Kun tre poeng til gullplass!

Brann tapte serieåpningen mot Odd.

Brann tapte serieåpningen mot Odd. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Odd - Brann 3-2.

DEL

Meninger"Det vakkje sånn det sko vær, det vakkje sånn det sko bli", som det heter i sangen. Det var i hvert fall ikke slik det burde blitt, etter at vi hadde tatt ledelsen på en Vito Wormgoor-heading da det var gått 48 sekunder, og dominert i banespillet til et godt stykke ut i første omgang. Odd virket lenge å ikke ha noe de skulle ha sagt på jubileumskampen sin. Gjestene var i ferd med å stjele festen.

Ikke det at Brann skapte så mye i denne omgangen, men Odd var jo knapt nok i nærheten av sekstenmeteren vår i det hele tatt! Vi virket å ha god kontroll.

Så forsvant presset. Odd kom mer med i kampen, men fremdeles uten å være i nærheten av noen sjanser. Men så scoret de ut fra ingenting - på deres aller første sjanse, rett før pause.

Så scoret de igjen, 78 sekunder etter pause. Og så enda en gang vel halvveis ut i omgangen. Selvfølgelig begge ved ex-Brann-spiller og hordalending Torgeir Børven. Han som var en stor flopp hos oss. Mer typisk kunne det ikke bli. På 2-1 fikk han lov til å avslutte to ganger, og på 3-1 fikk han ballen da Eirik Holmen Johansen bommet på en corner.

Og da kom Brann, med et smått mystisk lagoppsett i de to fremste lagdelene, inn i et offensivt blindspor. Vi hadde mye ball, men kom oss sjelden til sjanser. Vi hadde lite å true med mot lavtliggende Odd, som etter hvert ble mest opptatt av å holde tett bakover og ellers satse på en og annen kontring.

Vi hadde satt innpå Daouda Bamba og Fredrik Haugen for henholdsvis Henrik Kjelsrud Johansen og Kristoffer Løkberg etter en drøy tims spill. Senere kom også Azar Karadas inn.

Kvarteret før slutt fikk vi redusering på straffe da Bamba ble dyttet over ende og Vito satte ellevemeterssparket inn. Men flere mål var vanskelig å få når straffe på hands er bingo, motstanderne ramler som tomme plastflasker og får frispark når Brann-spillere (helst Azar Karadas) er i nærheten, og for all del; når Brann ikke har noe særlig offensivt å dra frem når motstanderen ligger bakpå.

Og det er foruroligende og gir næring til mistanken vi hadde om at vi kanskje ikke er godt nok skodd helt på topp. I hvert fall ikke før Veton Berisha er i gang. Og spesielt ikke når Daouda Bamba benkes til fordel for Henrik Kjelsrud Johansen. 

Neste helg er Veton Berisha klar. I hvert fall på papiret. Men det er kanskje litt mye forlangt å forvente at han skal prestere med en gang han har satt fra seg toalettvesken. Og det hadde også vært typisk Lars Arne Nilsen å la ham vente med startellever-debuten alle forventer, slik han gjorde med Bamba. Men egersunderen kommer nok garantert innpå minimum en halvtime mot Strømsgodset neste helg. Vi får bare krysse ski og staver for at han vil gjøre noe med vår offensive tannløshet som kom til syne mot Odd. Jeg har blitt skuffet over offensive "storsigneringer" så mange ganger at jeg ikke tør å forvente for mye av Berisha heller.

Heller ikke keeper Eirik Holmen Johansen gjorde det særlig bedre enn vi forventet - og det var i grunn ikke så voldsomt mye vi forventet heller, Spesielt på det tredje målet bommet han. Jeg tror fremdeles Håkon Opdal er bedre, i hvert fall til det som det er viktigst at keepere er gode på; nemlig å avverge mål.

Men at vi ikke var ideelt besatt hverken i angrep eller i mål, var vi forberedt på. Verre var det at vi var ruskete også i en lagdel der vi trodde vi hadde kontroll: Forsvarsspillet i Skien imponerte nemlig ingen ved baklengsmålene.

Det var ikke lovende det vi så på Skagerak Arena - i hvert fall ikke den siste drøye timen av kampen. Og mange rundt i det ganske land, ler nok godt nå av de dumme bergenserne som i mars hadde begynt å snakke om muligheten for gull.

Men like lite som man blir seriemester i mars, er man heller ikke hengt av i medaljekampen (ei heller gullkampen) etter én runde. Tapet i Skien trenger ikke være noe tegn på at vi ikke er noe topplag. Det trenger ikke bety mer enn tre tapte poeng. Det kan fremdeles bli en meget god sesong,  og det har skjedd før at vordende seriemestere har tapt og sett svake ut i første kamp - og mer enn det. Rosenborg tapte første kamp både i 2016 og 2018. (Førstnevte i Skien...) De fleste seriemestere taper også mer enn én kamp i løpet av en sesong. Lørdag fikk vi ett av dem.

Neineinei, jeg antyder ikke at vi blir seriemester - sannsynligvis blir vi jo ikke det; men jeg bare påpeker at selv ikke gullhåpet trenger å skrinlegges helt bare pga denne ene svake kampen. Ting snur fort. Det er kun tre poeng opp!!!

Det som imidlertid er nytt, er at vi for første gang fikk en dårlig start i en sesong under Lars Arne Nilsen. I fjor kom ikke det første serietapet før i 15. seriekamp.  I forfjor åpnet vi med en seier og en uavgjort. I 2016 begynte det med to seire og to uavgjorte, før vi tapte på Lerkendal i femte runde. Og da han kom inn som erstatter for Rikard Nordling i 2015, startet han med to seire. Med andre ord; han har ikke startet en sesong i Brann med tap tidligere.

(Fortsetter under bildet)

671 Brann-supportere.

671 Brann-supportere. Foto:

SLIK VAR KAMPEN:

0:48 - 0-1, SCORING BRANN; VITO WORMGOOR: For en fantastisk start på sesongen!!! Kun 48 sekunder går før vi leder 1-0! Petter Strand slår et frispark fra venstre og høyt inn i feltet. På seks-syv meter får Vito stå relativt alene og stusse inn målet i høyre hjørnet!

Aiaiai for en åpning for oss

(Fortsetter under bildene)

VI LEDER ETTER 48 SEKUNDER!!!

VI LEDER ETTER 48 SEKUNDER!!! Foto:

Brann scoret og pilen... knakk?

Brann scoret og pilen... knakk? Foto:

06:00: Brann er helt klart friskest i starten.

Dette så da lovende ut!

07:00 - BRANN: Kristoffer Løkberg skyter fra 25 meter, men uten problemer for keeper Sondre Rossbach.

10:40 - Brann: Brann fortsetter å legge press på Odd. Ruben Yttergård Jenssen slår inn fra høyre mot motsatt side av sekstenmeteren. Der har Strand masse tid til å dempe og skyte, men fra ganske skrå vinkel og uten en medspiller i nærheten, velger han likevel å klinke til på hel volley. Skuddet fra midt mellom femmeterhjørnet og sekstenmeterhjørnet går høyt over.

11:55 - Brann: Henrik Kjelsrud Johansen skyter lavt fra fem centimeter utenfor sekstenmeteren, men Rossbach redder uten altfor store problemer.

12:50 - Brann: Bismar Acosta slår langt fremover og Strand følger opp, men Rossbach er langt ute og måker ballen vekk, rett foran vår ex-Molde-spiller.

16:45 - Odd: Fredrik Oldrup Jensen slår langt frem i retning Elbasan Rashani, men Eirik Holmen Johansen har full kontroll.

17:30: Odd var kommet mer med nå. Ikke bra!

22:35 - Brann: Gilli Rólantsson utfordrer Birk Risa og kommer seg til innlegg fra høyre dødlinje, og Kjelsrud Johansen er nære på å nå ballen rett foran mål. Imidlertid blåses det for frispark til keeper Rossbach pga farefullt spill.

28:00: Odd med mye mer ball nå enn i starten. Hmmm....

36:00 - Odd: I denne perioden var det langt mellom begivenhetene. Hjemmelaget hadde mye ball. Etter 36 minutter skjøt Sander Svendsen fra over 25 meters skrått hold. Høyt over og langt utenfor. Telemarkingene hadde ennå ikke hatt hverken en målsjanse eller en avslutning i feltet.

40:15 - Odd: Fredrik Nordkvelle nære på å bli spilt igjennom, men blir taklet av Vito rett innenfor sekstenmeteren.

44:13 - 1-1, SCORING ODD; VEBJØRN HOFF: Svendsen spiller igjennom til Nordkvelle som får ballen bak Teniste ute på deres venstreside, og ingen får hindret sistnevnte i å legge inn fra vel fem meter fra dødlinjen. Ei heller klarer noen (f.eks. Ruben Kristiansen som er nærmest) å hindre Vebjørn Hoff i å få hoppe opp helt alene på seks-syv meter og heade inn utligningen - via seriedebutant Holmen Johansen som ikke akkurat imponerte her. Og målet kom på det første som hadde vært noe i nærheten av en mulighet for skienslaget.

'Banna dritt altså!

45:00 + 0:10: Pause umiddelbart etter avspark. Brann har hatt to avslutninger i feltet, mens Odd har hatt én.

- 2. omgang:

46:18 - 2-1, SCORING ODD; TORGEIR BØRVEN: Børven sender ballen ut på deres høyrekant. Rashani utfordrer Kristiansen og gir videre til Hoff, som Acosta ikke klarer å hindre i å få lagt inn fra dødlinjen mot bakerste. På femmeteren vinner selvsagt 1,85 cm høye Børven på hodet mot 1,73 cm lave Teniste, og header først rett på Holmen Johansen, men på returen får hardingen i møljen foran mål både dempet og skutt i høyre hjørnet fra seks meters hold.

Plutselig var alt snudd på drøye to minutters spilletid. To mål på to Odd-sjanser så langt i kampen. Sjokk og vantro. Eller... nei, vi burde vel i grunn ikke være sjokkerte...

47:50 - Brann: Gilli skyter fra 14 meter, men det blokkeres i møljen av spillere i feltet.

49:30 - Brann: Strand med frispark fra over 25 meters skrått hold. Det går over muren, men reddes på streken av Steffen Hagen som header vekk. Så skyter Gilli fra skrått hold noen meter utenfor feltet. Det går seks meter utenfor lengste hjørne.

50:20 - Odd: Svenden slår inn fra nesten ute ved sidelinjen. Ballen treffer Nordkvelle i hodet og forandrer litt retning, men Holmen Johansen har ingen problemer med å ta den.

51:00 - Brann: Strand legger inn fra venstre og Barmen forsøker med et fikst hælspark fra ti meter. Uklart om det var et forsøk på avslutning eller å sende ballen videre til Kjelsrud Johansen. Ingen av alternativene lyktes i hvert fall, og Odd får klarert.

52:00: Nå holder Brann seg godt inne på Odds banehalvdel.

54:00 - gult kort, Brann; Taijo Teniste: Estlenderen "tar en for laget" når han legger Hoff i bakken og får gult kort når skiensguttene forsøker å kontre.

57:15 - Odd: Hoff forsøker å avslutte fra sekstenmeteren, men blir hindret av Yttergård Jensen. Acosta klarerer rett utenfor femmeteren.

57:50 - Brann: Løkberg kommer til avslutning fra 14 meter, men blir såpass hindret av Nordkvelle at ballen nærmest bare triller inn til Rossbach.

59:55 - Brann: Vito forsøker å spille igjennom til Barmen inne i feltet, men ballen går helt inn til Rossbach.

61:55: Brann har mye ball midt på Odds banehalvdel, men sliter voldsomt med å finne alternativene fremover.

62:15 -> bytte Brann: Fredrik Haugen inn for Kristoffer Løkberg.

62:15 -> bytte Brann: Daouda Bamba inn for Henrik Kjelsrud Johansen.

65:50 - Brann: Yttergård Jenssen slår inn i et forsøk på å nå Bamba i feltet, men Rossbach plukker det ned.

66:30: Det hadde roet seg litt ute på banen nå.

67:22 - 3-1, SCORING ODD; TORGEIR BØRVEN: Og så var jaggu meg kvemmingen der igjen. Så typisk! Holmen Johansen misser på en corner fra Rashani og ballen treffer tilsynelatende Ruud som stusser videre bakover. I bakre ende av femmeteren lander ballen hos Børven som klinker ballen inn i motsatt hjørne. 3-1 til Odd til tross for 4-3 til Brann i avslutninger i feltet. Odd hadde altså scoret på samtlige av sine!

Dette kom vi jo aldri til å reise oss igjen fra.

69:50 - Odd: Børven er full av selvtillit nå og skyter fra mer enn 25 meter. Det går høyt over.

71:55 - Brann: Innbytter Haugen slår langt frem mot innbytter Bamba, som med Espen Ruud og Fredrik Semb på seg, får til et slags stående brassespark fra et par meter utenfor hjørnet av femmeteren. Det går mot krysset, men Rossbach får fistet over til corner.

72:20 - Brann: På den påfølgende corneren får Rossbach frispark fordi han selv dulter inn i Vito.

73:50 - Odd: Nordkvelle fosser oppover venstresiden deres og kommer til innlegg. Det går litt bak Rashani som fra åtte meters hold må foreta seg et litt vanskelig volleyspark, som han heller ikke får til. Ballen spretter utenfor.

74:05 - Brann: Vi angriper, men vi kommer aldri til avslutning når innleggene både fra venstresiden og høyresiden blir for dårlige.

74:15 -> bytte Brann: Azar Karadas inn for Gilli Rólantsson.

74:55 - Brann: Vi får straffe! Azar header frem mot Bamba som dyttes i bakken av Steffen Hagen rett utenfor femmeterhjørnet.

Her var jeg sikker på at Vito kom til å bomme. Det hadde jo vært typisk på en sånn dag der alt går imot oss.

75:48 - 3-2, SCORING BRANN; VITO WORMGOOR, STR. Vito setter ballen urovekkende sentralt i målet, men den går heldigvis inn bak Rossbach.

Vi regnet ut at 90 minus 76 pluss ca fire = ca 18. Kanskje var det 18 minutter å gjøre det på nå. Kunne gå!

76:30 - Odd: Nordkvelle på farten på deres venstreside igjen, og denne gang trekker han innover og skyter fra vel 23 meter. Det blokkeres.

77:30 - Brann: Azar går opp i hodeduell mot Semb rett innenfor feltet og får en corner. Ja du leste riktig; han fikk ikke frispark imot seg, selv om han ikke forsøkte på noen ulovligheter!

78:50 - Odd: Svendsen skyter over fra skrått hold noen meter utenfor feltet.

80:30 - Brann: Acosta slår høyt inn i feltet hvor Azar rager over Semb på syv-åtte meters hold og header like over.

82:30 -> bytte Odd: Jone Samuelsen inn for Elbasan Rashani.

82:40 - Brann: Azar får blåst frispark imot når Semb faller som en bowlingkjegle som følge av at eidaren er såvidt borti foten hans ved et uhell.

83:25: Nå er det Svendsen som ligger og ruller seg frem og tilbake ute ved sidelinjen. Fascinerende hvor helsebringende slik rulling må være.

84:30 - Odd: Svendsen utfordrer Teniste og legger inn foran mål, men Ruben klarerer på femmeteren før den når frem til Børven.

84:45 - Odd: Nordkvelle skyter fra skrått hold, sikkert fem meter utenfor feltet. Høyt over.

85:10: Nå har Hoff rullet litt på bakken, og Odd får enda mer tid til å gå ved å arrangere drikkepause etter at han har reist seg.

87:30 -> bytte Odd: Markus André Kaasa inn for Vebjørn Hoff.

88:35 - Brann: Azar får kriget seg til et slags innlegg fra dødlinjen, men det triller bare enkelt inn til Rossbach.

89:20 - Odd: Hjemmelaget kontrer, og Svendsen og Nordkvelle kombinerer på deres venstrekant. Så kommer sistnevnte igjennom på siden, men Holmen Johansen er ute og avskjærer hans forsøk på avslutning fra seks meters ganske skrå vinkel.

89:45: Birk Risa dundrer i bakken og ligger døende etter en liten dytt fra Barmen.

90:00 + 1:50: Så ligger det Risa død på bakken igjen etter en duell. Viktig å holde seg til hodet, slik at dommeren stopper spillet! Også viktig at vi får ballen tilbake femti meter lenger bak enn der vi hadde ballen da det ble blåst!

90:00 + 3:05 - Brann: Barmen løfter ballen opp i armen på Ruud som holder armene ut og gjør seg stor i feltet. Hva som er hands og ikke, og om det er hands i straffefeltet på noe som garantert hadde blitt blåst hands på ellers på banen, er aldri godt å vite. Avhenger vel litt av hvilke lag som spiller.

90:00 + 3:15 - Nok et teatralsk fall inne i Odd-feltet som gir dem frispark.

90:00 + 4:30 - gult kort, Brann; Azar Karadas: Azar går opp i duell midt på Odds halvdel. Da vet alle hva som skjer; motstanderen ramler og får frispark. Azar får kort.

90:00 + 5:15: Kampen er over. Vi har tapt 2-3. Speakeren skriker og hyler. Vi og, men det er fordi vi er sinte på dommeren, på Odd-spillerne og litt på Brann også. Og speakeren. 

For øvrig hadde vi seks avslutninger i feltet, mens Odd hadde fem. 1. omgang: 2-1 til oss. 2. omgang: 4-4.

(Fortsetter under bildene)

Tre poeng bak serielederen. 29 kamper å ta dem på!

Tre poeng bak serielederen. 29 kamper å ta dem på! Foto:

Odd-spillerne fortsatte å sette seg ned på banen også etter kampen.

Odd-spillerne fortsatte å sette seg ned på banen også etter kampen. Foto:

Publikum:

7000 betalende, men jeg kan vanskelig forestille meg at det var noe i nærheten av så mange reelt inne. Tafatt publikum, enerverende supportergjeng. På bortefeltet var vi hele 671, i følge arrangøren som også måtte åpne øvre del av tribunen til oss i rødt og hvitt. Så mange som dette har vi ikke vært i Skien før. I fjor var vi ca 200 færre. Fra vår seksjon var trøkket meget bra i første omgang. I andre datt vi i do sammen med de røde ute på banen.

Rimet:

**

Så var vi i gang,

og før minuttet var blitt spilt

Så headet Vito inn,

og vi rødhvitt jublet vilt

Vi var to tredels tusen der

som heiet på de rette

Og Brann var dominerende

Det gikk vel veien, dette?

**

Men rett før det var halvtid,

det var absolutt på tampen

Så scoret jaggu Odd

på deres første sjans' i kampen

Og like etter pause,

var det mål på to av to

Ja selvsagt var det Børven

som ga glis på Fagermo

**

Ja skulle dette ryke?

Ja det skulle det såvisst

For Børven traff igjen,

og alt var bare leit og trist

Han floppen scorer sikkert kun

mot gamleklubben Brann

Men så fikk vi et straffemål,

kan ett poeng gå an?

**

Men svaret det er nei

når vi får frispark 'mot på alt

Og Azars pust var nok

til at de hvitkledde, de falt

De var jo like stødige

som tomflasker av plast

Og hands gir bare straffe

hvis du trykker riktig tast

**

For "tast" var det jeg fant

som kunne lage rim av det

Og null poeng i starten,

vi som skulle hente tre!

Men syv-og-åtti venter,

i et åtte mån'ders kjør

Og lag som taper første kamp

har kapret gullet før!

**

--

Kuriosa:

* Så ble det tap igjen. Forrige serietap kom da vi tapte 1-3 for Kristiansund i nest siste serierunde i fjor.

* Brann har nå to bortetap på rad i serien. Forrige poengfangst borte kom da vi slo Stabæk 2-1 21. oktober.

* Brann har scoret i elleve seriekamper på rad. Sist vi ikke scoret, var da vi tapte 0-2 for VIF i Oslo 26. august.

* Brann har nå scoret i fem bortekamper på rad i serien. Sist vi ikke scoret i serien borte, var da vi tapte 0-2 i den nevnte kampen mot VIF 26. august.

* På bortebane har Brann sluppet inn mål i de åtte siste seriekampene. Sist vi holdt nullen på bortebane i serien, var da vi slo nettopp Odd 25. juni i fjor.

-

De siste årenes serieåpninger og/eller første bortekamp:

* Forrige gang vi tapte i en serieåpning, var da det ble 0-3-tap for Sarpsborg 08 i 2014. Det var også forrige gang vi tapte i første bortekamp for sesongen. Etter det hadde vi fire strake uavgjorte i sesongens første bortekamp, før den på lørdag.

* Siste gang Brann vant i årets første bortekamp i serien, var i 2011 da vi slo LSK 4-1 i andre runde. Etter det har vi 0-4-4 i årets første bortekamp.

* Sist Brann vant i en serieåpning borte, var i 2007 da vi slo Stabæk 1-0. Etter dette har vi serieåpnet borte syv ganger; 0 seire, 3 uavgjorte og 4 tap.

Serieåpningen de siste årene:

2019: Odd borte, 2-3-tap.

2018: Glimt hjemme, 2-0-seier. Første borte: Godset (2.r.) 1-1 uavgjort

2017: Tromsø borte, 1-1 uavgjort.

2016: Godset borte, 2-2 uavgjort.

2015: FFK borte, 1-1 uavgjort. (1.divisjon)

2014: Sarpsborg 08 borte, 0-3-tap.

2013: Vålerengen hjemme, 3-1-seier. Første borte: RBK (2.r.) 0-4-tap

2012: RBK borte, 1-3-tap.

2011: RBK hjemme, 2-1-seier. Første borte: LSK (2.r.) 4-1-seier

2010: FKH hjemme, 0-0 uavgjort. Første borte: Viking (2.r.) 0-4-tap

2009: Sandefjord borte, 1-3-tap.

2008: FFK hjemme, 4-2-seier. Første borte: AaFK (2.r) 2-4-tap.

2007: Stabæk borte, 1-0-seier.

-

Brann innbyrdes mot Odd i serien:

  Kamp Seire Uav. Tap Mål Bakl.
Bergen

23

13

6

4

48

22

Skien

24

10

5

9

36

40

Totalt

47

23

11

13

84

62

* Brann hadde før lørdag tre strake serieseire mot Odd. Forrige poengtap kom 4. juni 2017 da vi spilte 0-0 i Skien.

* Brann hadde før lørdag seks strake seriekamper mot Odd uten tap (4-2-0). Forrige serietap mot dem kom 28. september 2014 da vi tapte 0-4 i Skien.

* På bortebane hadde vi før lørdag ikke tapt mot Odd siden 28. september 2014 da vi tapte 0-4. Etter det hadde vi 2-1-0 i Skien før i år.

* Vi har scoret i de fire siste seriekampene mot Odd. Sist vi ikke scoret mot dem i serien, var da vi spilte 0-0 i skien 4. juni 2017.

* Vi hadde før lørdag holdt nullen i de fire siste seriekampene mot Odd. Forrige gang vi slapp inn mål mot dem, var da vi vant 3-1 i Skien i 2016.

-

KAMPFAKTA:

Odd - Brann 3-2 (1-1)

Skagerak Arena. Eliteserien, 1. runde. Dommer: Espen Eskås, Bækkelaget. Gult kort: Taijo Teniste, Azar Karadas, Brann. 7295 tilskuere.

0-1: Vito Wormgoor (0:48)

1-1: Vebjørn Hoff (44:14)

2-1: Torgeir Børven (46:18)

3-1: Torgeir Børven (67:22)

3-2: Vito Wormgoor (str. 75:48)

Odd (4-3-3): Sondre Rossbach - Espen Ruud, Fredrik Semb Berge, Steffen Hagen, Birk Risa - Fredrik Nordkvelle, Fredrik Oldrup Jensen, Vebjørn Hoff (Markus André Kaasa fra 88.) - Elbasan Rashani (Jone Samuelsen fra 83.), Torgeir Børven, Sander Svendsen.

Brann (4-3-3): Eirik Holmen Johansen - Taijo Teniste, Vito Wormgoor, Bismar Acosta, Ruben Kristiansen - Kristoffer Løkberg (Fredrik Haugen fra 63.), Ruben Yttergård Jenssen, Kristoffer Barmen - Petter Strand, Henrik Kjelsrud Johansen (Daouda Bamba fra 63.), Gilli Rólantsson (Azar Karadas fra 75.).

Kampstatistikk:

Her kan man si det var sprikende statistikker...

Avslutninger: 13-8 til Brann (NTB), 9-9 (VG Live)

Avslutninger på mål: 6-3 til Brann (NTB), 6-4 til Brann (VG Live)

Ballbesittelse: 51 % til Brann (NTB), 58 % til Brann (VG Live

Avslutninger i feltet: 6-5 til Brann (mine tall). 1. omg.: 2-1 til oss. 2. omg.: 4-4.

--

PS! Lurer på hva som av og til får meg til å tenke på kantspillere som del av "midtbane"-begrepet. Antagelig ingen som leser bloggen, for ingen har sagt noe. For i tabelltips-bloggen før helgen, klarte jeg å omtale både Koomson og Gilli som del av "midtbanen". Så i mitt hode spiller vi antagelig 4-5-1 (altså 4-3-2-1) rent begrepsmessig.

-

Andre medier om kampen:

BA

BA Live

VG

VG Live

Dagbladet

TV2

NRK

Brann.no

---

Artikkeltags