Gå til sidens hovedinnhold

Denne karen skal gi oss cash på kontoen

Artikkelen er over 2 år gammel

Johnny Gaudreau har scoret ti mål på de syv siste kampene. Vi tror han tegner seg på scoringslisten igjen i natt.

Oddstips

Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddssingel fransk ligacup: Blytungt for Thierry Henry

Midtukekupongen: Manchester City klokkeklar på midtukekupongen

Oddsdobbel: Onsdagsdobbel til nesten syv ganger innsatsen

Oddsdobbel: City og Agüero kommer til å herje med Burton

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss denne onsdagen. Ligacupsemifinalen mellom Manchester City og Burton skal spilles og i Copa del Rey er det fire kamper som skal spilles. I tillegg er det fransk ligacupfotball og her hjemme spilles det tre kamper i den norske eliteserien i håndball for kvinner. Det er også masse ishockey på menyen. Tre kamper her hjemme i 1. divisjon og full serierunde i Hockeyallsvenskan. Og i NHL spilles det tre kamper natt til torsdag.

NB! 55 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Mandag lanserte vi Wolverhampton-seier hjemme mot Liverpool i FA-cupen. Det tipset ble publisert tidlig mandag morgen til spreke 3,75 odds. Oddsen på hjemmeseier ble senket flere ganger under mandagen og ved spillestopp sto Wolves til tre i odds. Tirsdag lanserte vi nok et herlig outsiderspill, Sporting Gijon hjemme mot Valencia i Copa del Rey til herlige 3,80 i odds og Gijon vant 2–1. I tillegg gikk også målscorerspillet vårt i NHL inn. Nikita Kucherov scoret igjen for Tampa, og oddsen var finfine 2,35.

Calgary Flames – Colorado Avalanche – Johnny Gaudreau scorer til 2,75 i odds

Natt til onsdag traff vi på målscorerspillet vårt i NHL, og vi prøver oss på et nytt målscorerspill natt til torsdag.

Calgary Flames er tilbake i Saddledome natt til torsdag etter å ha spilt fire bortekamper på rad. Flames har vært i fyr og flamme denne sesongen. De topper Pacific Division sammen med Vegas Golden Knights. Begge lagene har 58 poeng, men Vegas har to kamper mer spilt enn Calgary. Det er bare Tampa Bay Lightning som har flere poeng enn disse to lagene så langt denne sesongen.

Alle fire rekkene til Calgary har bidratt til de gode resultatene, men førsterekken med Sean Monahan, Johnny Gaudreau og Elias Lindholm har sanket flest poeng, totalt 168 poeng. Og det er en spiller som har ledet an de siste fire ukene. Han heter Johnny Gaudreau.

Fredag kan du stikke av med 167 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Siden 12. desember har forwarden 25 poeng på 13 kamper. På de syv siste kampene har Gaudreau scoret ti mål, og han har scoret mål i de fem siste kampene på rad. Det er en statistikk som burde skremme vettet av en hvilken som helst motstander.

Han scoret to mål i forrige kampen til laget fra den kanadiske OL-byen, da de slo Chicago Blackhawks 4–3 på bortebane. Dermed klatret han opp til fjerdeplass på poenglisten i NHL. Calgary Flames-spilleren har scoret 26 mål så langt denne sesongen, og han har 38 målgivende pasninger.

Jeg tror han kan fortsette scoringsfesten mot et Colorado-lag som har sluppet inn hele 13 mål på de tre siste kampene.

Det er bare fire spillere i NHL som har scoret flere mål enn Johnny Gaudreau hittil denne sesongen. Alexander Oveckin i Washington Capitals er toppscorer i NHL med sine 30 mål, deretter følger Jeff Skinner i Buffalo Sabres med 29 mål, og Gabriel Landeskog i Colorado Avalanche og John Tavaraes i Toronto Maple Leafs deler tredjeplassen med 27 scoringer.

Jeg synes oddsen på at Johnny Gaudreau skal score er veldig høy. Iallfall med tanke på den scoringsformen amerikaneren viser akkurat nå. 2,75 i odds på at han scorer mål i løpet av kampen er absolutt verdt å spille i natt. Spillestopp er klokken 0300.

Klikk her for å levere dette spillet