– Veldig gøy

Lars-Henrik Skage kom inn på venstrebacken i den 79. minutt.

Lars-Henrik Skage kom inn på venstrebacken i den 79. minutt. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Spillere og trener deppet etter 1-1 mot Aalesund, men ikke Lars-Henrik Skage som fikk sin debut for Brann.

DEL

Den tidligere Fana-spilleren kom inn for en glimrende Christian Kalvenes i det 79. minutt. Det var stort for en 19-åring som bare for ett år siden spilte 2. divisjonsfotball.

  • Brannmagasinet

– Det var veldig gøy, men litt tungt. Jeg var veldig nervøs da jeg skulle bli byttet inn. Jeg følte jeg hadde press på meg for Christian (Kalvenes) hadde spilt en veldig god kamp, sier Skage etter kampen.

Skage kom inn på venstrebacken. Selv sier han at han kan spille på begge backene.

– Jeg er like god med begge bein. Jeg er høyrebeint, men jeg knakk foten for åtte år siden. Da trente jeg opp venstrefoten til å bli like god, forteller unggutten.

Selv om det ble poengtap for Brann mot Aalesund er unggutten glad han fikk sjansen. Men han var overrasket over at han kom inn på stillingen 1-1.

– Jeg var ikke hundre prosent klar da jeg ble byttet inn. Eller jo, jeg var det, ombestemmer han seg og ler.

Skarsfjord skyter av sin juniorspiller. Han håpet av Skage skulle sette fart i et Brann-lag som slet mot slutten av kampen.

– Lars-Henrik har stor fart og er god med begge bein. Jeg hadde håpet at han skulle skape noe sammen med Bentley, men det ble rotete da han kom inn, sier Skarsfjord.

Et innhopp gir mersmak. Nå håper han at han får flere sjanser til å vise seg frem.

– Det er helt opp til Rune (Skarsfjord), men det er klart det gir mersmak. Jeg håper jeg kan spille flere kamper. Det gjelder bare å vise seg frem. Jeg har forbedret meg mye, sier Skage.

Artikkeltags