Branns fysioterapeut Frode Skjelvan til BA.

– Med rett behandling kunne han nok kanskje spilt i dag.

Tabben Brann gjorde var at de ikke utførte noen medisinsk undersøkelse på Ludvigsen da han kom til Bergen. I stedet stolte de blindt på Bodø/Glimts diagnose, en diagnose som viste at han hadde strukket et leddbånd i kneet. Skjelvan mener dette ikke var riktig.

– Ettertiden har vist at Trond Fredrik slet med flere skader enn bare et strukket leddbånd, sier fysioterapeuten, og viser til muskulaturproblemer, samt en hevelse i leddkapselsen.

– Hvorfor utførte dere ikke selv en medisinsk undersøkelse på Ludvigsen?

– Det burde nok vært gjort, ja.

BA lyktes ikke å få en kommentar fra Bodø/Glimts fysioterapeut Pål Jensen mandag. Trener Ola Haldorsen hadde derimot følgende kommentar.

– Det høres merkverdig ut at ikke vår medisinske undersøkelser ikke skulle holde stikk.

Kjøpe en spiller uten å la han gjennomgå legesjekk? Si din mening på Brann-diskusjonen.