Brannbloggen: Fem viktige situasjoner som ikke gikk vår vei

Brannblogger Alexander Osdal.

Brannblogger Alexander Osdal. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

BRANNBLOGGENRosenborg på Lerkendal; den oppgaven é sur

De topper på tabellen, men har hatt en god del tur

Mot Viking, Sarp og Aalesund, så var de ganske svake

Så typisk om de møtte oss når formen kom tilbake
 

Og starten ga en feeling av at spådommen var riktig

Da hang vi ikkje sammen, for å si det litt forsiktig

For Rosenborg var veldig bra det åpnende kvarteret

Da SKAL vi være glade at de ikkje scoret flere
 

Men mål det fikk de uansett, og målet fikk de lett

Et mål etter en tabbe av polakken, rett og slett

Men senere i kampen fikk vi vind i våre seil

Og underkjent en scoring - kanskje var det også feil
 

Vi ga oss ikkje likevel, vi MÅTTE ha en goal

Og Gilli ordnet dette da han skjøt fra lengre hold

Og kanskje ble vi snytt for det som kunne vært et straffe

For bortelag i Trondheim, e’kkje DET så lett å skaffe
 

Så GIKK vi inn i overtid, da VET vi ka som skjer:

Det endte ikkje bra, eg trenger neppe si no’ mer

Så fem poeng i dass til nå, sånn helt til slutt i kampen

For Fru Fortuna hater kø og stikker helt på tampen
 

Men kordan kunne dette gått om Piotr hadde droppet

å kaste rett mot Gillis rygg, så våre hjerter hoppet?

Og siden Piotr valgte seg kanonball denne dag:

Det e’kkje vits å skyte på en fyr på eget lag!

89:13, 92:24 og 91:27…

Fem poeng har allerede etter syv runder blitt tapt på disse uhørt sene tidspunktene. Du snakker meg om marginer imot.

I serieåpningen fikk Tromsø sin noe heldige utligning med 47 sekunder igjen av ordinær tid, på en corner som kom helt ut av ingenting.

I Kristiansund fikk hjemmelaget en litt heldig seier på et straffespark som neppe var tvingende nødvendig for Bismar Acosta å lage.

Mot Viking forrige helg kom utligningsmålet to minutter og tjuefire sekunder inn i overtiden. Og det etter et elendig slått frispark av Sivert Heltne Nilsen, som i stedet for å ende opp trygt hos Deyver Vega, ble til Viking-innkast og en siste mulighet for gjestene.

Og så dette mot Rosenborg… ett minutt og tjuesyv minutter etter at ordinær tid var ute.

Nå skal det riktignok sies at Rosenborg vant fortjent, kampen sett under ett. Hadde vi fått med oss ett poeng, ville nok mang en svart-hvit supporter klaget over hvor heldige VI var.

Men selv om trønderne helt klart hadde flest sjanser, så er det ikke til å unngå å tenke på at dette faktisk kunne endt med poeng for vår del:

1. De lærde strides om det var riktig å annullere Vito Wormgoors mål. Uenigheten går på om offsideplasserte Bismar Acosta var «involvert i spillet» eller ikke. Han var i hvert fall ikke borti ballen. Det var det bare Vito Wormgoor som var, og han var ikke offside. Det kunne fort blitt mål her.

2. De lærde strides også om vi skulle fått straffe. Fredrik Haugen får en legg på låret, men det er mulig han overspiller litt når han faller. Imidlertid kunne det fort blitt straffe her. I hvert fall hvis det var på motsatt side av banen…

To diskutable situasjoner altså. Ingen av dem gikk i vår favør.

3. Videre kan vi nevne Piotr Leciejewskis utkasttabbe som kunne se ut som et forsøk på å spille kanonball. Sånne ting må kunne unngås.

4. Så har vi Acostas bom fra tre meter. Sånne ting er gjerne ikke like lette å unngå. Han er vel ikke akkurat en super avslutter…

Og ja…

5… seiersmålet som kom halvannet minutt inn i overtiden. 

Da føles det bittert. Når så mye bikket i vår disfavør, kunne vi med litt mer tjomslig favørbikking så absolutt fått med oss poeng. Om det hadde vært rettferdig med poeng til oss? Nei ikke ut fra det totale kampbildet i denne ene kampen.

Men ut fra hvordan hvordan Fru Fortuna har oppført seg så langt, så hadde det ikke vært feil med et litt heldig poeng i Trøndelag nå. For ikke bare har Brann hatt marginer imot i år. Motstander Rosenborg har også hatt en del marginer med seg så langt. (Som en kuriositet kan jeg ta med at hvis VGs sjansestatistikk avgjorde kampene, hadde Brann hatt 18 - og Rosenborg 14 - poeng nå…)

Disse negative marginene minner meg om nedrykkssesongen 2014, og de har gått mer imot oss til nå i år, enn de i snitt gikk med oss i fjor.

Kampen

For å ta en liten oppsummering av kampen, så bar den først bud om at min frykt ville bli virkelighet: At trønderne slo til med årsbeste mot oss, etter å ha spilt flere svake kamper på rappen. De første seksten minuttene tok de ikke bare ledelsen etter Piotrs utkast-tabbe, men de hadde i tillegg til dette fire angrep med avslutninger inne i feltet. Det var nesten et under at de ikke ledet med både 2-0 og 3-0 etter den perioden. 

Dette så ut til å kunne bli enda en marerittkveld på Lerkendal. «Jaja, vi slapp i det minste ikke inn det avgjørende målet på overtid», tenkte jeg etter vel kvarteret da trønderne for lengst hadde ordnet 1-0. For da var det lite som tydet på at vi ville kunne komme tilbake. 

Men så roet det seg litt fra trønderne som så ut til å virke vel fornøyde med ledelse og at Brann strengt tatt ikke var i nærheten av noe som helst før pause. Heller ikke Rosenborg kom til noen flere avslutninger i sekstenmeteren den siste halvtimen av første omgang.

I andre omgang skulle Brann være mer med på notene, vi fikk ha en del ball, og i det 57. minutt misbrukte Acosta en gigantisk mulighet fra tre meter. Vel tretten minutter senere scoret vi, men ble muligens feilaktig annullert for offside. 

Og SÅ i det 79. minutt slo Gilli Rólantsson til med sitt frekke langskudd fra flere meter utenfor sekstenmeterhjørnet. Lekkert og ufattelig deilig!

Med 75 sekunder igjen ble vi kanskje snytt for straffe. Men bare kanskje. Jeg er litt usikker på hva jeg skal mene om den situasjonen der. Uansett er jo straffe til Brann på Lerkendal på stillingen 1-1 med drøyt ett minutt igjen, noe som kun kan skje i fantasien.

Så kom overtiden, og jeg var faktisk litt overrasket over at det bare var lagt til fem minutter. Skadene til André Hansen og Kristoffer Barmen hadde jo tatt minst fem minutter i seg selv - i tillegg til byttene. Men sikker på poeng kunne man jo ikke være. Rosenborg er Rosenborg. Brann er Brann. Og Brann hadde som kjent rotet det til på overtid så sent som i forrige serierunde.

Og så kom selvsagt 2-1-målet. Skuffelsen var enorm. «Gåtte h*****te! É det mulig? NO IGJEN!!! Tenkte eg det ikkje….»

Omtrent noe sånt var vel mine første tanker og utbrudd oppsummert.

De store spørsmålene etter nok et sent poengtap er selvsagt; er dette tilfeldig? Hvor mye er udyktighet og hvor mye er uflaks? Er vi for dårlig trent? Tross alt har Branns seks baklengsmål kommet i det 90., 72., 62., 93., 8. og 92. minutt. Med andre ord; utenom målet som kom som følge av Piotrs tabbe på søndag, har alle baklengsmål kommet den siste halvtimen. Våre elleve scoringer har derimot kommet i 46., 9., 72., 77., 17., 29., 77., 53., 60., 22. og 79. minutt. Med andre ord: Ingen mål de siste ti minuttene, men tre baklengs i den perioden. 

NB! Peter Orry Larsen fikk sine første 59 serieminutter i Brann-trøyen. Han gjorde vel ikke akkurat et uutslettelig inntrykk.

Brann-fargede seter.

Brann-fargede seter. Foto:

Publikum

Rimelig stille og veldig lite «kok» på Lerkendal. Men Kjernen derimot synger mye. Sangene er imidlertid tragiske. Ingenting har forandret seg der: Det er mollstemt, monotont og sørgmodig, og det høres ikke ut som om de er glade for hverken ledelse i kampen, ledelse på tabellen, eller ørten titler de siste 32 årene. Halvparten av det de synger er bare lalalala oléoléolé. 

I følge arrangøren var vi 359 Brann-supportere på bortefeltet. Åpenbart en stor andel trondheimsstudenter fra bergensområdet blant de fremmøtte. Bortetribunen er på ingen måte ideell for å lage stemning, så trøkket ble ikke all verden. Imidlertid glimrende at selv om andelen fra det tradisjonelle supportermiljøet var i mindretall, så stod alle sammen - og alle var med på «hvis du elsker SK Brann så hopp!»-hoppingen. 

PS! I pausen var det et artig intervjuobjekt med mange gode minner på lur. Siden RBK er litt treige og feirer 100-årsjubileum først i 2017, så har de denne sesongen invitert en del gamle RBK-profiler til mimreintervju i pausen. En veteran som spilte på 70-tallet ble intervjuet denne gang, og spurt om hva han husket best fra sin karriere den gang: «Æ huske best 1977. Da rykka vi ned med klar margin.» Så fulgte han opp med at de ikke var så verst i 1975. «Da kjempa vi om guill, men så tapt vi siste kampen i Bergen…» Dette tapet han nevnte, gjorde for øvrig at Brann tok sølv og RBK bare ble nummer fire. For noen fine tider det må ha vært!

Foto:

Foto:

359 Brann-supportere og innmarsj

359 Brann-supportere og innmarsj Foto:

 

Hendelsene:

07:40 - RBK: Hjemmelaget kommer til dagens første avslutning når Birger Meling legger inn fra vår høyreside og Nicklas Bendtner header fra skrått hold like utenfor femmeterhjørnet. Har får ikke skikkelig treff på hodestøtet og ballen går i en bue inn til Piotr Leciejewski.

07:53 - SCORING RBK: PÅL ANDRÉ HELLAND: Piotr kaster til Gilli Rólantsson som står med ryggen til. Mulig ballen var ment for Peter Orry Larsen som var lenger fremme i samme retning, men færøyingen blir truffet bak på leggen. Ballen går til Helland som skyter fra skrått hold noen meter utenfor sekstenmeteren. Ballen går i en bue over Piotr som står langt ute, og inn i lengste hjørne.

14:00 - RBK: Anders Konradsen slår til Bendtner som dukker opp bak Nouri og skyter på direkten fra vel tolv meters skrått hold. Piotr får såvidt avverget det til corner. 

14:40 - RBK: Konradsen header fra syv meter, men ballen stopper inne i klyngen. Han får ballen tilbake på samme sted og setter den over mål. 

15:35 - RBK: Mushaga Bakenga herjer på Branns høyreside og skyter til slutt fra like utenfor hjørnet av femmeteren. Konradsen er nære på å nå ballen foran det tomme målet, men ballen går utenfor lengste stolpe. 

Her kunne vi strengt tatt lagt under 3-0 allerede etter drøye kvarteret.

17:35 - Brann: Etter en corner kommer vi til vår første avslutning når Gilli skyter over fra 25 meter.

21:00 - Brann: Fredrik Haugen slår et frispark høyt inn i feltet hvor Jakob Orlov vinner på hodet over Tore Reginiussen. Svensken header bakover fra femten meter, men Bismar Acosta kommer for sent. Rosenborgs keeper har kontroll. 

Etter en heftig RBK-dominans de første 16 minuttene, hadde vi nå kommet mer med i kampen.

23:50 - RBK: Fra returrommet etter en corner skyter Fredrik Midtsjø fra 22 meter og over.

26:00 - Brann: Orlov header bakover i feltet til Orry som ikke klarer å komme til avslutning før RBK får klarert.

26:15 - Brann: Nytt innlegg fra høyresiden og Nouri slår frem til Orlov som heller ikke han får kommet til avslutning.

28:20 - RBK: Bakenga stuper frem på et Helland-frispark, men får ikke treff og vi får klarert.

29:30 - RBK: Helland med et innlegg som går helt inn til Piotr.

31:50 - Brann: Braaten gir til Orry som i sin tur gir videre til Haugen. Sistnevnte forsøker et innlegg fra hjørnet av sekstenmeteren, men det går over alt og alle.

37:35 - RBK: Midtsjø skyter høyt over fra 25 meter.

40:35 - bytte RBK: Matthías Vilhjálmsson inn for Pål André Helland

42:20 - RBK: Wormgoor får avverget til corner når Bakenga er på vei inn på skrått inn i feltet.

45:00 + 1:05: Pause

- 2. omgang: -

47:45 - RBK: Bendtner får et innlegg fra sin høyreside, men ballen kommer for langt foran og fra fire meters spiss vinkel dukker han opp bak Vito og sleiver utenfor.

49:30 - Brann: Gilli fosser oppover venstresiden og legger fra nesten dødlinjen ut mot Haugen, men Meling får avverget til corner.

50:00 - Brann: Ruben Kristiansen slår høyt inn i feltet og RBKs keeper må bokse vekk.

51:35 - Brann: Orry kommer til innlegg fra høyre, men trønderne får klarert.

52:10 - gult kort, RBK: NIcklas Bendtner for protester.

53:05 - Brann: Gilli skyter et frispark fra 27 meter rett i muren. Det blir imidlertid corner.

53:35 - Brann: Ruben Kristiansen skyter langt utenfor fra 25 meter.

54:15 - RBK: Bendtner gir til Konradsen som tretten meter fra mål er alene, men heldigvis ikke får stokket beina sine før Braaten forstyrrer ham og Konradsen slår en mislykket pasning i stedet for å skyte.

54:30 - RBK: Midtsjø får et innlegg fra sin høyreside og får stå helt alene og skyte over fra ni meter.

56:15 - Brann: Kjempesjanse for Brann når Haugen slår et frispark mot bakerste og Acosta er den eneste som når frem. Han skyter på volley fra tre meters spiss vinkel, men det går over. 

Dette var Branns første avslutning inne i feltet, etter at RBK hadde hatt seks (og syv hvis man teller dobbeltsjanse for to), men dette var til gjengjeld en enorm mulighet. En bedre avslutter enn midtstopper Acosta (skal ikke mye til) hadde satt den i nærmeste hjørne.

59:00 - bytte Brann: Kasper Skaanes inn for Peter Orry Larsen.

59:30 - bytte RBK: Arild Østbø inn for keeper André Hansen som har blitt skadet.

60:00: Kampen er igang igjen etter et skadeopphold på mer enn tre og et halvt minutt. Og nyinnbyttede Østbø begynner med et elendig utspark.

61:30 - Brann: Haugen med et nytt frispark inn mot bakerste. Bendtner header det til corner.

64:00 - Brann: Kristoffer Barmen slår langt frem i håp om å nå Braaten, men det blir for langt og går helt inn til keeper.

64:45 - RBK: Vegar Eggen Hedenstad slår inn fra vår venstreside i retning Bakenga, men Wormgoor får headet vekk.

66:40 - RBK: Nouri mister ballen til Bendtner, ballen går til Bakenga som er tilsynelatende alene med Piotr, men han får et dårlig touch og Barmen sikrer at ballen triller inn til polakken.

67:35 - Brann: Haugen forsøker en stikker til Kasper Skaanes, men de hvitkledde kontrollerer ballen ut over dødlinjen.

68:20 - RBK: Et farlig innlegg fra vår venstreside blir ikke mindre farlig av at Acosta - med nesen mot eget mål - forsøker å sparke det vekk. Ballen går i en bue over Bakenga og på tvers gjennom Branns femmeter. 

69:25 - Brann: Haugen nok en gang med et godt frispark mot bakerste stolpe. På hjørnet av femmeteren header Wormgoor i bue over keeper, via tverrligger og i lengste hjørne. Men linjedommer er oppe med flagget. Det var imidlertid Acosta - ikke Wormgoor - som var offside.

73:30 - bytte Brann: Torgeir Børven inn for Jakob Orlov som på stillingen 1-0 til RBK merkelig nok bruker forferdelig lang tid på å komme seg av banen.

77:00 - RBK: Bakenga skyter fra fjorten meter, men via Wormgoor og til corner.

78:15 - SCORING BRANN: GILLI RÓLANTSSON: Barmen slår til Gilli på venstresiden som etter hvert kommer seg til noen meter utenfor sekstenmeterhjørnet. Derfra skyter han - og ballen går inn i lengste hjørne. Fantastisk deilig! Vill jubel på bortefeltet.

Angrepet startet rett utenfor egen sekstenmeter, tok femten sekunder og ballen var innom Vito, Acosta, Barmen og Gilli på veien. Ærlig talt så det ikke utagbart ut for keeperreserven, som muligens stod litt feil plassert. 

81:20 - RBK: Det slås frem mot Bakenga som klarer å vinne ballen i duell med Nouri før han skyter fra ti meters spiss vinkel. Det går gjennom feltet og vi får ordnet opp.

83:45 - bytte Brann: Azar Karadas inn for en skadet Kristoffer Barmen.

84:30 - Brann: Haugen kommer til avslutning fra skrått hold et par meter utenfor feltet. Det blokkeres umiddelbart.

85:05 - Brann: Haugen for en gangs skyld med et svakt frispark som blir klarert vekk.

85:50 - Brann: Braaten skyter fra 22 meter, via en RBK-spiller og over mål til corner.

86:15 - Brann: På en Haugen-corner fra høyre rager Karadas høyest ti meter fra mål, men headingen går langt utenfor.

87:10: RBK får beholde ballen i spill selv om den absolutt så ut til å være over dødlinjen.

87:55 - RBK: Bendtner vinner såvidt på hodet inne i feltet etter en corner og Bakenga prøver et brassespark fra fem meter. Det går over.

88:45 - Brann: Haugen går i bakken inne i feltet når Jørgen Skjelvik treffer ham på låret med leggen, men vi får ikke straffe. Haugen overdrev muligens.

89:20 - gult kort, Brann: Daniel Braaten for en takling på Mike Jensen.

90:00 + 0:55: Jensen slår langt frem, men Acosta vinner på hodet på kanten av sekstenmeteren. Etterpå blir det litt småpanisk omtrent samme sted, men til slutt får Braaten måkt ballen vekk.

90:00 + 1:27 - SCORING RBK: ANDERS KONRADSEN: Meling legger høyt inn i feltet. Der vinner Vilhjálmsson på hodet mot Gilli og ballen daler ned hos Konradsen, og hverken Braaten eller Acosta klarer å hindre ham i å skyte på direkten. Skuddet fra elleve meter går ned i venstre hjørne.

90:00 + 4:10 - BRANN: Vi blir avblåst for frispark når vi i et siste desperat forsøk setter hele laget frem når Haugen tar frispark. Det var selvfølgelig Karadas som ble avblåst.

90:00 + 5:05 - RBK: Bakenga legger inn fra dødlinjen, men Nouri får stoppet ballen før den når frem til Bendtner.

90:00 + 5:10: Kampen er over.

Og så var vi i deppehjørnet igjen

Og så var vi i deppehjørnet igjen Foto:

Kuriosa:

 • Brann har elleve poeng. Det er tre mindre enn etter like mange runder i fjor, men seks mer enn vi hadde i nedrykksesongen.
 • På bortebane har Brann tatt fire poeng. Det er tre poeng mindre enn etter fire bortekamper i fjor.
 • Brann har scoret elleve mål. Det er det meste vi har hatt etter syv runder i eliteserien siden 2011 da vi hadde 14. I fjor hadde vi åtte.
 • Brann har scoret fire mål på bortebane. Det er ett mindre enn etter fire bortekamper i fjor.
 • Brann har sluppet inn seks mål. Det er det samme som i fjor etter syv runder. Hadde vi unngått det siste baklengsmålet, hadde vi hatt vårt laveste antall baklengsmål i eliteserien etter syv runder siden vi hadde fem i 2006.
 • På bortebane har Brann sluppet inn fire mål. Det er det minste vi har hatt etter fire bortekamper siden vi hadde kun ett i 2006.
 • Brann har fem plussmål. Det er det beste vi har hatt etter syv runder i eliteserien siden vi hadde +7 i 2006. Målforskjellen er ett mål bedre enn den var i gullsesongen 2007, og tre mål bedre enn den var i fjor.
 • På bortebane har vi +0 i målforskjell. Det er det beste vi har hatt etter fire bortekamper i eliteserien siden vi hadde +4 i 2011. I fjor hadde vi minus ett.
 • Sist Brann vant to bortekamper på rad i serien, var i september 2007 da vi slo FFK 4-0 før vi slo LSK 5-1. Ikke engang i 1.divisjon 2015 klarte vi det. Og ei heller denne gang…
 • Brann har scoret i fire seriekamper på rad. Sist vi ikke scoret i serien, var da vi tapte 0-1 for KBK. Forrige gang vi scoret i fire strake seriekamper, var da vi scoret i de fire siste i fjor og de to første i år.
 • Sist Brann holdt nullen bakover i to strake eliteserie-bortekamper, var i april og mai 2006 da vi klarte det i tre. I første divisjon klarte vi det imidlertid i 2015 da vi spilte 0-0 mot Ranheim og slo KBK 1-0 på høsten. Å både vinne og holde nullen i to strake serie-bortekamper, har vi ikke klart siden vi slo Start 1-0, MFK 2-0 og Sandefjord 2-0 i april og mai 2006. Og nei… vi klarte ikke noe av dette denne gangen heller…

Brann mot RBK i serien:

Branns score først

  K S U T Mål Bakl
I Bergen 44 13 14 17 60 70
I Trondheim 45 7 11 27 50 127
Totalt 89 20 25 44 110 197
 • Branns forrige seier mot RBK i serien kom 17. august 2014 da vi vant 3-1 på Stadion.
 • Branns forrige poeng på Lerkendal kom da vi vant 6-3 den 30. oktober 2011. Etter det har vi fem strake tap der.
 • Brann har ikke alltid tapt på Lerkendal, men når vi først har gjort det, så har vi som regel gjort det med flere mål. Dette var faktisk vårt minste tap på Lerkendal siden 2004 (0-1). Vi tapte også i 2005 (1-4), 2007 (0-3), 2010 (0-3), 2012 (1-3), 2013 (0-4), 2014 (2-5) og 2016 (0-3). 
 • Brann har sluppet inn mål i femten strake seriekamper mot RBK. Sist vi holdt nullen mot dem var da vi spilte 0-0 mot dem på Stadion i 2008. Sist vi både vant og holdt nullen mot dem i en seriekamp, var da vi vant 4-0 på Lerkendal i 1993.

Kampstatistikk:

Ballbesittelse: 51 % til RBK (VG)

Sjanser: 8-2 til RBK (BT), 7-1 til RBK (VG)

Avslutninger: 12-8 til RBK (VG), 12-5 til RBK (NTB)

Avslutninger på mål: 4-1 til RBK (VG og NTB)

Angrep med avslutninger inne i feltet: 10-2 til RBK (ett av RBKs angrep hadde to, så totalt 11 avslutninger til dem). 1.omgang: 4-0 til RBK, 2. omgang: 6-2 til RBK. Da er ikke vårt annullerte mål tatt med.

Merk! VGs tall på vg.no harmonerer ikke alltid med tallene i papirutgaven.

Spillerstatistikk:

  Acos Barm Braa Børv Grøn Haug Horw Jons Kara Kris Leci
TIL b 90 90 90 14 90 76       90 90
God h 90 90   63 10 90       90 90
KBK b 90 90 45 24   90     13 90 90
FKH h 90 90 90 84   75     6 90 90
LSK b 90 90 90 90   90     12 90 90
Vik h 90 90 90 58   86     4 90 90
RBK b 90 83 90 17   90     7 90 90
                       
Totalt 630 623 495 350 100 597 0 0 42 630 630
Kamp 7 7 6 7 2 7 0 0 5 7 7
Starte 7 7 6 4 1 7 0 0 0 7 7
Mål   1 1 2   1          
Gule 2 1 2   1       1    
2 gule                      
Røde                      
  Nils Nour Orlo Orry Pett Rola Skaa Skål Sten Vega Worm
TIL b 90 90 76     87 14 3      
God h 90 90 27     90   27   63 80
KBK b 90 77 66     90       45 90
FKH h 90 90       66 15     24 90
LSK b 90 90       78         90
Vik h 90 90 32     73       17 90
RBK b   90 73 59   90 31       90
                       
Totalt 540 617 274 59 0 574 60 30 0 149 530
Kamp 6 7 5 1 0 7 3 2 0 4 6
Starte 6 7 3 1 0 7 0 0 0 1 6
Mål 1   2     2          
Gule 3                 1 2
2 gule                      
Røde                      

Lenker:

BA om kampen https://www.ba.no/sk-brann/fotball/sport/historien-gjentok-seg/s/5-8-569952

BT om kampen http://www.bt.no/100Sport/fotball/Brann-ga-vekk-kampen-pa-slutten-nok-en-gang-235185b.html

BTs Anders Pamer om kampen http://www.bt.no/100Sport/fotball/Tre-juniorfeil-har-odelagt-for-Brann-235198b.html

VG om kampen http://www.vg.no/sport/fotball/rosenborg/konradsen-matchvinner-for-rbk-i-lerkendal-drama/a/23992064/

VGs livedekning https://vglive.no/event/73003

Dagbladet om kampen http://www.dagbladet.no/sport/konradsen-matchvinner-etter-overtidsdrama/67550641

TV2 om kampen http://www.tv2.no/sport/9110598/

NRK om kampen https://www.nrk.no/sport/tabbemal-og-kanonskudd-da-rosenborg-vant-1.13506106

Brann.no om kampen http://www.brann.no/nyheter/rosenborg-brann-2-1

Flashscore.nu http://www.flashscore.nu

Artikkeltags