Nå begynner det å ligne noe!

Ranheim - Brann 0-3

DEL

Meninger 

*

Exit i Europa, har gjort 

kampprogrammet slapt

Det skulle spilles tett,

i stedet spiller vi jo knapt

dermed skulle Brann

nå være uthvilte og klare

I pausen i fra pausen,

skulle Brann snart finne svaret

*

Brann var best i starten

og Daouda satte inn

et vakkert mål og ledelse,

og kom neste trinn:

Et straffspark, litt billig?,

Vito Wormgoor økte på

Til pause stod det to til oss

og ingen til de blå

*

I andre yppet Ranheim seg,

men ga seg fort med det

overtid, på kontring,

økte Gilbert opp til tre

For første gang i år

så vant vi ikke kun med ett

Og scoret mer enn to,

ja det var målfest, rett og slett!

*

---

Brann ser ut til å være på bedringens vei etter «en liten pause fra pausen». Vi spiller jo knapt kamper for tiden…

Det har vært en frustrerende sommer med E-cup-exit mot et lag vi absolutt burde slått, braktap i cupen mot nettopp Ranheim, og varierende kvalitet på spillet. Riktignok ikke så mange serietap - bare ett siste ti kamper hvor vi faktisk kun er slått av Glimt på "formtabellen" (oppdatert etter mandagens kamp), men spesielt 0-0-kampen mot Mjøndalen hjemme og det sene tapet mot Rosenborg, var sure opplevelser.

Men nå begynner det å ligne noe. Ikke det at bunnstridlagene Stabæk og Ranheim er den beste målestokken, men så er det heller ikke nødvendigvis topplagene Brann har slitt mest med i år. Derimot har lag vi "skal" slå, vært en nøtt. Spesielt hvis de har lagt seg lavt.

Resultatet i seg selv hjemme mot Stabæk (2-1), skremte neppe vettet av noen av lagene foran oss. Men vi så tendensene i spillet siste halvtimen mot bæringene. 

Og det var enda bedre på søndag mot Ranheim. Man kan fnise av trønderne og si "det skulle bare mangle at vi slo dem". Men som både vi selv og en del andre har erfart det siste halvannet året; man vasser ikke enkelt inn poeng mot laget fra Fjæra. Vi presterte selv syv mål dårligere mot samme lag på samme arena for halvannen måned siden.

3-0 over Ranheim var ikke bare første gang siden november at vi scoret mer enn to mål mot andre enn Arna-Bjørnar, eller vant med mer enn ett mot andre enn nevnte 4.divisjonslag og 2.divisjonslaget Åsane. 3-0 er også vår største borteseier i tellende kamp mot et lag fra de tre øverste divisjonene siden 4-1 over Bryne i cupen for fire år siden. 

I eliteserien hadde vi heller ikke vunnet så mye på bortebane siden Strømsgodset ble slått 4-1 for snart fem år siden. Og å vinne med tre mål, og samtidig holde nullen bak, hadde ikke skjedd i en tellende bortekamp mot et lag fra de tre(!) øverste divisjonene siden 4-0 over Stabæk på Nadderud for syv år siden!

Det var ikke det at Brann var noe ellevilt fyrverkeri offensivt denne gangen heller. Men jeg følte at vi, i hvert fall i første omgang, gikk mer i lengderetningen enn før. Og for en sjelden gangs skyld hadde man virkelig følelsen av at Brann kontrollerte fullstendig. At seieren aldri var truet etter at vi hadde økt til 2-0. Brann var rett og slett klart best. Og Ranheim slapp ikke til noe som helst. Null avslutninger talte jeg til trønderne innenfor sekstenmeteren. Brann hadde seks slike.

Første omgang var god av Brann. Vi angrep fra første stund og viste at vi hadde planer om å gå i strupen på dem og gå for tidlig scoring. Litt sånn som vi gjorde da vi var som best i fjor vår. I andre omgang, da vi kom på banen med en relativt komfortabel 2-0-ledelse, drepte vi kampen fullstendig. Ranheim var strengt tatt ikke i nærheten av å true seieren. I løpet av hele kampen kom trønderne kun til noen småfarlige innlegg og et og annet langskudd.

Vi selv kom heller ikke til så mange sjanser etter pause. På bortebane trenger vi da heller ikke underholde og kjøre på for mange mål. 2-0 var helt greit og til slutt fikk vi da også kontret inn 3-0.

Nå er det ny «ferie» og det er to uker til neste Brann-kamp. Da er det på tide å gjøre noe med Mjøndalen-komplekset, for da skal vi til Nedre Eiker og på besøk til Buskeruds for tiden beste lag. 

PS! Ikke bare er Brann nest øverst (kun slått med ett poeng av Glimt) på formtabellen for siste ti kamper - men vi har også nest flest poeng pr bortekamp av alle denne sesongen! Borte har vi nemlig et snitt på 1,75 poeng pr kamp! Kun Glimt med 1,86 er bedre.

-

Kampen:

Siden sist var Kristoffer Barmen, Petter Strand og Vito Wormgoor kommet tilbake i førsteelleveren. Ut av den var Kristoffer Løkberg, Christian Eggen Rismark og Ruben Yttergård Jenssen gått. 

Brann tok tidlig tak og allerede etter 35 sekunder kom Veton Berisha til avslutning i feltet, men skuddet fra skrått hold gikk i nettveggen. Ranheim svarte minuttet etter, da Magnus Blakstad skjøt utenfor fra 25 meter. Etter dette var det bare Brann.

Etter et drøyt kvarter fikk Bismar Acosta en mulighet i en cornersituasjon, men avslutningen fra nesten død vinkel og kloss hold, gikk utenfor.

Imidlertid skulle vi ta ledelsen i det 19. minutt, og det på en nydelig scoring! Daouda Bamba samarbeidet fint med Veton Berisha, og førstnevnte utfordret Øyvind Alseth og Magnus Blakstad før han skjøt vakkert i mål fra fjorten-femten meters skrått hold. 1-0 til oss!

Så begynte Torbjørn Lysaker Heggem å spy, og etter at vennene hans hadde dradd ham frem fra doskålen to ganger, ble han sendt en runde rundt kvartalet da fem minutter gjenstod av første omgang.

Like etter Ranheims tidlige bytte fikk Kristoffer Barmen en kjempesjanse, men headingen fra vel syv meter gikk like utenfor. Og fem minutter senere fikk Gilbert Koomson en bra mulighet, men fikk dessverre ikke skikkelig treff på sitt volleyforsøk fra straffemerket.

Men vi skulle få et nytt forsøk fra straffemerket, og denne gang på et ekte ellevemeterspark. Det fikk vi 75 sekunder på overtid av omgangen da dommeren mente han hadde sett at Ivar Erlien Furu hadde lagt Berisha i bakken på ulovlig vis i feltet. Det kan man nok diskutere om han gjorde, og vi var mange som var noe overrasket da kamplederen pekte på prikken i sekstenmeteren.

Berisha ville ta straffesparket selv, men det ville ikke kaptein Vito Wormgoor ha noe av. Nederlenderen, som jo normalt er den som tar ellevemeterne våre, satte ballen trygt oppe i høyre hjørne. 2-0 til oss ved pause etter total Brann-dominans.

Andre omgang ble ganske hendelsesfattig og det vi kan kalle en transportetappe. Og logistikken av tre poeng inn til trygg havn, foregikk med eskorte. Og ikke av sånn tvilsom sort som du finner på de siste sidene i utenlandske byguide-brosjyer. Brann hadde nemlig tilsynelatende full kontroll på seieren. Vi skapte ikke mye i denne omgangen, men det gjorde virkelig ikke Ranheim heller. Forskjellen var at vi heller ikke trengte å la det skje så mye. Etter en tung periode, og på bortebane, var det ingen grunn for å forsøke å showe som om vi skulle være et omreisende sirkus.

Å kontrollere inn 2-0 på en arena der vi for noen få uker siden tapte 0-4, er helt greit. Og på overtid fikk vi da også 3-0 på en pen kontring regissert av innbytter Gilli Rólantsson og Daouda Bamba, og der Gilbert Koomson fikk avslutte det hele med et skudd under keeper fra ganske spiss vinkel.

Dermed endte det med «brakseier» i Brann-målestokk; 3-0 til oss over Ranheim.

-

Supporterne:

Vi var antagelig i overkant av 100 Brann-supportere i Trondheim. Skuffende få fra det tradisjonelle supportermiljøet, men folk har vel blakket seg på Dublin-tur. Trøkket vi skapte var ikke all verden, men det ble nå sunget en del. Dessverre veldig mye de samme sangene om igjen.

--

Tabellsituasjon:

(Oppdatert etter mandagens kamp)

Brann er nr. 4, men frem ennå i halvannen uke vil det være ujevne kampantalll:

* Molde er syv poeng foran oss.

* Odd er tre poeng foran, men kan øke til seks hvis de vinner hengekampen mot Kristiansund (b)

* Glimt har tre poeng mer enn oss, men kan øke til hele ni poengs ledelse hvis de vinner de to hengekampene mot Viking (h) og Kr.sund (b)

* VIF er fire poeng bak oss, men kan komme to poeng foran oss hvis de vinner hengekampene mot Godset (b) og Stabæk (b).

Dette betyr at når alle hengekampene er spilt (og det er de når Brann skal spille neste kamp mot Mjøndalen borte om to uker), så vil Brann dårligst være nummer fem.

Slik ser tabellen ut hvis man regner poeng pr kamp - oppdatert etter mandagens kamp:

    Kamp Poeng Poeng pr kamp

1

Bodø/Glimt

15

32

2,13

2

Molde

17

36

2,12

3

Odd

16

32

2,00

4

Brann

17

29

1,71

5

Vålerengen

15

25

1,67

6

Rosenborg

16

25

1,56

7

Kristiansund

15

22

1,47

8

Haugesund

16

21

1,31

9

Viking

15

19

1,27

10

Lillestrøm

16

18

1,13

11

Mjøndalen

16

17

1,06

11

Tromsø

16

17

1,06

13

Stabæk

16

16

1,00

14

Ranheim

16

15

0,94

15

Sarpsborg 08

16

14

0,88

16

Strømsgodset

16

10

0,63

(Fortsetter under bildet)

"Er det noe dere lurer på? Hvis det er noe med lagoppstillingen som er feil, vil jeg vite det før kampen", sa en fleipende og blid Lars Arne Nilsen til Brann-supporterne under oppvarmingen.

"Er det noe dere lurer på? Hvis det er noe med lagoppstillingen som er feil, vil jeg vite det før kampen", sa en fleipende og blid Lars Arne Nilsen til Brann-supporterne under oppvarmingen. Foto:

-

Kuriosa:

* Utenom seieren mot 4.divisjonslaget Arna-Bjørnar i cupen (6-1), var dette vår største seier i obligatorisk kamp siden 4-1 over Start på Stadion 6. august i fjor. Det var også vår første seier med mer enn ett mål mot lag fra de to øverste divisjonene, siden vi slo Godset 3-1 på Stadion 4. november. Sist vi vant med så mange mål uten å slippe inn noen, var da vi slo Tromsø 3-0 på Stadion 6. mai i fjor. Det gjelder motstandere fra alle divisjoner.

* På bortebane var dette den største seieren i obligatorisk kamp mot lag fra de tre øverste divisjonene siden 4-1 over Bryne i cupkamp 4. juni 2015. I eliteserien var det vår største borteseier siden 4-1 over Godset 13. september 2014. Forrige gang vi vant med så mange mål på bortebane i tellende kamp mot lag fra de tre øverste divisjonene, uten å få noen baklengs, var da vi slo Stabæk 4-0 på Nadderud 6. august 2012.

* Med unntak av cupkampen mot Arna-Bjørnar, var dette første kamp siden hjemmekampen mot Godset 4. november i fjor (3-1), og første bortekampen siden Haugesund 15. september i fjor (3-1), at vi scoret mer enn to mål i en obligatorisk kamp. 

* Brann har nå to serieseire på rad. Sist Brann vant to seriekamper på rad, var da vi slo Stabæk 1-0 borte 12. mai, Sarpsborg 2-1 hjemme 16. mai og Glimt 2-1 borte 19. mai - altså tre på rad. Forrige gang Brann vant to obligatoriske kamper på rad, var da vi i mai slo Sogndal 2-1 på Fosshaugane i cupen og LSK 1-0 på Stadion i serien.

* Brann har seks seriekamper uten tap (3-3-0). Forrige serietap kom da vi tapte 0-1 for RBK på Stadion 26. mai. Sist vi spilte seks seriekamper uten å tape, var i den siste 2017 og de fjorten første 2018 - altså femten totalt (10-5-0).

* På bortebane har Brann seks seriekamper uten tap (4-2-0). Forrige bortetap i serien kom da vi tapte 1-2 mot Viking 13. april. Sist vi spilte så mange seriekamper borte uten å tape, var i de ni første i fjor (6-3-0). Forrige borteseier i serien kom da vi slo Glimt 2-1 19. mai. I mellomtiden hadde vi to uavgjorte.

* I obligatoriske kamper hadde Brann tre bortekamper på rad uten seier før søndag (0-1-2). Forrige borteseier i tellende kamp, kom da vi slo Sogndal 2-1 i cupen 19. juni.

* Brann har scoret i de tolv siste bortekampene i serien. Sist vi ikke scoret borte i serien, var da vi tapte 0-2 for VIF i Oslo 26. august i fjor. Sist vi scoret i tolv strake bortekamper i serien, var i de tolv før det igjen, slik at vi nå har scoret i 24 av de siste 25 serie-bortekampene.

* I obligatoriske kamper har Brann scoret i de fire siste. Sist vi ikke scoret, var i 0-0-kampen hjemme mot Mjøndalen.

* Brann har holdt nullen i tre av de fem siste seriekampene. Holder vi nullen også mot Mjøndalen (b), er det første gang siden juni i fjor at vi holder nullen i to strake seriekamper. 

* Brann hadde før søndag sluppet inn mål i tre strake bortekamper i serien. Forrige gang vi holdt nullen borte i serien, var da vi slo Stabæk 1-0 på Nadderud 12. mai.

* Dette var første gang vi holdt nullen i tellende kamp siden hjemmekampen mot Mjøndalen (0-0). I mellomtiden hadde vi sluppet inn mål i tre strake. Det var også vår første seier med null baklengs siden LSK hjemme (1-0) 23. juni.

* I obligatoriske kamper hadde Brann før søndag sluppet inn mål i fem strake bortekamper. Forrige gang vi holdt nullen borte i tellende kamp, var da vi slo Åsane 2-0 i cupen 23. mai.

* Brann har 29 poeng. Det er ni poeng mindre enn etter 17 kamper i fjor, men to poeng mer enn i 2017 (da vi ble nr. 5) og bare ett poeng mindre enn i sølvsesongen 2016. 

* På bortebane har vi 14 poeng. Det er seks mindre enn etter åtte bortekamper i fjor, men fem mer enn i 2017 og syv mer enn i sølvsesongen 2016.

* Vi har scoret 22 mål. Det er fem mindre enn i fjor etter 17 kamper og åtte mindre enn i 2017. Imidlertid er det likt med 2016.

* Vi har scoret 13 bortemål. Det er to flere enn etter åtte bortekamper i fjor, og det meste vi har hatt etter så mange bortekamper siden vi hadde 16 i 2011. 

* Vi har sluppet inn 16 mål. Det er fire mer enn i fjor etter 17 kamper, og det meste vi har hatt i eliteserien etter så mange kamper siden vi hadde 30 i 2014.

* Vi har ni baklengsmål borte. Det er fem flere enn etter åtte bortekamper i fjor, og det samme som i 2017.

* Vi har +6 i målforskjell. Det er ni dårligere enn i fjor, og det dårligste vi har hatt etter 17 kamper siden vi hadde minus tolv i 2014.

* Vi har +4 i målforskjell borte. Det er tre dårligere enn etter åtte bortekamper i fjor, men fem bedre enn i forfjor. Det er også ti bedre enn i sølvsesongen 2016.

-

Brann innbyrdes mot Ranheim i eliteserien:

Sted: K S U T Mål Bakl
Bergen 2 1 0 1 1 1
Trondheim 2 2 0 0 5 0
Totalt 4 3 0 1 6 1

-

(Fortsetter under bildene)

Vi var anslagsvis 100+ Brann-supportere i Fjæra.

Vi var anslagsvis 100+ Brann-supportere i Fjæra. Foto:

Noe er i gjære i Ranheims fjære.

Noe er i gjære i Ranheims fjære. Foto:

Sånn omtrent syv grader mer enn da vi spilte her tidligere i sommer.

Sånn omtrent syv grader mer enn da vi spilte her tidligere i sommer. Foto:

Hendelsene:

00:35 - Brann: Vi kommer allerede til vår første avslutning i feltet. Veton Berisha skyter i nettveggen fra noen meter innenfor sekstenmeterhjørnet.

01:35 - Ranheim: Magnus Blakstad med en avslutning fra minst 25 meters skrått hold. Det lave skuddet går utenfor lengste stolpe.

06:45 - Brann: Gilbert Koomson velger å holde på ballen i stedet for å sende til Taijo Teniste som kommer på overlapp. Typisk ham!

13:45 - Brann: Kristoffer Barmen får en fot på ballen ved dødlinjen og får dermed lagt inn, men keeper Even Barli redder foran Daouda Bamba.

15:05 - Brann: Ruben Kristiansen får ballen noen meter innenfor sekstenmeterhjørnet, men velger å holde på ballen og lure av Øyvind Alseth. Så forsøker han å legge inn mot bakerste, men det går via nevnte blåkledde og til corner.

15:40 - Brann: Corneren fra Petter Strand slås mot bakerste hvor Bismar Acosta forsøker å få til en avslutning fra to meters nesten død vinkel, men den går utenfor.

18:25 - 0-1, SCORING BRANN; DAOUDA BAMBA: Acosta vinner på hodet, ti meter inne på egen halvdel, på et utspark fra Barli. Ballen går til Daouda Bamba som header tilbake til Berisha. Rogalandingen forserer fremover og gir tilbake til Bamba som får ballen ved sekstenmeterhjørnet. Han utfordrer Alseth og Blakstad, før han skyter fra fjorten-femten meters skrått hold. Skuddet klinker inn i nettet. 1-0 til oss.

Dette var vårt tredje angrep med avslutning i feltet. Ranheim hadde ikke hatt noen. Angrepet, som var innom tre spillere, tok 15 sekunder fra Acosta vant ballen.

20:10 - Brann: Berisha legger høyt inn fra venstre, men midt i feltet klarer ikke en presset Strand å få kontroll på ballen som går inn til keeper.

23:20: Spillet stoppes fordi Torbjørn Lysaker Heggem føler se uvel og må ut. Det må dessuten vaskes vekk litt spy fra banen...

(Fortsetter under bildet)

Alltid noen andre som må vaske etter dem som har spydd.

Alltid noen andre som må vaske etter dem som har spydd. Foto:

25:55: Spillet er i gang igjen.

28:05 - Ranheim: Erik Tønne med et småskummelt innlegg som går gjennom hele feltet. Så kommer de etter hvert til et minst like skummelt innlegg mot Michael Karlsen fra motsatt side, det går over ham og Teniste får klarert.

30:00 - Ranheim: Trønderne mer med nå og kommer til et nytt farlig innlegg, denne gang ved Aleksander Foosnes, men Acosta klarerer.

36:55: Heggem må pinadø ut igjen for å spy bak en reklameplakat!

37:45: Spillet er i gang igjen. Nesten tre og et halvt minutt av kampen har gått bort i spystopp!

39:15 -> bytte Ranheim: Etter halvannet minutt med ti mann får trønderne byttet. Daniel Kvande kommer inn for kvalme Torbjørn Lysaker Heggem.

39:45 - Brann: Teniste legger høyt inn fra høyre mot bakerste hvor Barmen header like utenfor fra syv meter.

42:00 - Brann: Bamba og Berisha samspiller fint, men sistnevnte får ikke kontroll på ballen inne i feltet og hjemmelaget får klarert.

44:30 - Brann: Gilbert Koomson legger inn fra høyre og ved straffemerket forsøker Bamba å ta innlegget på volley. Han får ikke skikkelig treff og ballen går via Ivar Erlien Furu til keeper Barli.

45:00 + 1:15 - Brann: Berisha går i bakken når han forsøker å runde Furu ved dødlinjen. Ikke det mest åpenbare straffesparket jeg har sett, og man kan fort argumentere for at det er Veton som løper inn i Furu.

45:00 + 2:05 - 0-2, SCORING BRANN; VITO WORMGOOR, STR.: Vito setter ballen oppe i høyre hjørne. Keeper går riktig vei, men når ikke frem.

45:00 + 3:00: Pause. 2-0 til oss etter 5-0 til i angrep med avslutninger i feltet - straffesparket ikke medregnet.

- 2. omgang: -

45:40 - Ranheim: Furu skyter fra 27-28 meter, men over.

53:30 : Hjemmelaget hadde vært mest på hugget etter pause, men uten å komme 

til noen sjanser.

54:45 - Brann: Strand med et frispark fra over 30 meter, som går via en blåkledd og til corner.

57:15 - Ranheim: Tønne slår inn mot Ola Solbakken, men det går heldigvis over ham. Kristiansen og Håkon Opdal rydder opp.

60:00 - Brann: Strand med frispark fra høyre. Det slås inn mot nærmeste, men Kvande hindrer frisparket i å nå frem til Berisha som er i femmeteren, og ballen går til corner.

60:55 - Ranheim: På et innlegg fra deres venstreside header Karlsen bakover mot Reginiussen fra åtte meters hold. Ballen sendes ytterligere bakover til Blakstad som skyter fra 23 meter. Utenfor.

62:20 - Ranheim: Solbakken forsøker å skyte fra 17 meter, men det blokkeres umiddelbart og går til corner.

62:50 - gult kort, Ranheim: Ola Solbakken for å hindre Koomson på ulovlig vis.

65:20 - Brann: Bamba går i bakken når han blir holdt av Furu, men dommeren har ikke sett noe ulovlig. Bamba falt kanskje litt lett. 

68:25 -> bytte Ranheim: Ivar Sollie Rønning inn for Michael Karlsen.

72:45 - gult kort, Ranheim: Øyvind Alseth for en takling på Berisha.

78:25 -> bytte Ranheim: Øyvind Storflor inn for Ola Solbakken.

79:10 -> bytte Brann: Christian Eggen Rismark inn for Kristoffer Barmen.

79:50 - Ranheim: Trønderne fortsetter med et visst press, men kommer fremdeles ikke til avslutning.

83:05 -> bytte Brann: Gilli Rólantsson inn for Veton Berisha.

87:05 - Brann: Vi kontrer og Bamba skjærer inn i feltet på venstresiden, men hans flate innlegg foran mål finner ikke frem til hverken Kristiansen eller Koomson som er inne i feltet. Hjemmelaget får klarert.

88:30 - Ranheim: Kvande legger høyt inn mot bakerste, men Opdal plukker det ned.

89:35 - Ranheim: Alseth slår skummelt inn mot nærmeste stolpe hvor Vito bare såvidt får klarert foran Ivar Sollie Rønning.

90:00 + 0:12 - 0-3, SCORING BRANN; GILBERT KOOMSON: Tønne faller nesten på høyde med vår sekstenmeter, Gilli snapper ballen og fører oppover venstresiden. Vel over midten sender han inn sentralt til Bamba som i sin tur gir over til Koomson som får ballen på venstresiden av sekstenmeteren. Fra åtte-ni meters spiss vinkel setter han ballen under keeper og i mål. 3-0 til oss!

Dette var vår sjette avslutning i feltet i denne kampen, men den første etter pause! Ranheim hadde fremdeles ikke kommet til noen i denne kampen.

Angrepet tok 14 sekunder og tre mann var involert.

90:00 + 1:20 -> bytte Brann: Fredrik Haugen inn for Petter Strand.

90:00 + 4:00: Kampen er over. Vi har vunnet 3-0 etter 6-0 til oss i angrep med avsluntinger i feltet - straffespark ikke medregnet.

(Fortsetter under bildet)

Feiring av sjelden "storseier"

Feiring av sjelden "storseier" Foto:

-

KAMPFAKTA:

Ranheim - Brann 0-3 (0-2)

Eliteserien fotball, menn. 2145 tilskuere. Dommer: Sigurd Smehus Kringstad, Valder IL.

Mål: 0-1: Daouda Bamba (18:25). 0-2: Vito Wormgoor (straffe, 45:00 + 2:05). 0-3: Gilbert Koomson (90:00 + 0:12).

Gule kort: Ola Solbakken og Øyvind Alseth, Ranheim.

Brann (4-3-3): Håkon Opdal - Taijo Teniste, Vito Wormgoor, Bismar Acosta, Ruben Kristiansen - Amer Ordagic, Kristoffer Barmen (Christian Eggen Rismark fra 80.), Petter Strand (Fredrik Haugen fra 90.) - Gilbert Koomson, Daouda Bamba, Veton Berisha (Gilli Rólantsson fra 84.),

Ranheim (4-3-3): Even Barli - Aleksander Foosnæs, Ivar Furu, Torbjørn Lysaker Heggem (Daniel Kvande fra 40.), Øyvind Alseth - Magnus Blakstad, Eirik Valla Dønnem, Mads Reginiussen - Erik Tønne, Michael Karlsen (Ivar Sollie Rønning fra 69.), Ola Solbakken (Øyvind Storflor fra 79.)

-

Kampstatistikk:

Ballbesittelse: 53% til Brann (VG LIve), 51 % til Brann (NTB)

Sjanser: 5-1 til Brann (VG Live), 4-1 til Brann (BT)

Avslutninger: 5-3 til Brann (VG Live), 7-4 til Brann (NTB)

Avslutninger på mål: 3-1 til Brann (VG Live), 3-0 til Brann (NTB)

Angrep med avslutninger i feltet - straffen ikke inkludert: 6-0 til Brann (mine tall). 1. omg.: 5-0 til Brann, 2. omg.: 1-0 til Brann.

-

Foto:

Foto:

Foto:

Mediene om kampen:

BA

BA Live

BT

VG

VG Live

Dagbladet

TV2

Brann.no

Artikkeltags