Den årlige cupfadesen

Ranheim - Brann 4-0

DEL

Meninger*

Dette var jaggu meg

virkelig gale!

En pinlig affære,

og strengt tatt skandale

Et viljeløst Brann-lag

var helt uten gnist

Ble avkledd av småklubben

Ranheim, javisst

*

Og selv om vi stadig

får støtte fra Mohn,

fortsetter stadig

en stygg tradisjon:

At cupen tar slutt

på den styggeste måte

At dette skjer hvert år,

det er meg en gåte

*

Vi var ikke med

og vi var ikke PÅ

Vi skjønte jo straks

hvordan dette sku' gå,

da Blakstad fikk mål

i det tolvte minutt

Og traumene fortsatte

like til slutt

*

Vi hadde jo ball

men vi skapte for lite

Og stolpetreff er ikke mål,

skal du vite!

I andre ble alt

enda verre, vi led!

Ja rullegardinen

den dro vi helt ned

*

Det ble både ett,

det ble to, tre og fire

vi kunne gråte,

og trønderne flire

Et lag uten angrep,

et lag uten sprut

Og dermed så ble det

et kråkestup ut!

*

-

En redselsfull forestilling av Brann!

Brann er inne i en svak periode. Igjen. Resultatmessig har det kanskje ikke vært så ille, i hvert fall før onsdagens cupfadese. Vi har jo tross alt 4-1-1 på de siste seks seriekampene, og vi ligger på 4.plass i serien - også når vi regner om til poengsnitt pr kamp. Men spillemessig er det lite som funker. Spesielt offensivt. 

Defensivt har det, igjen "før Ranheim-kampen", vært sånn passe. Vi har ikke pleid å slippe inn mange mål per kamp, men det har gjerne blitt minst ett hele veien. Det er sjelden vi har holdt nullen. Faktisk bare to ganger i årets serie. Og mot Rosenborgs lillebror raknet det helt på onsdag, med skandaløse sifre som resultat.  Det skulle jo knapt være mulig!

At Brann slipper inn fire mål, skjer heldigvis ikke så ofte lenger. Men at vi er svake offensivt, og bruker enormt mye tid på å fantasiløst og energiløst trille ball på kryss og tvers - uten å komme til de store sjansene, har dessverre vært et problem i lang tid. I serien har vi som tidligere nevnt, ikke scoret mer enn to mål i en kamp -  eller vunnet med mer enn ett måls margin, siden november!

Vi har ofte mye ball, vi er mye på 20-30-40 meters avstand til motstanderens mål, vi kommer gjerne til en del avslutningsforsøk, men det blir stort sett halvsjanser. Og det ble det også mot Ranheim, selv om vi riktignok også var nære på scoring et par ganger i første omgang. 

Det blir for enkelt å forsvare seg mot oss, når vi har så lite gjennombruddskraft og nærmest stillestående forsøker å tråkle oss gjennom etablerte forsvar. Når vi er så dårlige til nettopp det, burde vi jo bli flinkere til å utnytte kontringsmulighetene. Men det gjør vi jo heller ikke. Vi har jo ikke fart! Så da er det jo ikke rart at det ikke blir mål.

Og hva er det med Brann og spisskjøp? Dette er jo ikke bare noe som har vært et problem under Lars Arne Nilsen og Rune Soltvedt. Når hentet vi sist en goalgetter? Dette har jo vært et problem i mange mange år!

Nå har Lars Arne Nilsen vært her i over fire år, og vi må snart se forbedringer i det offensive spillet!

- En tradisjon:

Men at Branns cupeventyr avsluttes i skam etter en pinlig forestilling, er ikke noe nytt. Som jeg har gjentatt til det kjedsommelige (det er jo dessverre like aktuelt å dra frem hvert år… og heller ikke dette er noe som er nytt under LAN) ;

* 2008: Gigantisk tap, 0-8 for Molde borte i 4. runde. Molde endte to poeng bak oss på serietabellen det året.

* 2009: Stortap, 1-5 for Odd borte i kvarten. Odd endte to poeng foran oss på serietabellen det året.

* 2010: 0-1 for 3.divisjonslaget Fyllingen i 2.runde. Fyllingen ble nr. 2 i sin divisjonsavdeling.

* 2011: Riktignok cupfinale, "bare" ettmålstap og mot et eliteserielag. Men 1-2-tapet for Aalesund kom etter en meget svak forestilling av Brann. AaFK endte fem plasser og fem poeng bak oss på tabellen det året.

* 2012: 1-3 for 1.divisjonslaget Hødd borte i semien. Det året vant riktignok Hødd cupen, men unngikk nedrykk til 2. divisjon på to mål bedre målforskjell enn Tromsdalen.

* 2013: 1-2 for 1.divisjonslaget Mjøndalen hjemme i 3. runde. Mjøndalen ble nr. 6 i 1.divisjon den sesongen.

Så fulgte to år uten kjempeflauser:

* 2014: 1-3 for Odd borte i kvarten. En "akseptabel" exit etter Brann-standard. Odd endte elleve plasser foran med dobbelt så mange poeng som oss i serien dette året der vi rykket ned.

* 2015: Røk på straffer mot Sarpsborg 08 på Stadion i 4. runde. At vi som 1.divisjonslag holdt et eliteserielag til 0-0 gjennom 120 minutter, må være innenfor hva som er akseptabelt. S08 ble nr. 11 i divisjonen over oss det året.

Men så var vi i gang igjen:

* 2016: Røk på straffer etter 0-0 mot 2.divisjonslaget Førde i 1. runde. Vårt første 1.runde-tap siden 1939 - noe som var norgesrekord i ha unngått exit i den runden. Førde endte sist i sin divisjonsavdeling samme år.

* 2017: 0-1 for 1.divisjonslaget Mjøndalen borte i 4. runde. De ble nr. 3 i den divisjonen samme år.

* 2018: 1-4 for Lillestrøm borte i 4. runde. LSK endte ni plasser og 26 poeng bak oss i serien det året.

* 2019: 0-4 for Ranheim borte i 4. runde. Trønderne er for øyeblikket seks plasser og syv poeng bak oss på tabellen, men med en kamp mindre spilt enn oss.

Kort oppsummert: I løpet av de tolv siste cupsesongene har vi fire ganger røket ut etter tap med minst tre mål, og fem ganger tapt mot lag fra lavere divisjoner - både fra 1., 2. og 3.divisjon. Hvis Ranheim ender bak oss på serietabellen i år, er det niende gang disse tolv sesongene at vi ryker mot et lag med lavere sluttplassering i serien (eller lavere divisjonstilhørighet) enn oss. 

Slik Brann har opptrådt i cupen disse tolv sesongene, virker den turneringen så til de grader nedprioritert. Greit nok at serie er viktigere enn cup, men det får da være måte på hvor slapp innstilling vi skal ha til den turneringen. Og det spiller altså nesten ingen rolle hvem som trener oss. Både Mons Ivar Mjelde, Steinar Nilsen, Rune Skarsfjord og Lars Arne Nilsen har gått på disse kjempeblemmene i cupen. Den eneste som disse tolv sesongene har kommet fra cupen uten virkelige flauser, er ironisk nok Rikard Norling… (Men det skal sies at vi var nære på med ham også noen ganger).

Tar vi hele dette tusenåret til nå, så er status følgende etter Branns cupdeltagelse nummer tyve f.o.m. år 2000:

* Tretten tap mot eliteserielag. Av disse har kun fire vært på ett mål eller på straffer. Seks ganger har vi tapt med minst tre mål.

* Seks tap mot lag fra lavere divisjoner.

* Ett cupgull.

At Brann år etter år etter år presterer oppsiktsvekkende svakt i den kampen de ryker ut i, og at vi forsvinner ut relativt tidlig nesten hvert år; kan det skyldes en ukultur i klubben? Kan det være tilfeldig at stygge cupblemmer gjentas år etter år? Ligger det en kultur i klubben om at cupen er nedprioritert og noe man ikke tar så alvorlig?

Kampen:

Fra søndagens seriekamp mot Lillestrøm var det gjort seks endringer: Håkon Opdal, Ruben Kristiansen, Fredrik Haugen, Kristoffer Barmen, Amer Ordagic og Daouda Bamba var ute. Eirik Holmen Johansen, Thomas Grøgaard, Ruben Yttergård Jenssen, Kristoffer Løkberg, Petter Strand og Gilli Rólantsson var kommet inn. De eneste som startet begge, var Taijo Teniste, Bismar Acosta, Vito Wormgoor, Gilbert Koomson og Veton Berisha. Til sammenligning hadde Ranheim bare gjort to endringer fra tre dager tidligere.

Allerede etter drøye elleve minutter fikk vi en i trynet da vi kom på etterskudd i duellene og Ola Solbakken satte inn de blåkleddes ledermål i lengste hjørnet fra skrått hold. For øvrig Ranheims første hjemmemål mot oss i tellende kamp noen gang.

Åtte-ni minutter senere kunne det også meget vel blitt 2-0 til hjemmelaget da Eirik Holmen Johansen mottok et kort tilbakespill med hendene fra en presset Vito Wormgoor. Dermed ble det indirekte frispark fra femmeteren(!). 

Heldigvis ble det ikke noe ut av den situasjonen.

Brann skulle imidlertid komme mer med i kampen og styre mye av spillet resten av omgangen. Og noen få ganger ble det også bra sjanser av det: Petter Strand hadde et godt skudd fra fjorten meter, som keeper Even Barli reddet mesterlig. Drøye fem minutter før pause var Strand nære på å vippe inn utligningen, men hjemmelaget fikk "reddet på strek". Og like før pause skjøt Berisha i stolpen.

Så det var faktisk litt ufortjent at Mads Reginiussen fire minutter ut i andre omgang skulle legge på til 2-0 på et langskudd vår keeper kanskje skulle kunnet ta? 

Men om Ranheim hadde fått seg en to måls ledelse litt mot spillets gang, så skulle dette snart endre seg. For etter 2-0 ble «spillets gang» klart endret, og det så det ut til at piffen gikk fullstendig ut av de røde. Der det i første omgang hadde vært 4-4 i avslutninger i feltet - og Brann hadde vært nære på scoring ved et par-tre anledninger, begynte Ranheim å ta mer og over, og etter pause hadde trønderne seks avslutninger i sekstenmeteren. Vi hadde ingen:

Tretten minutter ut i omgangen skjøt Solbakken via stolpen og inn til 3-0. Løpet var fullstendig kjørt! Og som om ikke ydmykelsen var ille nok, så økte de til utrolige 4-0 vel seks minutter senere. Denne gang var det Magnus Blakstad som uhindret fikk score fra skrått hold inne i feltet. Dermed totalt 5-0 til trønderklubben over oss denne sesongen.

Åtte minutter senere fikk Ranheim to sjanser til på kort tid: Først skjøt Reginiussen fra skrått hold like utenfor sekstenmeterstreken. Holmen Johansen reddet og ga en retur, og etter hvert fikk Magnus Blakstad stå helt umarkert midt i feltet og skyte utenfor. Også innbytter Sondre Sørløkk fikk en mulighet i sluttminuttene.

Heldigvis mente dommeren at det bare var verd å legge til ett minutt, slik at vi fikk marerittet overstått og begrenset tapet i Fjæra til fire mål.

0-4 mot et lag som Ranheim, er ikke annet enn en skandale! Det skal ikke være mulig! Jeg gruer meg til søndag...

-

Supporterne:

Vi var ca 70 Brann-supportere på bortefeltet, men antallet som kom reisende helt fra Bergen kunne antagelig telles på én hånd. Slik blir det når kamper berammes på en knapp ukes varsel. Vi sang litt innimellom, selv om vi var veldig få fra bataljonsmiljøet eller andre stemningsskapende mijøer rundt Brann. I andre omgang var vi like slappe som gjengen på banen. Kaldt var det også. 13 grader da kampen startet. 11 da den sluttet. Og det blåste surt.

-

(Fortsetter under bildene)

Det var fremdeles samme banen som på den avlyste kampen i fjor.

Det var fremdeles samme banen som på den avlyste kampen i fjor. Foto:

Klovnenes inntogsmarsj.

Klovnenes inntogsmarsj. Foto:

Vi var en gjeng naive optimister på bortetribunen.

Vi var en gjeng naive optimister på bortetribunen. Foto:

Naive var nok også de som ga navn til denne tribunen.

Naive var nok også de som ga navn til denne tribunen. Foto:

Hendelsene:

05:25 - Brann: Ruben Yttergård Jenssen slår langt ut til Gilli Rólantsson på venstrekanten. Færøyingen leger inn, men Even Barli plukker det ned.

06:55 - Ranheim: Mads Reginiussen skyter høyt over fra nitten meter.

09:55 - Ranheim: Magnus Blakstad slår inn fra deres høyreside mot Michael Karlsen og Mads Reginiussen, men det det blåses for en offside i feltet.

11:23 - 1-0, SCORING RANHEIM; MAGNUS BLAKSTAD: Erik Tønne slår en god krosser motsatt til Ola Solbakken som fra nesten ved sekstenmeterhjørnet header videre til Blakstad. Sistnevnte demper på brystet og får skutt fra rett utenfor femmeterhjørnet. Ballen går inn i det lengste hjørnet. Her kom henholdsvis Thomas Grøgaard og Vito Wormgoor for sent inn på de to siste Ranheim-spillerne som var borti ballen.

14:25 - Brann: Gilbert Koomson legger inn fra høyre mot Veton Berisha, men Torbjørn Lysaker Heggem klarerer. Til slutt skyter Petter Strand fra skrått hold noen meter utenfor feltet, men det går utenfor lengste stolpe.

18:10 - Ranheim: Vito, som er presset av Reginiussen, sender ballen kort tilbake til Eirik Holmen Johansen som tar ballen med hendene. Og dermed dømmer dommer Trygve Kjensli tilbakespill og indirekte frispark fra femmeteren.

20:05 - Ranheim: Tønne tar frisparket, men velger å ta det med ryggen til mål og sende bakover til Michael Karlsen som skyter fra åtte meter. Det blokkeres.

21:50 - Brann: Grøgaard slår inn fra venstre, men Barli plukker ned.

24:45 - gult kort, Ranheim: Michael Karlsen for usportslig oppførsel mot Kristoffer Løkberg.

25:35 - Brann: Bismar Acosta slår et frispark langt opp på en feilvendt Berisha inne i feltet, rogalendingen legger ned til Strand som får ballen like utenfor feltet. Bergenseren drar av Øyvind Alseth og skyter fra fjorten meter. Barli med en sterk redning.

Dette var vår første avslutning i feltet. Ranheim hadde hatt to; målet og situasjonen med det indirekte frisparket.

27:05 - Ranheim: Solbakken legger inn fra deres høyre side, og på motsatt side av feltet forsøker Reginiussen et brassespark fra vel ti meters skrått hold, men det går langt utenfor.

28:35 - Brann: Ruben Yttergård Jenssen med et innlegg fra venstre, men Barli plukker også dette ned.

29:20 - Brann: Jenssen med enda et høyt fremspill, men Barli har kontroll. Igjen.

30:40 - Ranheim: Tønne med frispark fra deres høyre side. På bakerste header Blakstad fra ti meters skrått hold. Holmen Johansen redder.

32:50 - Brann: Acosta slår langt frem til Berisha som tar ballen ned i feltet. Med Ivar Erlien Furu og Torbjørn Heggem på seg, skyter han fra like utenfor femmeterhjørnet, men Heggem blokkerer. Så kommer Gilbert Koomson til innlegg fra høyre, men det går over Gilli Rólantsson som er i femmeteren.

34:05 - Brann: Acosta med nok en høy ball mot Berisha i feltet, men Heggem kommer vinnende ut av duellen.

39:30 - Brann: Vi har veldig mye ball i denne perioden, og til slutt forsøker en presset Strand å vippe over Barli fra seks meters død vinkel. Ballen spretter rett utenfor streken, men hjemmelaget får kontroll.

41:00 - Brann: Vi har igjen mye ball rundt Ranheims sekstenmeter, men kommer ikke til avslutning.

42:25 - Brann: Gilli forsøker å skyte fra 25 meter, men det blokkeres umiddelbart.

43:55 - Brann: Jenssen stjeler ballen fra Karlsen utenfor feltet og sender frem til Berisha som kommer til avslutning fra noen meter utenfor femmeterhjørnet. Skuddet går i stolpen!

45:00 + 1:05: Pause. 1-0 til Ranheim etter 4-4 i avslutninger i feltet.

- 2. omgang; -

46:50 - Brann: Strand med frispark fra venstre, og som Karlsen sleiver ut til corner.

49:18 - 2-0, SCORING RANHEIM; MADS REGINIUSSEN: Karlsen kommer seg løs fra Vito og legger ut til Reginiussen som uhindret får skyte fra atten meter. Det skuddet går inn nede i venstre hjørnet. Og det var vel ikke umulig å ta for Holmen Johansen?

53:55 -> bytte Ranheim: Ivar Sollie Rønning inn for Michael Karlsen.

57:10 - Ranheim: Alseth legger inn fra høyre og Reginiussen stuper frem og header fra ti meters skrått hold. Via en av våre og til corner.

57:57 - 3-0, SCORING RANHEIM; OLA SOLBAKKEN: På en cornersituasjon header Heggem tilbake til Solbakken som fyrer løs fra fjorten meter. Ballen går via høyre stolpe og inn i det venstre hjørnet.

64:17 - 4-0, SCORING RANHEIM; MAGNUS BLAKSTAD: Solbakken legger ut fra dødlinjen til Blakstad som er fullstendig umarkert og skyter fra 12-13 meters ganske skrå vinkel. Det går i mål og utklassingssifrene er et faktum.

65:05 -> bytte Brann: Fredrik Haugen inn for Kristoffer Løkberg.

65:30 -> bytte Brann: Daouda Bamba inn for Gilbert Koomson.

66:40 - Brann: Gilli legger inn fra høyre og på bakerste header Berisha inn igjen foran mål. Ballen går via en blåkledd og inn til keeper.

68:10 - Ranheim: Tønne skyter fra utenfor sekstenmeterhjørnet når Holmen Johansen står feilplassert, men det går langt utenfor.

68:30 - gult kort, Brann; Taijo Teniste for en takling på Reginiussen.

69:20 - Ranheim: Eirik Valla Dønnem tar et frispark fra deres venstre side. Rønning header over fra ti meter.

72:05 - Ranheim: Reginiussen skyter fra skrått hold like utenfor sekstenmeterstreken. Holmen Johansen redder og gir retur.

72:25 - Ranheim: Blakstad får stå helt umarkert på tolv meter, men skuddet går et par meter utenfor.

73:55 - Brann: Bamba kriger ballen fra Heggem utenfor feltet, snur seg rundt og skyter fra noe skrått hold en meter eller to utenfor feltet. Barli gjør en god redning og slår til corner.

75:10 -> bytte Ranheim: Sondre Sørløkk inn for Magnus Blakstad.

76:45 - Brann: Haugen vipper fint frem til Gilli Rólantsson som kommer til innlegg fra høyre. Men innlegget blir for høyt for Berisha.

77:40 - Ranheim: Reginiussen forsøker å lobbe over Holmen Johansen fra to meter inne på egen halvdel, men det ender såvidt i kast!

78:05 -> bytte Brann: Kristoffer Barmen inn for Veton Berisha.

83:00 -> bytte Ranheim: Øyvind Storflor inn for Erik Tønne.

83:15 - Brann: Teniste skyter over fra skrått hold like utenfor feltet. Over

85:00 - Ranheim: Sørløkk skyter fra skrått hold et par meter inne i feltet. Det går like utenfor.

90:00 + 1:00: Marerittet er over. Ranheim vinner 4-0 etter 10-4 til samme lag i avslutninger i feltet.

(Fortsetter under bildene)

Det hadde vært en tung dag på jobben, og de hadde akkurat fått beskjed om at det ble lockout fra cupen resten av året.

Det hadde vært en tung dag på jobben, og de hadde akkurat fått beskjed om at det ble lockout fra cupen resten av året. Foto:

Kaldt var det også da kampen var ferdig. Smart med Syden-reklame under der ja...

Kaldt var det også da kampen var ferdig. Smart med Syden-reklame under der ja... Foto:

-

Kuriosa:

* Dette var vårt første tap i obligatorisk kamp siden vi tapte 0-1 for RBK på Stadion 26. mai. I mellomtiden fikk vi 2-1-0. 

* Dette var vårt første tap på mer enn ett mål i obligatorisk kamp siden 1-3 borte for Kristiansund 11. november i fjor, og på mer enn to mål siden 1-5 for MFK i Molde 12. august i fjor. Det var også første gang siden sistnevnte kamp at vi slapp inn mer enn tre mål. 

* Sist vi tapte med fire mål, uten å score selv, var da vi tapte 0-4 mot Molde på Stadion 1. juli i fjor. På bortebane var sist gang da vi tapte 0-4 for Odd i Skien 28. september 2014.

* På bortebane hadde Brann før onsdag syv strake serie og cupkamper på rad uten tap (6-1-0). Forrige bortetap kom da Viking slo oss 2-1 i Stavanger 13. april. Den ene uavgjorte var 1-1 mot Haugesund 15. juni. 

* På bortebane hadde Brann før onsdag scoret i de tretten siste obligatoriske kampene. Forrige gang vi ikke scoret borte i tellende kamp, var 26. august i fjor da vi tapte 0-2 for VIF i Oslo. Før det scoret vi i ytterligere 16, slik at vi før Ranheim-kampen hadde scoret i 29 av de 30 siste obligatoriske bortekampene.

-

Brann mot Ranheim innbyrdes i obligatoriske kamper:

Brann har møtt Ranheim syv ganger i tellende kamp: Tre ganger i elitserien, to ganger i 1.divisjon og to ganger i cupen: Det har blitt fire Brann-seire, én uavgjort (borte i 1.divisjon) og to tap (begge i år). Totalt 11-8 til Brann i mål. I Trondheim har Brann tre oppgjør mot trønderne: Én seier, en uavgjort og ett tap. 2-4 i målforskjell. Altså ingen baklengs der før onsdagens skandaletap.

-

Kampfakta:

Ranheim - Brann 4-0 (1-0)

NM fotball, menn. 4. runde. Ranheim. 1250 tilskuere. Dommer: Trygve Kjensli, Nesodden, IF. Gult kort: Michael Karlsen, Ranheim. Taijo Teniste, Brann.

Mål: 1-0: Magnus Blakstad (11:23), 2-0: Mads Reginiussen (49:18), 3-0: Ola Solbakken (57:57), 4-0: Blakstad (64:17).

Ranheim (4-3-3): Even Barli - Torbjørn Heggem, Ivar Erlien Furu, Øyvind Alseth, Aleksander Foosnæs - Magnus Blakstad (Sondre Sørløkk fra 76.), Mads Reginiussen, Eirik Dønnem - Michael Karlsen (Ivar Rønning fra 54.), Erik Tønne (Øyvind Storflor fra 84.), Ola Solbakken.

Brann (4-3-3): Eirik Holmen Johansen - Taijo Teniste, Vito Wormgoor, Bismar Acosta, Thomas Grøgaard - Kristoffer Løkberg (Fredrik Haugen fra 66.), Ruben Yttergård Jenssen, Petter Strand - Gilbert Koomson (Daouda Bamba fra 66.), Veton Berisha (Kristoffer Barmen fra 79.), Gilli Rólantsson.

-

Kampstatistikk:

Avslutninger: 14-5 til Ranheim (NTB)

Avslutninger på mål: 7-2 til Ranheim (NTB)

Angrep med avslutninger i feltet: 10-4til Ranheim (mine tall). 1. omg.: 4-4. 2. omg.: 6-0 til Ranheim.

-

Spillerstatistikken NM:

Tallene for hver spiller er antall minutter spilt i hver kamp.

AB = mot Arna Bjørnar

Ås = mot Åsane

So = mot Sogndal

Ra = mot Ranheim

Tot = minutter totalt

Ka = antall kamper 

St = antall starter

Må = antall mål

Gu = antall gule kort

  AB Ås So Ra   Tot Ka St Gu
Acos   49 90 90   229 3 2    
Bamb     35 25   60 2      
Barm   11 66 12   89 3 1    
Beris   45 90 78   213 3 2    
Grøg 90 90 90 90   360 4 4 1 1
Haug       25   25 1      
Ho.Jo   90 90 90   270 3 3   1
Kals 2         2 1 1    
Kara 40   55     95 2 1 1  
Kjels 90 90       180 2 2 3  
Koom   90   65   155 2 2    
Löfg 90 90       180 2 2    
Løkb 90 90 9 65   254 4 3    
Mare 50 45       95 2 2    
Mjøs 28         28 1   2  
Opda 90         90 1 1    
Orda 62   90     152 2 2 1  
Rism 90 41 90     221 3 3    
Róla 90 90 24 90   294 4 3   1
Stra   79 90 90   259 3 3 1  
Teni 88     90   178 2 1   1
Worm     90 90   180 2 2    
Ytt.J. 90 90 81 90   351 4 4    

-

Mediene om kampen:

BA

BA Live

BT

VG

TV2

NRK

Brann.no

Artikkeltags