Ydmyket gamle lagkamerater

Artikkelen er over 14 år gammel

Vestlandshallen (BA): Endre Hansen sto for gårsdagens prestasjon da han arrogant lobbet ballen over Håkon Opdal og i mål. Med låret!

DEL

Endre Hansen ble hentet til Brann av Teitur Thordarson i 2001, men tålte ikke islendingens treningsdoser. For litt over et år siden ble han fristilt av Brann og gikk tilbake til Åsane.

I går kom hevnen. Hansen ble spilt fri av Trond Heggestad, løp forbi Ragnvald Soma og da Håkon Opdal kom rusende ut, lobbet han ballen over keeperen og i mål. Med låret. Det så meget elegant ut.

– Ja, var ikke den fin, kanskje? Det var helt bevisst, ballen spratt og jeg lobbet den med låret, gliser den kvikke vingen.

Åsane-trener Trond Bjørndal lovpriser Hansens scoring. Og spill.

– Fortsetter han å spille slik han har gjort i de siste tre kampene, tror jeg han kan leve av å spille fotball igjen. Og den scoringen var bare så arrogant at det var nesten for jævlig, smiler Bjørndal.

Til tross for seier mot Brann Bjørndal synes fortsatt Åsane har mye å gå på:

– Vi spiller ikke helt opp mot vårt beste. Deilig å slå Brann, selvsagt, men du får ikke meg til å si at Brann tapte for et bedre lag. Det er ikke rett. De er mye bedre enn oss, sier han.

Artikkeltags