↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

55 50 09 70

Besøksadresse

Kommandantboligen Gravdalsveien 155
5164 LAKSEVÅG
  1. Beskrivelse

Velkommen til Alvøparken Selskapsservice AS

 

Du skal lete lenge etter mer særpregede selskapslokaler enn Kommandantboligen i Gravdal. Vakre lokaler og fantastiske uteområder som inviterer til magisk stemning.

Kommandantboligen er perfekt for selskaper med 40 100 gjester. Boligen ligger i flotte omgivelser som egner seg utmerket for fotografering av brudeparet og konfirmanten. Vi tilbyr både bryllupspakker med meny, samt menyer for selskap, konfirmasjoner og minnestunder.

 

Selskapslokalet i Alvøen passer for selskaper med 40 100 gjester. Huset ligger flott plassert nede ved vannet og det er fine uteområder ved hovedgården, der man kan ta bilder i vakre omgivelser. Vi tilbyr bryllupspakker, selskaps- og konfirmasjonsmenyer. Vi serverer smakfulle retter basert på førsteklasses råvarer og ser til at dagen deres skal bli så minnerik som mulig.

 

Badet Cafe er det perfekte stedet for feiring av store dager som jubileer, fødselsdager, konfirmasjon, firmafest, julebord og lignende. Vi serverer fra 30 til 45 personer i vårt lokale. Vår selskapsmeny er basert på førsteklasses råvarer.  Vi lager også mat etter ditt ønske. Kontakt oss for ditt spesielle behov, 

vi hjelper deg.

 

Vi tilbyr utsøkt hjemmelaget mat etter ditt ønske og leverer til private event og bedrifter i Bergen og omegn. Du kan også velge å legge selskap, møter eller konferanser til våre lokaler i Alvøen og Gravdal, der vi kan servere fra 10 til 120 gjester.

Alvøparken Selskapsservice AS ble etablert i 2002 av kokker med lang og bred erfaring i yrket. Vi holder til i Kommandantboligen med Trude Norevik som daglig leder, og leverer tjenester innen kantinedrift, catering og utleie av selskapslokaler.

Vårt fokus er å gjør vårt ytterste for at du som kunde og dine gjester skal få den beste matopplevelsen og den beste service.