Gå til sidens hovedinnhold

– Daniel Pedersen, er det godt nok?

Artikkelen er over 1 år gammel

Mons Ivar Mjelde har selv spilt i Lillestrøm, og følger med på det som skjer på Åråsen. Han karakteriserer Daniel Pedersen som «anonym».

Spill av poden i vinduet nederst!

Fotballpreik kaster seg over Veton Berishas avgang, byttehandelen med Tromsø og ikke minst signeringen av Daniel Pedersen fra Lillestrøm. Brann legger ikke skjul på at dansken skal inn og erstatte Sivert Heltne Nilsen, som de nå har savnet i halvannet år.

– Men er Pedersen god nok til det? Er han på nivå med Heltne Nilsen? Jeg tviler litt. Jeg har sett en del kamper med Lillestrøm, og han har vært anonym. Han utmerket seg i hvert fall ikke i fjor. Da var han rett nok skadeplaget, men det er også et spørsmål: Klarer han å riste det av seg? Han fikk stadige tilbakefall på leggskaden i fjor, og det er nettopp det som er problemet med den type skade, at den kommer tilbake, advarer Mons Ivar Mjelde.

Saken fortsetter under bildet.


Men om BAs fotballekspert er skeptisk i forhold til Branns nye midtbaneanker, er han godt fornøyd med å bli kvitt Veton Berisha.

– Vi var ikke på det allerede i fjor: Han spiller mest for seg selv. Og er opptatt av seg selv. Det så vi igjen nå, for de uttalelsene han kom med holder ikke mål. Jeg skulle bare ønske noen profiler innad i laget hadde gitt ham den beskjeden mens han fortsatt var her, smeller det fra den gamle gulltreneren.

Trykk play! Du kan abonnere på podkasten på iTunes, Spotify eller din foretrukne podkast-tjeneste.

Kommentarer til denne saken