Gå til sidens hovedinnhold

Danmark klarer seg fint uten Hareide

Artikkelen er over 1 år gammel

Åge Hareide er sykemeldt etter sin kneoperasjon. Danmark bør likevel fikse seier borte mot svake Georgia i kveld.

Oddstips

Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddstips EM-kvalik: Danmark klarer seg fint uten Hareide

Oddstips EM-kvalik: Norge får det tøft mot Sverige

Søndagskupongen: Skjebnekamp for Norge

Eurojackpot: Vant 24 mill. for to uker siden – Norsk Tipping får ikke tak i vinneren

Champions League: Her er alle overgangene hos Champions League-lagene

Lotto: To nordmenn deler pott på nesten 15 millioner kroner

Joker: Bergenser vant fire millioner fra sofakroken

Det er rikelig med kamper på søndagens langoddsprogram, men det soleklare høydepunktet er naturligvis EM-kvalifiseringskampen mellom Sverige og Norge i Stockholm. Totalt spilles det sju EM-kvalifiseringskamper i dag. Ellers er det en del kamper i både PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen her hjemme. Det er Eliteserie håndball for både menn og kvinner og i kveld er det også sesongstart i NFL i USA.

NB! 70 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Georgia - Danmark pause/fulltid U/B - 4,00 (spillestopp kl 17.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

EM-kvalifisering gruppe D. Tre tap og 3-0 seier hjemme mot miniputten Gibraltar er beholdningen til Georgia på de fire første kvalifiseringskampene. Innledet med 0-2 tap hjemme mot Sveits og har deretter røket 0-1 mot Irland og 1-5 mot Danmark i de to spilte bortekampene. Midtbanespilleren Jaba Kankava soner karantene for gule kort.

Danmark er ubeseiret etter fire kamper og står med åtte poeng. Innledet kvaliken med en oppsiktsvekkende opphenting borte mot Sveits. Lå da under 0-3 med seks minutter igjen av ordinær tid, men fikset 3-3. Så ble det 1-1 hjemme mot Irland, før det har blitt komfortable 5-1 hjemme mot Georgia og torsdag ble det 6-0 seier borte mot Gibraltar. Åge Hareide er sykemeldt grunnet en infeksjon i sitt nyopererte kne. Han var således ikke med til Gibraltar torsdag og er heller ikke med til Tiblisi i kveld. Jon Dahl Tomasson leder derfor laget også i kveld.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Georgia holdt Sveist til 0-0 i hjemmemøtet 23. mars, men Sveits vant som ventet kampen tilslutt med to scoringer i andre omgang. 1,55 på dansk seier i kveld er ikke veldig spennende. Da er det betydelig mer spennende med pause/fulltid dobbelen U/B. Den betales med flotte 4,00 i odds og blir vårt utvalgte spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

 

Kommentarer til denne saken