Gå til sidens hovedinnhold

Jonas McDonnell

Artikkelen er over 13 år gammel

Han har drevet med musikk siden han var 15 år.

Dette skriver han i sin presentasjon:

Mitt navn er Jonas McDonnell, jeg er fra Hønefoss, og til vanlig studerer jeg Media, IKT og Design i Volda.

Jeg 22 år gammel, har kjæreste i Bergen, og har drevet med musikk siden jeg var 16 år. Musikkeventyret startet med å lage trance-musikk i Fruity Loops når jeg var 15 år, og når jeg ble 16 år, begynte jeg å rappe og "mekke" beats.

BEGYNTE Å SYNGE: Så etter fire år med rap, var jeg lei av at tekstene mine ikke passet inn i det "røffe" rap-miljøet, så jeg plukket opp en gitar og begynte å synge. Jeg elsker å skrive låter, samtidig som jeg hater det. Hvis alt kommer med engang, så er det fantastisk, men hvis du sliter med ordene, så kan det være utrolig frustrerende å sitte med en penn og et blankt A4 ark.

Da jeg var 19 år, vant jeg faktisk en konkurranse som ble lagt ut på sohappy.no, der jeg skulle komme med på den nyeste singelen til Folk og Røvere, et eget bonus track. Det har nå gått to år, og den singelen har ikke rørt en eneste butikk i landet, men nytt album har han klart å få på plass i butikkene, - applaus for det.

Musikken til Jonas McDonnell

ROLIGE LÅTER: Jeg håper dere liker noe av det jeg her har skrevet, kanskje ikke de beste innspillingene, men så lenge jeg får fram idèene mine, så er jeg fornøyd. Vil også nevne at jeg ikke har med noen glad sanger, men med mic'n min så blir ikke høy gitarspilling noe bra på opptak, derfor har jeg valgt å sende to rolige låter der jeg er litt fornøyd med lyden i forhold til det jeg har å bruke.

Hvis det er noe mer jeg skal nevne, så er det vel at jeg aldri har vært i et band, jeg har alltid bare lagd musikk hjemme på "gutterommet" eller i hybelen.