Kjære politikere. Vi tror ikke på dere lenger.

– Løftebrudd og manglende tillit er grunnen til at bompengepartiet med Trym Aafløy i spissen gjør det så bra, mener innleggsforfatteren.

– Løftebrudd og manglende tillit er grunnen til at bompengepartiet med Trym Aafløy i spissen gjør det så bra, mener innleggsforfatteren. Foto:

Av
DEL

MeningerBompengepartiet når stadig nye høyder i Bergen. Skremmende, men samtidig  et helt klart signal til de etablerte partiene i byen vår.

Vi som har levd en stund og stemt ved mange valg, har ikke mistet hukommelsen. Det er fire år siden siste lokalvalg og for meg personlig var det avgjørende da jeg skulle avgi min stemme, hvilke trasé Bybanen skulle ha i sin ferd mot Åsane. Jeg valgte den gang å stole på Ap som lovet oss velgere, at hvis de kom til makten, ja da var det ikke aktuelt å legge Bybanen over Bryggen.

Ap vant dette valget, men det gikk ikke mange dagene før det første løftebruddet var et faktum. Slik kunne jeg fortsatt. Tatt for meg parti etter parti. De lover og de lyver. Om og om igjen. Frp om bompenger, Høyre om eiendomsskatt... 

Det som fikk begeret til å renne over for meg, og helt sikkert andre med meg, var det helt ubegripelige valget om å innføre en totalt meningsløs ytre bompengering i Åsane.

Tenkte dere overhodet  ikke over de økonomiske konsekvensene dette medfører for de som blir rammet? Konsekvensene av dette er det ikke nødvendig å nevne. De er beskrevet mange ganger tidligere. 

Kjære politikere, hvor enn du snur deg så er ræven bak, og dere, våre folkevalgte, viser gang etter gang at vi ikke kan stole på dere. Vi glemmer ikke hva dere tidligere har lovet, og vi glemmer heller ikke løgnene. Vi gidder ikke mer. Vi er møkk lei av at folk vi gir vår tillit ved valg ikke er til å stole på. Jeg håper flest mulig gjør som meg, sier at nok er nok.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags