Dette skriver bandet i sin presentasjon:

"Mirror of Madness er et fem manns band, hovedsaklig fra Karmøy.

MoM startet med det ønske om å spille “ in your face heavyass metal” høsten 2004.

Resultatet ble at musikken ble noe lignende Slipknot og andre nu-metal bands.

Dette varte ikke lenge, ettersom bandet ble tightere og begynte å utforske forskjellige stiler og genrer innen metal,- og litt etter litt fant vi vår egen stil.

MER SELVSIKKER: Etter at line-upen ble ferdig, begynte bandet å spille diverse konserter og konkurranser rundt om i Haugalandet (hvor vi har kommet seirende ut av de fleste), og har bygget opp en fanbase i haugalandsområdet. Bandet begynte nå å bli mer selvsikkert på scenen.

MoM har også spilt mange gigs rundt om i Norge, deriblant i Stavanger, Oslo, Flekkefjord og bergensområdet, og har fått seg et par fans her og der.

Etter hvert har de fått veldig bra feedback for deres live opptreden og sanger.

Mirror of Madness har nå en ferdig innspilt EP: ”Chaos Industry”, og har i tillegg andre sanger.

TAR ET FRIÅR: Planen for bandet er å ta et friår fra studier fra sommer av, og vil mest sannsynlig flytte til Bergen, opprette kontakter, få spillejobber og holde på med det vi liker best - nemlig musikk.

De langsiktige målene eier ingen grenser så lenge vi får fortsette å lage og spille musikken vi liker, og dere mest sannsynlig kommer til å like.

Mirror of Madness prøver å ta muligheter der vi ser dem, og håper ikke at det faktum at vi ikke bor i Bergen ennå vil by på problemer."

Musikken til "Mirror of Madness"

Bandets medlemmer er alle over 18 år, og består av:

Jaran Hereid - Vokal

Camilo Andres Beltran - Gitar

Sveinung Simonsen - Gitar

Roger Bukkøy - Bass/vokal

Frode Sjo - Trommer