Gå til sidens hovedinnhold

City får tøff kamp av Eriksen og Spurs

Artikkelen er over 1 år gammel

Vi tror nemlig at det blir en jevn kamp, og at det beste oddstipset i kampen gir 3,75!

Oddstips

Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddstips Premier League: Liverpool fortsetter fremgangene i Southampton

Oddstips Premier League: City får tøff kamp av Eriksen og Spurs

Målscorerspill Premier League: Aubameyang med sensasjonell statistikk mot Burnley

Lørdagskupongen: Toppkampen ingen vil tape er høydepunktet på lørdagskupongen

Oddsdobbel: Bortedobbel til over fem ganger innsatsen

Vikinglotto: Nordmann vant 100 millioner

Lotto: Hva er det med Lotto-tallet 17?

Fantasy League: 14 ting du må vite før helgens Premier League-runde

Lørdagens oddsmeny er akkurat slik vi vil ha den. Strålende kamper fra balløyen venter oss. Det som og er gledelig denne helgen er jo naturligvis at både Bundesliga og LaLiga serieåpner. Odd – Rosenborg er og en godbit vi ser frem imot fra Eliteserien. Dagens høydepunkt er uten tvil Manchester City mot Tottenham. Det er masse å glede seg til, folkens!

Bli med i Gull-Lotto-trekningen med 29 millioner i potten. Lever kupongen her før lørdag klokken 1800.

Manchester City - Tottenham U/H - 3,75 (Spillestopp 18:25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Pochettino og hans Tottenham drar til Manchester, vel vitende om at sesongens tøffeste kamp står for tur allerede i seriekamp nummer to. Vi gleder oss til en herlig fotballkamp med start 18:30.

Manchester City er favoritter til å ta hjem Premier League nok en gang i år. I fjor imponerte blåtrøyene. Fa-Cupen, Ligacupen og Premier League ble alle kapret. Etter en slik bragd laget tok i fjor, så skal blåtrøyene naturligvis være regnet som årets favoritter. Det var heller ikke langt unna at laget tok seg helt til Champions League-finalen. Dagens motstander Tottenham slo ut City, men her var det VAR-drama og alt. En kamp der laget med mest marginer vant.

Se den nye bortedrakten til Tottenham her!

Vi i sportspill var litt inne på at City kunne få det tungt mot West Ham sist helg. Og jeg er den første til å legge meg langflat. Det var rett og slett veldig feil. Det er bare å innrømme at forskjellen på Manchester City og mange av lagene i Premier League er voldsom stor for øyeblikket. Selv lag som West Ham - som endte på en 10. plass i fjor. City åpner opp med å banke de 5-0 på bortebane. Det er svært imponerende - og standaren er satt med en eneste gang. Da spilte heller ikke storscorer Agüero fra start. Sistnevnte er trolig inne i elleveren igjen i kveld.

I sommer har City hentet Rodri fra Atletico Madrid. En god midtbane dette. Correia og Cancelo er og to svært spennende signeringer. Sistnevnte skal vel ta plassen til Danillo.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Tottenham gjennomførte en meget fin sesong 2018/19. Hvittrøyene endte på en respektabel fjerdeplass, noe som tar det direkte til gruppespillet i Champions League. I nettopp den turneringen tok Spurs seg helt frem til finale sist vår, da laget tapte den helengelske kampen mot Liverpool. Spurs endte på tredjeplass i fjorårets bortetabell, med 34 poeng på 19 kamper. Det var bare dagens hjemmelag som hadde mer med sine 50 poeng.

Sjekk de nye draktene til Manchester City for 2019-2020-sesongen her!

Det så lenge skummelt ut mot Aston Villa sist helg. Det kladdet virkelig og Villa ledet 1-0 helt frem til det 73. minuttet. Deilig for Ndombele å få en kasse så tidlig. Kreftene til bortelaget var det slutt på da, og alt hadlet om Spurs. Til slutt ble det en sterk 3-1-seier. Christian Eriksen kom inn i andreomgang, og snudde hele kampbildet. Forhåpentligvis blir han i Tottenham, og starter vel dagens kamp? Vi tror det.

Husk også at stjernespiller Son er fortsatt ute med karantene. 

Begrunnelse U/H: Vi tror hjemmelaget vinner denne kampen, men det er klart bortelaget vil kaste fra seg her. Ren hjemmeseier gir 1,34, mens H/H gir 1,95. Vi synes det er for dårlig odds i en toppkamp - til og med når det dreier seg om City. At det står uavgjort til pause ser vi på oss som en god mulighet. Pochettino er skarp på taktikk og vil neppe slippe til for mye her. At City vinner tilslutt er høyst trolig, og da må vi teste U/H til 3,75. Det er det klare spillet i kampen!

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Kommentarer til denne saken