Gå til sidens hovedinnhold

Det skal være enkelt å kjøre elektrisk

Artikkelen er over 2 år gammel

I dette innlegget svarer BKK etter en el-bilist klaget på ladestasjonene deres.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

«Ladestasjonene gir meg lyst til å kjøpe dieselbil,» skrev Knut Sørensen i et leserinnlegg i BA. Sørensen hadde besøkt hurtigladestasjonen vår på Danmarks plass. Regnet høljet ned, og han fikk ikke laderen til å virke. Dette er ikke en god kundeopplevelse.

Jeg har hatt en hyggelig samtale med Sørensen om ladestasjonene våre og ikke minst fikk vi en god diskusjon rundt innspillene hans til forbedringer. Så langt har vi prioritert å investere i flere ladere på flere lokasjoner for å styrke ladenettverket.

De stasjonene som har tak, har tak som primært er ment for å beskytte laderne og ikke for å gi sjåførene ly for regn, selv om dette ville gitt bedre komfort når det høljer ned. Vi er helt enige om at det er behov for bedre belysning på Danmarks plass. Dette vil vi gjøre noe med. Jeg setter stor pris på innspill fra kundene.

BKK er blant Norges ledende selskap innen hurtiglading. I sommer la vi til rette for at el-bilister kan betale med ladebrikke. Når ladebrikke og betalingskort er registrert i våre systemer via ladeappen «Bilkraft», kan ladebrikken brukes på alle våre ladestasjoner. Vi har laget en informasjonsfilm «Slik lader du bilen på BKK sine ladestasjoner» som ligger tilgjengelig på YouTube. Dette er en steg-for-steg film for el-bilister som kvier seg for å hurtiglade for første gang, av frykt for å gjøre feil.

Vi jobber hele tiden med å forbedre ladetilbudet. Vi legger til rette for at flere vil kjøre elektrisk og at ingen som har valgt el-bil, går tilbake til dieselbilen.

Kommentarer til denne saken