Gå til sidens hovedinnhold

City og Agüero kommer til å herje med Burton

Artikkelen er over 2 år gammel

Manchester City viser ingen nåde, og vi tror de kjører på fra start på Etihad på onsdag.

Oddstips

Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddssingel fransk ligacup: Blytungt for Thierry Henry

Oddssingel NHL: Denne karen skal gi oss cash på kontoen

Midtukekupongen: Manchester City klokkeklar på midtukekupongen

Oddsdobbel: Onsdagsdobbel til nesten syv ganger innsatsen

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss denne onsdagen. Ligacupsemifinalen mellom Manchester City og Burton skal spilles og i Copa del Rey er det fire kamper som skal spilles. I tillegg er det fransk ligacupfotball og her hjemme spilles det tre kamper i den norske eliteserien i håndball for kvinner. Det er også masse ishockey på menyen. Tre kamper her hjemme i 1. divisjon og full serierunde i Hockeyallsvenskan. Og i NHL spilles det tre kamper natt til torsdag.

NB! 55 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Mandag lanserte vi Wolverhampton-seier hjemme mot Liverpool i FA-cupen. Det tipset ble publisert tidlig mandag morgen til spreke 3,75 odds. Oddsen på hjemmeseier ble senket flere ganger under mandagen og ved spillestopp sto Wolves til tre i odds. Tirsdag lanserte vi nok et herlig outsiderspill, Sporting Gijon hjemme mot Valencia i Copa del Rey til herlige 3,80 i odds og Gijon vant 2–1. I tillegg gikk også målscorerspillet vårt i NHL inn. Nikita Kucherov scoret igjen for Tampa, og oddsen var finfine 2,35.

Manchester City – Burton Albion - Scores det 1. målet før det er spilt 20 minutter? Ja 1,70 i odds (spillestopp kl. 2040)

Ligacup, semifinale. Kamp 1 av 2. Lørdag kjørte Manchester City over Championship-laget Rotherham og vant 7–0 i FA-cupen etter å ha gjort en rekke endringer på laget, og onsdag venter Burton som spiller i League One, på nivå tre i engelsk fotball. Jeg tror det kan bli stygge sikre også i den kampen.

7-0-seieren til Pep Guardiola sine menn var den tredje på rad i alle turneringer. City har tatt seg til semifinalen etter å ha vunnet mot Oxford, Fulham og Leicester City på veien.

Benjamin Mendy og Claudio Bravo er definitivt ute, men Guardiola har likevel en sterk stall å velge fra før onsdagens kamp. City-manageren stilte med et rutinert lag i kampen mot Rotherham, og han vil ganske sikkert sille med et minst like sterkt lag i onsdagens match.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Arijanet Muric vil antakeligvis erstatte Ederson i mål, mens Fabian Delph kan komme inn på venstrebacken etter å ha vært suspendert i tre kamper. Vincent Kompany, Aymeric Laporte, Fernandinho, Bernardo Silva og Sergio Agüero spilte ikke mot Rotherham, men de kan komme til å starte kampen mot Burton.

Kevin De Bruyne vil trolig få mer spilletid i denne kampen etter kneskaden sin, mens stortalentet Phil Foden får starte nok en gang i en kreativ rolle på midtbanen. Raheem Sterling, John Stones og Kyle Walker vil sannsynligvis få hvile.

Faktum er at Burton vil få problemer selv om City bruker reservene i denne kampen. De nest beste spillerne til City er så gode at de ganske sikkert ville vært med å kjempe om Premier League-tittelen, og alle er interessert i å vise seg frem.

Burton Albion har imponert i ligacupen denne sesongen. De slo Middlesbrough på bortebane i kvartfinalen. Det var den tredje Championship-klubben som ble offer for Burtons cupsuksess. Aston Villa og Nottingham Forest har også røket ut mot Burton, i tillegg har de slått ut Premier League-klubben Burnley.

Manchester City blir en helt annet skål for Burton. City er regjerende ligamestere i Premier League, og de har vunnet ligacupen tre av de siste fem sesongene. På hjemmebane har de vunnet 14 av 16 kamper denne sesongen og scoret utrolige 55 mål. Burton på sin side har tapt ni av 17 bortekamper. De kommer til å bli fullstendig overkjørt i denne matchen, tror jeg.

Jeg tror City går ut i hundre, og at de scorer før det er spilt 20 minutter. Et slikt scenario gir finfine 1,70 i odds. Jeg synes oddsen er litt lav til å bruke den som en singel, så den brukes i en dobbel sammen med Getafe.

Fredag kan du stikke av med 167 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Getafe – Valladolid 1,82 – 2,87 – 4,20 H (spillestopp kl. 2025)

Getafe tapte søndagens kamp mot Barcelona, men de spilte en god kamp mot La Liga-lederen fra Catalonia. Laget fra Madrid-forstaden har kun tapt én av de siste syv kampene, og jeg tror de har en god mulighet til å ta seg videre i den spanske cupen mot Valladolid.

Spillemessig har Getafe også vært bra, spesielt defensivt. Før kampen mot Barcelona i helgen hadde Madrid-laget kun sluppet inn fire mål på seks kamper.

Getafe har også vært brukbare hjemme på Coliseum Alfonso Pérez denne sesongen. Statistikken viser 4-1-4, og 9–6 i målforskjell. Det er bare Real Madrid (5) og Arletico Madrid (4) som har færre innslupne mål enn dem på hjemmebanen så langt denne sesongen.

Valladolid på sin side har kun vunnet tre av sine bortekamper denne sesongen, men de har spilt fire kamper uavgjort. Det er først og fremst offensivt de er svake. De har kun scoret åtte mål, og laget har slitt med å skape sjanser i bortekampene sine. Ikke overraskende er de det laget som scorer færrest mål på bortebane i La Liga denne sesongen.

Jeg har troen på Getafe i denne kampen. De har hjemmebanefordelen, og de er ubeseiret i de seks siste kampene mot Valladolid hjemme på Coliseum Alfonso Pérez. Hjemmeseier belønnes med 1,82 i odds. Denne brukes i en dobbel.

Onsdagens cupdobbel er at det første målet scores før det er spilt 20 minutter av kampen mellom City og Burton + Getafe. Denne kombinasjonen gir flotte 3,09 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet