Brann sliter som regel mot Fana i cupen. Brann sliter som regel på Varden i tellende kamper. Ikke bare fordi vi har tapt noen ganger, men også fordi Brann nesten aldri spiller gode kamper verken mot denne motstanderen (i hvert fall ikke de siste 34 årene) eller på denne banen. Det blir litt for ofte altfor spennende, motstanden tatt i betraktning. Det er ikke mot Fana eller på Varden vi valser over motstanden. Selv om motstanden skulle være på nivå tre eller fire i serien.

Og denne søndagen i august 2021 skulle vi altså få oppleve både Fana og Varden samtidig. Man kunne håpe at minus og minus ga pluss. Men det gjorde det egentlig ikke, selv om det til slutt endte godt.

For vi slet med Fana også i år. Først da «hjemmelaget» fikk en mann utvist, fikk vi endelig etter hvert punktert kampen mot 3.-divisjonslaget. Det ble som vanlig mot Fana. Det ble som vanlig på Varden. Eller kanskje litt bedre, for faktisk var dette vår største cupseier mot Fana siden 1982 – og vår største cupseier på Varden noen gang! Noe som skulle fortelle en del om hvordan vi har slitt både med motstander og kamparena.

Men det er som kjent ikke enkelt å slå lag fra 3. divisjon. Vi ser at vi ikke er det eneste eliteserielaget som har slitt med slike i årets cupsesong. Det er faktisk første gang siden 2007 at Brann klarte å vinne to cupkamper på rad med minst tre mål i hver uten å slippe inn noen! Dessverre forteller nok det mest om cupprestasjonene alle disse årene.

Det skjer litt på overgangsfronten for tiden. Daouda Bamba har forsvunnet. Han ble aldri noen stor suksess, men det var jo typisk at han forsvant nå som han endelig hadde begynt å sette mål i flere kamper etter hverandre. Men han får ha takk for innsatsen!

Inn har vi fått den danske keeperen Mikkel Andersen, den danske forsvarsspilleren Japhet Sery Larsen – og midtbanespilleren Felix Horn Myhre som sikkert har vært på ferie i Danmark en gang. Alle disse startet mot Fana, uten at noen av dem bemerket seg særlig. Kanskje med unntak av Andersen.

I tillegg ser det ut til at vi får inn to gamle helter som ikke har vært i nærheten av å være helter hos oss på en stund, fordi begge forlot klubben i sin tid på kontroversielt vis. Verken Sivert Heltne-Nilsen eller Bård Finne (som selvsagt begge har spilt i Danmark) har stått kjempehøyt i kurs hos Brann-fansen etter at de stakk av. Og da i særklasse sistnevnte som utmerket seg med diverse stikk og i tillegg klarte å gå til erkerivalen Vålerengen og spille for supportere som har som en av sine hovedparoler at de hater hjembyen hans/vår.

Men i nøden spiser fanden fluer og Brann er, om ikke fanden, så i hvert fall i nød. Sivert blir nok en forsterkning om han passer like godt inn under Eirik Horneland som da faren var trener. Uansett er det vel så mye lederegenskapene som spilleren som savnes.

Om Finne blir en forsterkning, er jeg mer usikker på. Noen utpreget målscorer har han ikke vært verken i VIF eller i Danmark. Men det skal sies at han i tiden hos fienden i øst spilte mest kant. Jeg tror vi må ha inn en sterk angriper til for å kalle oss forsterket offensivt etter at Bamba forlot oss. Og dessverre ble ikke Alexander Søderlund redningen der.

Nå venter en to ukers pause før neste livsviktige seriekamp går på Stadion mot Sandefjord 15. august. Neste cuprunde går ikke før 22. september. Men selv om motstander og bane skal trekkes, kan vi anta at vi ender opp med bortebane slik vi pleier ... Det er nå 38,7 % sjanse for eliteseriemotstand, 35,5 % sjanse for 1.divisjonsmotstand, 22,6 % sjanse for 2.divisjonsmotstand og 3,2 % sjanse for 4.divisjonsmotstand i neste runde.

Og til de overtroiske kan jeg fortelle: Alle de fem siste sesongene der Brann har slått Fana ut av cupen uten ekstraomganger, har Brann nådd helt til finalen ...

(Fortsetter under bildene)

Kampen:

Fra forrige kamp var det gjort seks endringer i startoppstillingen: Håkon Opdal (som har spilt i Danmark), Ole Didrik Blomberg, Ole Martin Kolskogen, Ruben Kristiansen, Kasper Skaanes og naturlig nok Daouda Bamba var ute. Inn var kommet Mikkel Andersen, Japhet Sery Larsen, Vieux Sané, Felix Horn Myhre, David Wolfe og Niklas Jensen Wassberg.

Fana åpnet friskest, men det var Brann som fikk den første store sjansen etter drøye to minutter da Robert Taylor driblet vekk en stor mulighet etter at tidligere Brann-keeper Ådne Nissestad måtte gi retur på et skudd fra Filip Delaveris.

Etter ti minutter var det imidlertid «hjemmelaget» som fikk en kjempesjanse da Malvin Ingebrigtsen fikk stå helt umarkert på bakerste på en corner. Vi fikk heldigvis klarert! Og i de påfølgende minuttene var stripelaget mest på hugget.

Men etter kvarteret tok Brann mer over spillet og i det 17. minutt kom det viktige 1-0-målet. Det kom da Robert Taylor slo en corner inn i femmeteren og Daniel Pedersen (danske selvsagt!) tilsynelatende ble truffet i ryggen. Det såkalte hjemmelaget så ut til å redde på streken, men linjemannen signaliserte at han hadde sett hele ballen inne. Eller at det var mål, i hvert fall ...

Med alle de slitsomme cupkampene mot Fana og på Varden som har vært, var det en lettelse å få ledermålet såpass tidlig.

Brann var mer på hugget etter dette og etter nitten minutter skjøt nykommer Felix Horn Myhre like utenfor fra femten meter. Og før klokken hadde passert halvtimen hadde også Mathias Rasmussen (som har spilt i Danmark) og Robert Taylor hatt sine resultatløse avslutninger i feltet.

Ni minutter før pause satte Kristoffer Barmen ballen like utenfor lengste stolpe fra kort hold etter et godt forarbeid av Vieux Sané.

Rett før pause var det nære på at Fana utlignet ut fra ingenting. Det skjedde da Lars Christian Moldestad vant på hodet på bakerste etter et godt innlegg fra Anders Moe Lund, men vår nye keeper reddet oss. Lagene gikk til pause med 1–0 til Brann.

Seks minutter ut i andre omgang måtte debutant Japhet Sery Larsen gå av banen med skade. Inn kom Ole Didrik Blomberg.

To minutter senere fikk Herman Stang Stakset en stor mulighet til heade inn en utligning fra femmeteren, men hodestøtet ble løst og enkelt for keeper Andersen.

Ti minutter ut i omgangen holdt Petter Martinsen nesten på å score selvmål, men headingen hans mot eget mål fikk dessverre keeper Ådne Nissestad slått over tverrliggeren til corner.

Det tiltenkte hjemmelaget tok litt over spillet etter dette.

Da halvtimen gjensto kom Moonga Simba inn for Wassberg som viste en del bra i første omgang. Like etter holdt Barmen og Andersen på å rote det til. Sistnevnte var ute på sekstenmeteren og Barmen klarerte rett til Fredrik Fosse-Iversen som heldigvis ikke var i balanse og ikke klarte å få til en skikkelig avslutning fra vel 28 meter mot det tomme målet. Her var vi heldige!

Tyve minutter ut i omgangen fikk innbytter Simba en mulighet fra femmeteren, men han blåste ballen godt utenfor krysset. Dette var faktisk Branns første avslutning i feltet etter pause.

21 minutter før slutt kom situasjonen som til en viss grad avgjorde kampen: Dommer Torgeir Halsen vurderte Petter Martinsen til å være litt vel voldsom med Daniel Pedersen i en duell på midten. Dermed fikk Fana-spilleren sitt andre gule på tyve minutter og måtte gå inn i fjøset bak det ene målet.

Drøyt to minutter senere fikk Simba blokkert et avslutningsforsøk fra skrått hold.

Med litt mer enn tolv minutter igjen kom endelig punkteringen: Nissestad måtte gi retur på et Rasmussen-skudd fra skrått hold og Pedersen fikk en grei jobb med å sette inn sitt og Branns andre for dagen i nesten tomt mål fra ni-ti meter. Lettelse! Dette kunne neppe Fana rette opp igjen med en mann i manko.

(Fortsetter under bildet)

Med drøyt åtte minutter igjen kom Branns siste bytte for kvelden: Aune Heggebø kom inn for Filip Delaveris.

Mot slutten hadde Brann enormt mye ball, men dog uten å skape sjanser. Sjanse fikk derimot Fana tre minutter før slutt. Og det en kjempestor en! Men Herman Stakset satte ballen rett på keeper Andersen da han ble spilt alene igjennom. Der var vi heldige som ikke fikk halvert ledelsen mot timanns-Fana!

Og jaggu meg fikk Stakset en ny mulighet mindre enn halvannet minutt senere, men denne gang ble han for ubesluttsom og vi fikk heldigvis ryddet opp selv om vi sekunder før hadde hatt hele forsvaret på etterskudd.

To minutter på overtid fikk vi en kjempemulighet til å øke til 3–0 på en kontring, men alene med keeper skjøt tomålsscorer Pedersen rett på nettopp keeper. Dermed ble det ikke hat trick på dansken.

Men 3–0 skulle det bli likevel. To og et halvt minutt på overtid herjet Taylor på tvers utenfor feltet og skjøt til slutt fra sytten meter og inn ved høyre stolpe. Meget pen scoring av finnen!

Det var omtrent det siste som skjedde og vi vant 3–0. Det ble på langt nær en like god kamp som mot Bjarg, men så tror jeg også Fana er hakket hvassere. For Branns del gikk det ofte litt tregt. Brann var best, for all del. Men det ble ikke så mange sjanser som det burde. Og Fana fikk flere enn de burde. Kanskje noe kan skyldes at vi stilte med en del nytt med manglende relasjoner. Det viktigste var uansett at vi gikk videre.

(Fortsetter under bildet)


Kuriosa:


* Brann har nå to seire på rad i obligatoriske kamper. Forrige gang Brann vant to obligatoriske kamper på rad var i november da vi slo Rosenborg 3–2 på Lerkendal og Aalesund 3–1 på Stadion.

* Forrige gang Brann vant to obligatoriske bortekamper på rad var i august i fjor da vi slo Molde 2–1 og Stabæk 2–0.

* Brann har fire obligatoriske kamper på rad uten tap (2-2-0). Siste tap kom mot Kristiansund 5. juli da vi tapte 2–3 borte. Forrige gang vi spilte fire obligatoriske kamper på rad uten å tape var i september og oktober 2019 da vi spilte fem uavgjorte seriekamper på rad.

* Brann har nå scoret åtte mål på to obligatoriske kamper. Sist vi scoret åtte mål på to obligatoriske kamper var i april/mai 2019 da vi slo TIL 2–1 borte før vi slo Arna-Bjørnar 6–1 borte i cupen.

* Brann har scoret i seks obligatoriske kamper på rad. Sist vi ikke scoret var da vi tapte 0–1 for Haugesund borte 24. juni. Forrige gang vi scoret i seks obligatoriske kamper på rad var fra august til oktober i fjor.

* Brann har scoret i tre obligatoriske bortekamper på rad. Sist vi ikke scoret borte var da vi tapte 0–1 i Haugesund 24. juni. Forrige gang vi scoret i tre obligatoriske bortekamper på rad var fra juli til september i fjor da vi gjorde det i fem.

*Brann har holdt nullen bak i to obligatoriske kamper på rad. Sist det skjedde var i mai/juni da vi slo Godset 3–0 hjemme og spilte 0–0 borte mot S08. Forrige gang vi vant to obligatoriske kamper uten å slippe inn mål var i mai 2018 da vi slo Fyllingen 1–0 borte i cupen før vi slo Start 1–0 borte i serien. Forrige gang Brann vant to cupkamper på rad uten å slippe inn mål, var i 2018 da vi slo Sotra 4–0 og Fyllingsdalen 3–0. Forrige gang vi vant to cupkamper på rad med minst tre mål i hver, var i 2018 da vi vant 6–1 over Sandviken og 4–0 over Sotra. Forrige gang vi vant to cupkamper etter hverandre med minst tre mål i hver – uten å slippe inn noen, var i 2007 da vi klarte det i tre; med 5–0 både over Trio, Øygard og Kopervik.

* Brann har holdt nullen bak i to obligatoriske bortekamper på rad. Sist det skjedde var i april/mai 2018 da vi gjorde det i fem; tre seriekamper og to cupkamper.

* Forrige gang vi spilte to cupkamper etter hverandre uten serie eller europacup i mellomtiden, var da vi spilte to cupfinaler på slutten av 1995-sesongen. Forrige gang vi spilte to forskjellige cuprunder etter hverandre uten serie eller europacup i mellomtiden, var i 1994 da vi spilte 3. runde mot Klepp (b) og 4. runde mot VIF (h). Imidlertid var det likevel nesten halvannen måned mellom kampene. Dette på grunn av Norges deltakelse i VM.

Brann mot Fana i cupen:

Diagrammet viser, i tillegg til resultatet, hvilket serienivå (divisjon) de to lagene lå på i den aktuelle sesongen, og hvor Branns cupeventyr endte (lengst til høyre).

Dato

Ru.

h/b

Utfall

Res.

Fanas serienivå

Branns serienivå

Brann til

08.06.1955

1.r.

borte

seier

4–1

3

1

4.r.

16.05.1959

1.r.

borte

seier

5–0

3

1

Kvart

21.06.1963

2.r.

hjemme

seier

9–0

3

1

4.r.

28.06.1973

3.r.

borte

seier

7–0

3

1

Kvart

29.07.1976

3.r.

hjemme

seier

4–1

3

1

GULL

23.06.1982

2.r.

hjemme

seier

7–1

3

2

GULL

31.05.1987

1.r.

borte

seier

1–0

4

1

Finale

21.06.1989

2.r.

borte

tap

1–3

3

1

2.r.

26.06.1992

3.r.

borte

tap

0–1

2

1

3.r.

19.05.1999

2.r.

borte

seier

2–0

3

1

Finale

27.06.2002

3.r.

borte

seier

2–0 eeo.

3

1

4.r.

11.05.2011

2.r.

borte

seier

3–2

4

1

Finale

01.08.2021

2.r.

borte

seier

3–0

4

1

?

13 kamper; 11 avansement, 2 utslått, 48–9 i målforskjell.

Dette var altså vår største seier mot Fana i cupen siden 1982! Og legg merke til at vi har nådd finalen de fem siste sesongene vi har slått ut Fana etter 90 minutter ...

Legg for øvrig merke til at seieren i 2011 kom etter at 3.-divisjonslaget ledet hele 2-0, men vi reduserte på straffe 13 minutter før slutt, utlignet i det 89. minutt og scoret seiersmålet i det 92. minutt. I 2002 trengte vi ekstraomganger for å slå ut det som da var et 2.-divisjonslag.

Brann i cup på Varden:

Dato

Ru.

Motstander


Res.

16.09.1990

semi

Fyllingen

tap

0–2

21.06.1995

3.r.

Fyllingen

seier

3–1

21.05.2003

2.r.

Fyllingen

seier

3–1

19.05.2010

2.r.

Fyllingen

tap

0–1

04.06.2014

3.r.

Fyllingsdalen

seier

3–1

09.05.2018

3.r.

Fyllingsdalen

seier

1–0

01.08.2021 2.r. Fana seier 3–0

Totalt fem seire, to tap. 13–6 i målforskjell. Dette var altså vår største cupseier der noen gang.

I tillegg har vi to seriekamper mot Fyllingen; 0–0 i 1990 og 6-1-seier i 1993. Medregnet disse har vi seks seire, en uavgjort og to tap i obligatoriske kamper på Varden.

Rim og regler:


Bjarg gikk veldig greit

nå var det Fana som var neste

De har vi slitt med før

vi stilte stort sett med de beste

Men flere ganske nye

fikk en sjanse til å vise

at de var gode nok

og uten fare for reprise

*

fra flausene mot Fana,

niogåtti og toognitti

Og Fyllingen i tjueti,

det måtte vi jo tro

For etter vel kvarteret

scoret Pedersen med ryggen

Men ballen var knapt inne,

kanskje var det bare skyggen

*

Vi slet med å få fler

men da det gjensto toogtyve

fikk Fana en mann mindre

det ga pulsen mere ro

Og tolv minutt før slutt

da scoret Pedersen igjen

Da følte jeg meg trygg

og så kom finnen vår med DEN:

*

For helt til slutt i kampen,

da de nitti var passert

løp han helt på tvers

og skjøt så nydelig plassert

til 3-0, det er greit nok det

Det burde nok blitt mere

Det holdt i hvert fall massevis

Brann fikk avansere

*

Så Ullevål, vi er på vei

kun fire seire fra

finalekamp i Oslo,

vi er klare til å dra

Tredje runde, fjerde og,

og kvarten – det blir lett

Og semien blir walkover,

dette her blir fett!

*

Hendelsene:

01:00 – Fana: Rødstripene småfarlig frempå. Simen Brekkhus kommer seg til innlegg fra deres høyreside. Vi får klarert og får uansett frispark.

02:19 – Brann: Filip Delaveris skyter fra vel 13 meters noe skrått hold. Keeper Ådne Nissestad redder og må gi retur. Robert Taylor får en stor mulighet fra skrått hold utenfor femmeteren, men velger å drible i stedet for å avslutte med en gang. Flere spillere kommer til og til slutt får Mathias Rasmussen en svak avslutning fra seks meter. Ballen går inn til keeper.

05:29 – Brann: Felix Horn Myhre slår langt frem til Delaveris som avvinkes for offside.

09:15 – Fana: Kristoffer Barmen får klarert når Petter Martinsen kommer inn på deres venstreside av vårt felt.

09:55 – Fana: Malvin Ingebrigtsen får stå helt umarkert og heade fra siden av femmeteren på en corner fra Martinsen. Det er full panikk rett foran målstreken, men vi får klarert.

16:33 – 0-1, SCORING BRANN; DANIEL PEDERSEN: Taylor slår en corner fra venstre. I møljen omtrent fire meter fra mål treffer ballen ryggen til Pedersen og ballen går mot det tomme nettet. En Fana-spiller ser ut til å få klarert på streken, men linjedommeren signaliserer at ballen har vært inne! 1–0 til oss!

19:22 – Brann: Myhre skyter like utenfor fra femten meter.

24:30 – Brann: Etter en corner kommer Rasmussen til en avslutning fra omtrent ni meter. Rett på Nissestad.

25:53 – Brann: David Wolfe får ballen på venstresiden av Fanas felt, men misser med mottaket og ballen går inn til Nissestad.

28:00 – Brann: Niklas Jensen Wassberg med en fin 45-graders pasning ut til Taylor som setter ballen svakt to-tre meter utenfor fra ni-ti meters hold.

29:30: Det blir stopp i spillet når Fana-spiller Joachim Dankertsen er skadet.

31:05: Kampen er i gang igjen.

31:56 – Fana: Anders Moe Lund slår frem og inn i Brann-feltet, men ballen går helt inn til Brann-keeper Mikkel Andersen.

35:05 -> bytte Fana: Henrik Flagtvedt inn for Joachim Dankertsen.

36:12 – Brann: Vieux Sané med et nydelig forarbeid nede ved høyre dødlinje. Han tråkler seg forbi Anders Sørevik og Fredrik Fosse-Iversen før han legger ut til Barmen som avslutter like utenfor lengste stolpe fra rett innenfor femmetershjørnet.

42:02 – Brann: Etter fint Brann-spill kommer Wassberg inn i feltet, men Fana får klarert.

43:17 – Brann: Pedersen vinner på hodet i feltet, men ballen går enkelt inn til keeper.

44:33 – Fana: Stor Fana-sjanse! Anders Moe Lund legger høyt inn fra deres høyreside. På bakerste vinner Lars Christian Moldestad på hodet mot Japhet Sery Larsen, men Andersen redder.

45:00 + 0:49 – Fana: Moe Lund skyter fra 27–28 meter. Det går tre meter utenfor.

45:00 + 1:50 – gult kort, Fana: Fredrik Fosse-Iversen for å stoppe Delaveris på ulovlig vis.

45:00 + 2:20: Pause. Brann leder 1–0. Det står 6–2 til Brann i antall angrep med avslutninger i feltet.

– 2. omgang: –

48:57 – gult kort, Fana: Petter Martinsen for en ureglementær takling på Barmen som blir liggende skadet.

50:13 – Brann: Det blir slått frem til Delaveris som er offside.

51:25 -> bytte Brann: Ole Didrik Blomberg inn for Japhet Sery Larsen.

52:48 – Fana: Sané mislykkes med å heade vekk et langt Fana-kast og header i stedet bakover. Ballen havner hos Herman Stang Stakset som upresset får gå opp på femmeteren og heade. Men headingen blir enkel for Andersen.

55:12 – Brann: Når Fana halvklarerer et Brann-angrep, header så Martinsen tilbake igjen mot eget mål fra femmeteren. Nissestad må slå ballen over tverrligger til corner.

58:00 – Fana: Anders Sørevik skyter over fra 23 meter.

59:05 – Brann: Taylor slår et innlegg som er for høyt for Delaveris.

59:36 -> bytte Brann: Moonga Simba inn for Niklas Jensen Wassberg.

60:21 – Fana: Barmen med en mislykket klarering som havner hos en Fosse-Iversen i ubalanse som ikke klarer å få til en skikkelig avslutning fra kanskje 28 meter når målet står tomt. Ballen går flere meter utenfor.

63:25 -> bytte Fana: Vebjørn Høynes inn for Anders Moe Lund.

64:45 – Brann: Etter et vedvarende Brann-press legger Wolfe inn fra venstre, Rasmussen vinner på hodet på seks-syv meters hold og ballen går til Simba som får ballen på femmeteren og blåser ballen en meter utenfor krysset.

65:20 – Brann: Pedersen skyter fra 22 meter. Det går via Simba og en meter til side for mål.

68:50 – gult og rødt kort, Fana: Petter Martinsen får sitt andre gule når han er voldsom i en duell mot Pedersen.

72:18 – Brann: Simba avslutter fra noen meter utenfor femmetershjørnet, men det blokkeres.

74:30 -> bytte Fana: Isak Østerbø Fimland inn for Lars Christian Moldestad.

74:30 -> bytte Fana: Øystein Takle Eide inn for Fredrik Fosse-Iversen.

75:41 – Brann: Blomberg skyter himmelhøyt over fra 19 meter.

77:35 – 0-2, SCORING BRANN; DANIEL PEDERSEN: Rasmussen skjærer inn i feltet og avslutter fra 12–13 meters skrått hold, Nissestad gir retur og fra ni-ti meter setter Pedersen ganske enkelt inn 2–0 i nesten tomt mål.

80:43 – Brann: Simba går over ende på femmeteren når det kommer et innlegg fra Wolfe. Etter hvert skyter Barmen fra 30 meter. Det forsøket bare spretter inn til Nissestad.

81:36 -> bytte Brann: Aune Heggebø inn for Filip Delaveris.

86:32 – Fana: 3.-divisjonslaget vinner ballen 15 meter inne på Branns halvdel og Stakset blir spilt alene igjennom. Fra syv meters skrått hold setter han ballen rett på Andersen. Ballen går til hjørnespark.

87:55 – Fana: Og Stakset får pinadø en ny sjanse når Brann-forsvaret er på etterskudd, men vi får heldigvis ryddet opp.

88:25 – gult kort, Fana: Vebjørn Høynes når han legger Simba i bakken.

90:00 + 1:48 – Brann: Vi kontrer ved Heggebø som gir til Pedersen som får muligheten alene med Nissestad, men fra 13 meter setter han ballen på Fanas keeper!

90:00 + 2:30 – 0-3, SCORING BRANN; ROBERT TAYLOR: Finnen får ballen ute på venstresiden og trekker innover på tvers utenfor feltet. Til slutt skyter han fra sytten meter. Den går pent inn ved høyre stolpe!

90:00 + 3:45: Kampen er slutt. Vi vinner 3–0 etter 10–4 til Brann i antall angrep med avslutninger i feltet.


Kampfakta:

Fana – Brann 0–3 (0–1)

NM fotball menn, 2. runde. Varden amfi, 800 tilskuere. Dommer: Torgeir Halsen, Vanylven FK. Gult kort: Fosse-Iversen, Martinsen, Fana.

Rødt kort: Petter Martinsen, Fana (to gule, 69).

Mål: 0-1: Daniel Pedersen (16:33), Daniel Pedersen (77:35), 0–3 Robert Taylor (90:00+2:30).

Fana (4-3-3): Ådne Nissestad – Sindre Lie, Malvin Ingebrigtsen, Anders Sørevik, Petter Martinsen – Joachim Dankertsen (Henrik Leander Flagtvedt fra 36.), Simen Brekkhus, Fredrik Fosse-Iversen (Øystein Takle Eide fra 75.) – Anders Lund (Vebjørn Høynes fra 64.), Herman Stakset, Lars Christian Moldestad (Isak Fimland fra 75.).

Brann (4-3-3): Mikkel Andersen – Japhet Sery Larsen (Ole Didrik Blomberg fra 52.), Vieux Sané, Kristoffer Barmen, David Wolfe – Niklas Jensen Wassberg (Moonga Simba fra 60.), Felix Horn Myhre, Daniel Pedersen – Filip Delaveris (Aune Heggebø fra 82.), Mathias Rasmussen, Robert Taylor.

Kampstatistikk:

Avslutninger: 17–7 til Brann (NTB)

Avslutninger på mål: 10–4 til Brann (NTB)

Angrep med avslutninger i feltet: 10–4 til Brann (mine tall). 1. omg.: 6–2 til Brann. 2. omg.: 4–2 til Brann.

Spillerstatistikk, NM:

Tallene for hver kamp viser minutter spilt.

Stjerne indikerer innbytte.


Bjarg

Fana


Totalt

Kamp

Start

Mål

Gule

Andersen


90


90

1

1Bamba

4545

1

1

1


Barmen

90

90


180

2

2Blomberg

90

39*


129

2

1Delaveris

63

81


144

2

2

1


Heggebø


9*


9

1
Kolskogen

6363

1

1Kristiansen

4545

1

1Larsen


51


51

1

1Myhre


90


90

1

1Opdal

9090

1

1Pedersen

45

90


135

2

2

3


Rasmussen

90

90


180

2

2Sané

27*

90


117

2

1

1


Simba

27*

31*


58

2
Skaanes

9090

1

1Taylor

90

90


180

2

2

2


Tveita

45*45

1
Wassberg

45*

59


104

2

1Wolfe

45*

90


135

2

1Mediene om kampen:

BA

BA Live

BT

TV2

brann.no