↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

55 94 76 60
908 40 402

Faks: 55 94 76 62

Besøksadresse

Kringsjåvn 116
5163 LAKSEVÅG
  1. Beskrivelse

Velkommen til Flis & Mur AS
Benytt oss til alt av mur-og flisarbeid hvis du vil ha jobben forskriftsmessig utført av fagfolk. Murmesteren garanterer for riktig utført arbeid levert til rett pris og avtalt tid. Vi tar på oss alt av mur- og flisarbeider innvendig og utvendig. Vi er spesialister på flislegging av baderom!

Tjenester
Flis & Mur as har funnet sin nisje i sitt hjemmemarked, hvor vi har spesialisert oss på rehabilitering av baderom. Vi utfører membranarbeider og flislegging av baderom i.h.h.t. BVN Våtromsnorm. Vi utfører muring av glassbyggestein på bad, innmuring av badekar/boblekar m.m. Med andre ord så utfører vi det komplette baderom.

Flis & Mur as er godkjent Våtromentreprenør etter BVN Våtromsnorm, og ellers er firmaet Sentral Godkjent For Ansvarsrett innen alle klasser i murerfaget. Vi utfører også baderom i totalenterprise, og vi utfører flislegging av baderom som underentreprenør, til anerkjente rørleggermestere i Bergen. Firmaer som vi utfører arbeider for er Rørkompaniet as, Rørleggermester E. Sjøstrøm as, Olav Grevstad as og flere Byggmesterfirmaer.

Flis & Mur as bruker anerkjente produkter som fliser fra Norflis as, Neumann Bygg as, Flisekompaniet as, Gården Senter as, Norfloor as m/flere, og lim/fug og membransystemer fra Deitermann v/Byggprodukter as. Med samarbeid med disse leverandørene, så er vi sikre på og gi Deg som kunde, det beste resultatet. Flis & Mur as utfører også ellers alt innen murerfaget, fra peiser og ildsteder, innvendig/utvendige lecamuring, teglsteinsmuring, gråsteinsmuring, reperasjon av fasader, utvending/innvendig pussarbeider.

VÅRE SPESIALITETER

  • Flislegging.
  • Rehabilitering av baderom
  • Legging av skifer og marmor
  • Flislegging av svømmebassenger.
  • Fasademuring/teglmuringer
  • Muring av peiser og gråsteinsmuring
  • Branntetting.Godkjenninger og sertifiseringer