Enda en seier rotet vekk

Brannblogger Aexander Osdal.

Brannblogger Aexander Osdal. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Brannblogger Alex Osdal er skuffet etter 1-1 mot Viking.

DEL

MeningerTo poeng gikk fløyen da sekunder var igjen
Det straffet seg med feigheten for Nilsen sine menn
For Vikings sjanse kom fordi vi ville drøye tid
Men Sivert sleivet vekk, og Viking straffet oss, indeed

Vi hadde først tatt ledelsen, da Haugens skudd gikk inn
bak Austbø som må ta en god del skyld på kappen sin
Vi spilte ikke bra, og mange sa det var fortjent
at Viking fikk poeng, selv om det skjedde lovlig sent.

Men bittert var det uansett, og skuffelsen var stor
Det glapp igjen på slutten, som i åpningen i nord
Så ingen skal beskylde oss i år for særlig flaks
Kan Fru Fortuna ikle seg den røde drakten straks?

Etter den store nedturen på Stadion lørdag kveld, kan jeg starte med en god nyhet: Brann har aldri tidligere på øverste nivå (helt siden starten av seriesystemet i 1948/49-sesongen) stått med kun fire baklengs etter de seks første seriekampene! Men det har vi altså nå. Ja vi var jo bare sekunder fra å ha kun tre baklengs etter det første halve dusinet av seriekamper denne sesongen. DET er den irriterende «nyheten»…

Vi ledet altså 1-0 og var på det tidspunktet én scoring fra midlertidig serieledelse og ny klubbrekord i målforskjell etter seks runder på øverste nivå. Vi har nemlig aldri tidligere hatt mer enn syv plussmål etter dette antall kamper. Men det andre målet kom aldri. I stedet fikk vi utligningen i trynet med bare 36 sekunder igjen… Målforskjellen ble redusert til +6, men det er faktisk likevel den beste målforskjellen vi har hatt etter seks kamper siden 2000.

Dette var på ingen måte noen stor forestilling av Brann. Det var mye som kladdet og det var mange rare og unødvendige feil som ble gjort. Mange vil nok hevde at ett poeng til hvert lag, var rettferdig. Ja til og med at Viking var best. Også undertegnede følte rett etter kampen at vi knapt nok hadde fortjent å vinne.

Flaggdag på Stadion. (Foto: Alex Osdal)

Flaggdag på Stadion. (Foto: Alex Osdal)

Men etter å ha sett kampen om igjen, så har jeg talt åtte Brann-avslutninger inne i feltet. Og alle kom i tillegg til scoringen, som jo var et langskudd. Viking hadde kun én avslutning inne i sekstenmeteren i tillegg til scoringen som ble deres andre og siste forsøk inne i feltet. Nå skal ikke jeg påstå at enhver avslutning i feltet nødvendigvis er en stor sjanse, men vi hadde da virkelig flere gode muligheter til å øke til 2-0. 

Og i den grad man skal ta kampstatistikk som en indikator på styrkeforholdet (det er jo ikke akkurat noen eksakt vitenskap), så skulle faktisk Brann vunnet denne kampen greit. Både når det gjelder avslutninger, avslutninger på mål og den litt subjektive og noe uklare måleenheten «sjanser», slo vi siddisene klart - i følge flere kampstatistikk-kilder. (Se for øvrig under kampstatistikken lenger nede)

For selv om Viking så absolutt var med i kampen og hadde mye ball, så var det jo ikke all verdens de skapte. Vi skapte ikke så fantastisk mye vi heller, men vi hadde vel strengt tatt de fleste store sjansene. 

Men uansett om vi hadde fortjent tre eller ett poeng i det som vel var seriesesongens svakeste kamp til nå for vår del, så er det utrolig surt når det glipper med 36 sekunder igjen av den annonserte overtiden. Spesielt når vi tar frispark inne på Vikings halvdel når det er 65 sekunder  igjen av tiden dommeren har lagt til. Men det var DA Sivert Heltne Nilsen fant ut at vi skulle være feige og hale ut mer tid. Frisparket hans var antagelig ment for at Deyver Vega skulle holde på ballen ved sidelinjen - og da helst slå leir nede ved cornerflagget et sted, resten av kampen.

Men frisparket var svakt og gikk i stedet ut over den nevnte sidelinjen. Dermed fikk Viking ballen og en siste mulighet til å forsøke å få til et angrep. 

Joda, selvsagt er det nok lurere i overtiden å holde på ballen og være litt feig i stedet for å ta sjanser for å få en 2-0-ledelse som strengt tatt ikke er nødvendig.  Men skal man være feig, så må man i det minste gjøre tingene riktig, enkelt og trygt!

For uansett hva som ville være best av å gå for avslutning eller å danse ved cornerflagget i et minutt: Det beste er så definitivt ikke å skyte frisparket ut i kast. Neida, han gjorde det ikke med vilje, men oppgaven var ikke vanskeligere enn at det antagelig var konsentrasjonen som sviktet. Og det holder ikke på stillingen 1-0 i overtiden.

Så på en måte kan man si at Vikings siste mulighet kom som en slags karma-straff til oss: Et forsøk på å hale ut enda mer tid, fikk fatale konsekvenser. Imidlertid skal det sies at vi hadde flere muligheter til å stoppe angrepet før det gikk så langt som det gikk. Viking vant nemlig ballen tilbake et par ganger i løpet av angrepet. For alle våre forsøk på å erobre ballen for godt, var mislykkede.

Deppings. (Foto: Alexander Osdal)

Deppings. (Foto: Alexander Osdal)

Dårlig uttelling til nå

Som jeg var inne på, så skal man selvsagt ta allskens kampstatistikk med en klype salt. De forteller ingenting om det som skjer i alle minuttene mellom avslutningene, om sjansene var store, om skuddene kom upresset fra tre meter midt foran mål eller fra femten meters spiss vinkel, osv. Men en viss pekepinn på kampforløpet gir det jo. Og hvis slike ting hadde avgjort hver enkelt kamp, så hadde vi hatt følgende poengscore nå:

 • VGs sjansetelling: 18 poeng
 • BTs sjansetelling: 18 poeng
 • VGs telling av avslutninger: 15 poeng (tap mot TIL)
 • NTBs telling av avslutninger: 15 poeng (tap mot TIL)
 • VGs telling av avslutninger på mål: 16 poeng (uavgjort mot LSK)
 • NTBs telling av avslutninger på mål: 15 poeng (tap mot LSK)
 • Min egen telling av avslutninger innenfor 16-meteren: 16 poeng (uavgjort mot LSK)

Men vi står med kun 11 poeng på den ekte tabellen…

Ja om vi så bare hadde klart å holde buret rent i fem minutter til (inkludert overtiden) i Tromsø, og 36 sekunder til mot Viking, så hadde vi i det minste hatt 15 poeng. 

Men det har vi ikke. Vi har bare 11. Og det er dessverre det vi må forholde oss til…

Dette var kanskje den dårligste seriekampen for vår del til nå i år. Uten tvil den dårligste på hjemmebane i hvert fall. Spesielt i første halvdel av første omgang hadde Viking veldig mye av spillet. Men vi skulle likevel ta en litt heldig ledelse i det 22. minutt da Fredrik Haugen valgte å skyte fra 25 meter. Fra min posisjon på skrå bak målet, så det ut til at keeper Iven Austbø skulle ta skuddet som ikke virket altfor godt. Men til min store overraskelse - og ikke minst glede - spratt ballen under Austbø og i mål. 

Dermed hadde Haugen nok en gang scoret mot Viking. Som han gjorde i Stavanger tre og et halvt minutt på overtid i fjor, som han gjorde i cupkampen i samme by i 2011, og som han gjorde da han scoret 3-2-målet fem minutter før slutt i seriekampen på Stadion samme år. (I tillegg hadde han totalt tre målgivende på Viking Stadion i 2013 og 2014).

Videre var det en rotete og ikke spesielt hendelsesrik kamp, men vi hadde da våre gode muligheter til å doble ledelsen ved både Kristoffer Barmen, Jakob Orlov og Daniel Braaten.

Drøye åtte minutter etter pause ville for øvrig Viking ha straffe da Samuel Adegbenro skjøt ballen opp i hånden til Haugen. Det hadde vært strengt å dømme straffe der, men det er sikkert dommere som ville gjort det.

Brann så ut til å hale det hele i land, og når man har frispark på motstanderens banehalvdel med et drøyt minutt igjen av plusstiden, så skal det liksom være i boks. Men den gang ei… 

Dermed ble det 1-1 og en ufattelig sur poengdeling ut av møtet med lillebror som ikke har tatt gull eller sølv siden 1991. (Den bemerkningen må jeg ha med hver gang vi møter dem, i tilfelle det er noen siddiser som skal inn her og godte seg). Viking fikk en slags revansje for vårt enda senere vinnermål i Stavanger i fjor. Det kom 67 sekunder senere enn lørdagens.

Skal vi trekke frem en mager trøst, må det være at vi tross alt fikk poeng i årets svakeste kamp. Selv om det så absolutt skulle vært to til…

På toppen av det hele må Sivert Heltne Nilsen stå over bortekampen mot RBK til helgen. Karantene allerede i syvende runde, viser to ting: 1) Det kan bli mange karantener på Nilsen. 2) NFF har altfor strenge karanteneregler.

NB! Også i 2014 og 2016 fikk vi poengavgjørende mål imot oss på overtid: Borte mot VIF i fjor scoret hjemmelaget 3-2-målet 1:22 på overtid. Og for ikke å snakke om i nedrykkssesongen 2014 da LSK først utlignet 32 sekunder på overtid og så scoret seiersmålet 2:16 på overtid.

Hendelsene:

02:30 - Brann: På ti sekunder har Fredrik Haugen to innleggsforsøk som begge ikke er i nærheten av å gå til noen Brann-spillere. 

04:05 - Brann: Daniel Braaten mottar et innlegg fra motsatt og har kjempegod tid. Likevel brenner han til med vristen fra skrått hold rett utenfor sekstenmeteren. Skuddet går høyt over. Her kunne han tatt seg litt bedre tid.

07:20 - Viking: André Danielsen måker fremover, men ballen går helt inn til Piotr Leciejewski.

10:55 - Viking: Samuel Adegbenro fosser opp deres venstreside før han trekker innover mot midten og skyter fra 23 meter. Piotr redder uten for store problemer.

13:30 - Viking: På femmeteren får Vito Wormgoor såvidt klarert vekk foran Mathias Bringaker.

15:15 - Viking: Siddisene vinner ballen langt inne på Branns halvdel og Adegbenro skyter fra skrått hold noen meter utenfor feltet. Det går en meter eller to utenfor lengste stolpe.

18:50 - Brann: Brann bryter på midten, Haugen får ballen og gir etter hvert på tvers over til Torgeir Børven som kommer til skudd fra ti meters skrå vinkel. Det klareres til corner.

19:20 - Brann: På Haugens corner fra høyre header Sivert Heltne Nilsen utenfor fra syv meter når han slår Danielsen i hodeduellen.

21:22 - 1-0, SCORING BRANN: FREDRIK HAUGEN: Brann angriper på venstresiden, Karol Mets klarerer Ruben Kristiansens forsøk på å nå Børven foran mål, men Gilli Rólantsson får ballen. Han gir til Haugen som velger å skyte fra 25 meter. Ballen spretter like under Iven Austbø og i høyre hjørne. Neppe utagbart for keeper, men likevel en deilig 1-0-ledelse til oss.

24:20 - Brann: Amin Nouri slår inn fra høyre, men Viking får klarert.

25:20 - Brann: Ruben Kristiansen kommer opp på venstresiden og legger inn. Dessverre gjennom hele feltet og ut foran Braaten som kommer for seint.

30:55 - Brann: Gilli forsøker å vri over til Børven som kommer på bakerste stolpe, men det blir for høyt for sistnevnte.

33:55 - Viking: Steffen Ernemann skøyter høyyyyt over fra mer enn 30 meter.

36:55 - Viking: Kristoffer Haugen med skumle hensikter når han kommer forbi Nilsen på sin vei inn fra siden i feltet, før han stoppes av Wormgoor som lager corner.

38:25 - Viking: Ernemann header like utenfor lengste stolpe fra syv meter når han kommer seg foran Bismar Acosta på innlegget fra vår venstreside.

40:45 - Brann: Haugen gir til høyre til Braaten som i sin tur gir til Nouri som går på løp bak Kristoffer Haugen. Nouri kommer til innlegg fra dødlinjen. Det får Viking headet vekk, men ballen lander hos Gilli som sentrer til Barmen. Sistnevnte demper og skyter fra ti meter. Det går via en blåkledd og like utenfor stolpen. Dermed corner.

43:25 - Brann: Haugen skyter fra 20 meter. Det går via Mets’ hode og til corner.

44:15: Braaten holder på ballen i 18 sekunder uten at Kristoffer Haugen klarer å ta ballen fra ham. Til slutt fintes da også Vikings Haugen ned på alle fire, så Braaten får kommet seg til innlegg fra dødlinjen. Viking får klarert innlegget til kast.

45:00 + 1:00: Pause

2. omgang:

47:05 - Brann: Braaten utfordrer Viking-Haugen og kommer til skudd vel fem meter innenfor sekstenmeterhjørnet. Det heades vekk av Mets.

48:10 - Brann: Haugen med et frispark fra over 30 meter. Det går høyt inn i feltet og i klypene på Austbø.

53:15 - Viking: Siddisene vil ha straffespark når Adegbenro sender ballen opp i hånden på Haugen. Ville vært veldig strengt å dømme straffe der.

57:50 - bytte Viking: Kwesi Appiah inn for Steffen Ernemann

58:25 - bytte Brann: Jakob Orlov inn for Torgeir Børven

59:10 - Viking: Zymer Bytyqi slår inn fra vår venstreside, men Nilsen får klarert.

63:35 - gult kort, Viking: Samuel Adegbenro for farlig spill mot Wormgoor og Piotr.

64:50 - Brann: Haugen slår et innoverskrudd frispark mot bakerste stolpe hvor Orlov header fra åtte meter. Austbø redder.

65:20 - Viking: Stavanger-laget kommer seg til innlegg, men vi får klarert.

66:35 - gult kort, Brann: Sivert Heltne Nilsen får gult for holding av Appiah når Viking forsøker på en overgang. Han må dermed stå over bortekampen mot RBK til helgen.

66:45 - gult kort, Viking: Julian Ryerson for å overfalle Nilsen når han vil ta ballen fra ham.

67:30 - Viking: Austbø sender ballen høyt og langt frem til Appiah som header utenfor fra sytten meter.

71:25 - Brann: Barmen forsøker en avslutning når Mets header vekk, men skuddforsøket fra ti meter går via Danielsen og til corner.

71:55 - Brann: Haugen slår corneren fra høyre og på syv meter rager Orlov høyest. Austbø må fiste headingen over mål og til en ny corner. 

73:50 - bytte Brann: Deyver Vega inn for Gilli Rólantsson

74:10 - Brann: Wormgoor header langt utenfor når han fra åtte meters spiss vinkel vinner på hodet etter et Haugen-frispark. Det var vel et forsøk på å få ballen til Barmen på bakerste - og ikke en avslutning, så jeg noterer ikke avslutning på den.

74:30 - Viking: Adegbenro er nesten igjennom, men Wormgoor får ryddet opp i siste liten.

74:50 - gult kort, Brann: Kristoffer Barmen for å skyte etter at dommer for lengst har blåst for offside.

79:15 - Viking: Acosta får i siste liten ordnet opp inne i femmeteren når Bytyqi kommer til et innlegg som Bringaker er nære på å nå.

80:30 - bytte Viking: Stian Michelsen inn for Zymer Bytyqi

82:00 - Brann: Haugen forsøker å nå Orlov med et langt fremspill, men Austbø er ute og avskjærer ham.

85:55 - bytte Viking: Robin Shroot inn for Mathias Bringaker.

86:55 - bytte Brann: Azar Karadas inn for Fredrik Haugen

87:25 - Brann: Orlov skyter fra vel 15 meter utenfor sekstenmeterhjørnet og langt til side for mål.

88:30 - Brann: Braaten damper frem på høyresiden og avslutter fra spiss vinkel på siden av femmeteren. Det går rett utenfor nærmeste stolpe. Her burde han absolutt ha brukt Vega som han hadde med seg rett utenfor femmeteren. 

90:00 + 1:55: Det er ett minutt og fem sekunder igjen av overtiden når Nilsen tar et frispark syv meter inne på Vikings banehalvdel. Men i stedet for å slå fremover, forsøker han å nå Vega ute på høyresiden. Tanken er antagelig at sistnevnte skal skjerme ballen ute ved sidelinjen og helst ned mot cornerflagget. Imidlertid går frisparket ut over sidelinjen og Viking får en sjanse til.

90:00 + 2:24 - 1-1, SCORING VIKING: SAMUEL ADEGBENRO: Det er 53 sekunder igjen av overtiden når Viking måker langt frem fra helt nede ved egen sekstenmeter. Nilsen vinner på hodet, men Orlov klarer ikke å få ballen videre til Braaten. Claes Kronberg vinner ballen tilbake ved midtstreken og slår ut på vår høyreside. Der header Nouri vekk, men nok en gang får Viking ballen tilbake. Appiah gir Kristoffer Haugen ballen. Det er fire Brann-spillere og tre Viking-spillere foran mål når Vikings Haugen legger inn. Og det innlegget går over Wormgoor og snisser Acostas sveis, og heller ikke Kristiansen klarer å forhindre at Adegbenro på seks meter setter pannebrasken til fra seks meter. Ballen går inn i høyre hjørne med 36 sekunder igjen av overtiden. Ufattelig surt!

90:00 + 3:25: Kampen er over 61 sekunder etter at utligningsmålet kom.

Publikum:

12613 betalende må sies å være greit ut fra hvor skuffende tilskuertallene har vært etter opprykket. Faktisk var det jo bare tre kamper i fjorårets sølvsesong som trakk mer enn dette. Ja det var faktisk over 1000 flere mot Viking på lørdag enn i nest siste hjemmekamp i fjor - midt i sølvstriden. Og enda flere hadde det nok kommet hvis kampen hadde gått en søndag kl 18 i en normal helg. Lørdagskamp er sjelden positivt for oppmøtet, og spesielt ikke når det er langhelg og mange nok reiser vekk. Så slik sett var tilskuertallet akseptabelt.

Det reelle oppmøtet tror jeg ikke kan ha vært så langt unna antall solgte billetter heller. Tipper det må ha vært 11-12000 reelt fremmøtte - noe som også er overraskende med tanke på de foran nevnte utfordringene med tidspunktet. Om alle kommer tilbake etter denne ikke veldig underholdende kampen, er imidlertid en annen sak.

Stemningen var ganske variabel, men det kan man forstå i en kamp der det ikke akkurat sprutet på banen.

Vikinghordene sang som vanlig at de «hater heile Hordaland». Dere kan jo tenke dere i hvilket fylke folkegruppen «horder» bodde i sin tid. Hint: Det ligger i fylkets navn. Hint 2: Det begynner på «Horda» og slutter på «land». Hvis du fremdeles ikke skjønner det, kan jeg anbefale deg et medlemskap i Vikinghordene, eller å lese her https://no.wikipedia.org/wiki/Horder_(folkegruppe) Disse Hordene som åpenbart hater fylket de har tatt navnet sitt etter, stilte et par hundre. Ikke veldig imponerende på en lørdagskamp (som vel er den beste dagen for bortesupportere), men så er nå hverken Hordene eller Viking-publikum noe spesielt imponerende i utgangspunktet heller.

Kuriosa:

 • Brann har elleve poeng etter seks kamper. Det er det samme som vi hadde i fjor, men da hadde vi bare hatt to hjemmekamper på denne tiden.
 • Brann har syv hjemmepoeng etter tre stadionkamper. Det er det samme som i fjor.
 • Brann har scoret ti mål. I eliteserien er det beste vi har hatt etter seks kamper siden vi hadde 12 i 2011. Vi hadde også ti mål etter seks runder i 1.divisjon 2015.
 • Brann har scoret syv mål på de tre første hjemmekampene. Det er det beste vi har hatt i eliteserien siden vi hadde syv på de tre første i 2008. Ikke engang i 1.divisjon 2015 klarte vi mer enn seks.
 • Brann har sluppet inn fire mål. Det er det laveste vi noen gang har hatt i øverste divisjon etter seks kamper. 
 • Brann har sluppet inn to mål på de tre første seriekampene hjemme. I fjor hadde vi ennå ikke sluppet inn mål hjemme etter tre hjemmekamper.
 • Brann har +6 i målforskjell. Det er det beste vi har hatt på øverste nivå etter seks kamper siden 2000 da vi også hadde +6. Hadde Brann vunnet med to mål, hadde vi hatt vår beste målforskjell etter seks runder på øverste nivå noen gang.
 • Brann hadde før lørdag vunnet fire strake hjemmekamper i serien. Sist vi ikke vant en seriekamp hjemme, var da vi tapte 1-2 for LSK 16. oktober i fjor. 
 • Brann har scoret i syv strake seriekamper på Stadion. Sist vi ikke scoret i en seriekamp hjemme, var da det ble 0-0 mot Viking 10. september i fjor. Sist vi scoret i syv strake seriekamper hjemme, var i fjor da vi scoret i ni på rad.
 • Sist Brann både vant og holdt nullen i to seriekamper på rad, var i 6. og 7. runde i fjor da vi slo Viking 1-0 borte før vi slo Sogndal 2-0 hjemme. Vi var sekunder fra å klare det igjen…

Brann mot Viking i serien:

  K S U T Mål Bakl
I Bergen 55 24 15 16 91 73
I Stavanger 54 9 11 34 55 109
Totalt 109 33 26 50 146 182
 • Brann er uten seier på de tre siste serie-hjemmekampene mot Viking (0-2-1). Vår siste serieseier mot dem på Stadion var da vi vant 2-0 i 2013.
 • Brann var før lørdag uten scoring mot Viking i de to siste serie-hjemmekampene. Sist vi scoret mot dem på Stadion var i den nevnte 2-0-kampen i 2013.
 • Brann hadde før lørdag holdt nullen mot Viking i to seriekamper på rad. Forrige gang de scoret mot oss, var da de slo oss 1-0 på Stadion i 2014. Vi var sekunder fra å holde nullen mot dem igjen…

Kampfakta (kilde: brann.no)

Brann - Viking (1-0)

1-0: Fredrik Haugen (22.)

1-1: Samuel Adegbenro (90.)

6. serierunde Eliteserien. Brann Stadion. 12.613 tilskuere. Dommer: Ola Hobber Nilsen, Nordstrand IF. Gult kort: Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen, Brann og Samuel Adegbenro, Julian Ryerson, Viking.

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski - Amin Nouri, Bismar Acosta, Vito Wormgoor (k), Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen (Azar Karadas fra 86.), Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen - Daniel Braaten, Torgeir Børven (Jakob Orlov fra 59.), Gilli Rólantsson (Deyver Vega fra 74.). 

Viking (4-2-3-1): Iven Austbø - Claes Kronberg, Michael Ledger, Karol Mets, Kristoffer Haugen - André Danielsen, Julian Ryerson - Samuel Adegbenro, Steffen Ernemann (Kwesi Appiah fra 58.), Zymer Bytyqi (Stian Michalsen fra 81.) - Mathias Bringaker (Robin Shroot fra 86.).

Kampstatistikk:

Sjanser: 4-2 til Brann (BT), 4-3 til Brann (VG)

Ballbesittelse: 52 % til Viking (VG)

Avslutninger: 12-5 til Brann (VG og NTB)

Avslutninger på mål: 6-2 til Brann (VG), 4-2 til Brann (NTB)

Antall avslutninger inne i feltet: 8-2 til Brann (mine egne tall): 3-1 i 1. omgang og 5-1 i 2. omgang

Spillerstatistikk:

  Acos Barm Braa Børv Grøn Haug Horw Jons Kara Kris Leci
TIL b 90 90 90 14 90 76       90 90
God h 90 90   63 10 90       90 90
KBK b 90 90 45 24   90     13 90 90
FKH h 90 90 90 84   75     6 90 90
LSK b 90 90 90 90   90     12 90 90
Vik h 90 90 90 58   86     4 90 90
                       
Totalt 540 540 405 333 100 507 0 0 35 540 540
Kamp 6 6 5 6 2 6 0 0 4 6 6
Starte 6 6 5 4 1 6 0 0 0 6 6
Mål   1 1 2   1          
Gule 2 1 1   1       1    
2 gule                      
Røde                      
  Nils Nour Orlo Orry Pett Rola Skaa Skål Sten Vega Worm
TIL b 90 90 76     87 14 3      
God h 90 90 27     90   27   63 80
KBK b 90 77 66     90       45 90
FKH h 90 90       66 15     24 90
LSK b 90 90       78         90
Vik h 90 90 32     73       17 90
                       
Totalt 540 527 201 0 0 484 29 30 0 149 440
Kamp 6 6 4 0 0 6 2 2 0 4 5
Starte 6 6 2 0 0 6 0 0 0 1 5
Mål 1   2     1          
Gule 3                 1 2
2 gule                      
Røde                      

Linker:

https://www.ba.no/sport/sk-brann/eliteserien2017/bitter-avslutning-pa-stadion/s/5-8-564660

http://www.bt.no/100Sport/fotball/Brann-kastet-bort-seieren-i-siste-minutt-234741b.html

http://www.vg.no/sport/fotball/eliteserien/brann-nilsen-irritert-etter-overtidsutligning-forferdelig/a/23985962/

http://www.dagbladet.no/sport/reddet-i-siste-liten/67529122

http://www.tv2.no/sport/9094749/

https://www.nrk.no/sport/adegnebro-odela-brann-festen-pa-overtid-1.13495432

http://www.brann.no/nyheter/brann-viking-1-1

Artikkeltags