Gå til sidens hovedinnhold

Cardiff trenger virkelig en trepoenger

Artikkelen er over 2 år gammel

Mens dagens hjemmelag allerede har rykket ned.

Oddstips

Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddssingel Premier League: Londons beste lag leverer igjen

Målscorerspill PL: Son kommer tilbake på scoringslisten

Oddsdobbel Premier League: Southampton sikrer plassen

Oddssingel Premier League: Cardiff trenger virkelig en trepoenger

Oddsdobbel: Engelsk dobbel til 3,46 i odds

Lørdagskupongen: Svært spillbar lørdagskupong venter

Det er klart for en ny herlig helg for oss som elsker fotball. Denne lørdagen er det flere høydepunkter. Ikke bare er det seks kamper fra Premer League og full runde i Championship, League One og League Two i England, men det er også en interessant kamp fra eliteserien hvor Sarpsborg tar imot Mjøndalen. I tillegg til dette er det flust med kamper fra Post Nord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen her hjemme.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten. Leverer kupongen her!

Fulham - Cardiff B - 2,75 (Spillestopp 15:55)

Fulham har ikke holdt Premier League-standard denne sesongen. Etter opprykket har klubben funnet livet i toppetasjen for tøft. Londonlaget har lenge vært klare for nedrykk, og har bare spilt inn 23 poeng av 105 mulige. Da overlever man ikke! Hjemme i hovedstaden har det blitt 5-3-9, men bare en seier ute på tur gjør fasiten bekmørk. Det har dog vært fremgang å spore i de to siste kampene som merkelig nok begge er vunnet. Først 2-0 hjemme mot Everton, før Bournemouth ble slått 1-0 borte sist. Dermed kom den første trepoengeren borte i forsøk nummer 18. Fulham tapte motsatt kamp 2-4 før jul.

Bettinelli er skadet og spiller ikke, ellers full tropp.

Cardiff var tippet ned av alle eksperter før sesongen. Naturligvis kan Warnock sine gutter innfri den lite morsomme tilliten, men det er like gode muligheter for at laget fra Wales klarer seg. Bklåtrøyene ligger på nedrykk og det er tre poeng opp til Brighton, som er laget som må tas igjen. Seier her er trolig påkrevet om håpet om ny kontrakt skal leve videre. Cardiff har igjen Crystal Palace, og avslutter borte mot Manchester United, så dette oppgjøret nede ved Themsens bredder er en nøkkelkamp som må vinnes. Borte er dog Cardiff meget begrenset. 3-2-12 er stygge tall. Brighton, Leicester og Southampton er slått. Siste kamp endte med tap 0-2 hjemme mot gode Liverpool, mens det nest sist ble en fin seier borte mot Brighton med 2-0.

Vi tror nok Neil Warnock, som virkelig har klaget mye på dommerne i år, føler at dette er litt ufortjent. For dette Cardiff-laget er bedre enn vist. De har nemlig spilt flere ordentlig gode kamper, men slitt med å få uttelling. Som mot Liverpool sist, da dem lå under 1-0, men bommet på åpent mål fra en meter. Noen minutter senere lager man en svært klønete straffe og plutselig er det 2-0. Dette er hvorfor Cardiff er i bånn, men laget er kapasitetsmessig ganske hyggelig. Derfor tror vi de fint kan ta tre poeng på bortebane i dag. 

Cardiff har Bamba, Conolly og Patterson ute. 

Begrunnelse B: 2,75 på Cardiff-seier som virkelig har alt å spille for. Mens på et hjemmelag, som allerede har rykket ned, får man 2,25. Vi synes nemlig oddsen på borteseier er tiltalende. Fulham har merkelig nok tatt to strake trepoengere. Kanskje laget spiller uten press, og at dette gjør dem bedre. Umulig å si, men 2,75 på dagens bortelag som virkelig trenger en trepoenger spilles. 

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken