↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

55 24 64 00

Besøksadresse

Fabrikkvegen 1
5265 YTRE ARNA
  1. Beskrivelse

Velkommen til Arna Tak og Industriservice AS!

TAKTEKKER OG BLIKKENSLAGER I BERGEN
ALT INNEN BLIKK- OG TAKARBEID
TRENGER DU NYTT TAK, NYE BESLAG, ELLER NY PIPE? VELG ARNA TAK OG INDUSTRISERVICE AS SOM DIN LEVERANDØR. VI LEVERER PIPEINNDEKKINGER, BESLAG OG ELLERS ALT INNEN TAKPRODUKTER.

 

OPPSTART OG ANSATTE

Arna Tak og Industriservice ble etablert i 2007 med over 40 års bakgrunn i blikkenslagerbransjen. Vi har både Sentral Godkjenning for Ansvarsrett og Fagbrev som blikkenslager.  I dag teller vi 6 ansatte, ledet av daglig leder og medeier Helge Dalland og medeier Arne Askeland.

UTVIDELSER

I 2014 kjøpte Arna Tak og Industriservice opp konkursboet etter Blikkenslager Kvinge AS, og flyttet i mai inn i deres tidligere lokaler i Fabrikkveien 1. Blikkenslage Trond Kvinge med over 40 års erfaring i blikkenslagerbransjen vil fremdeles være ansvarlig for blikkenslagerverkstedet.

HVORFOR VELGE OSS?

Vi har dyktige og kvalifiserte arbeidere, og bruker internsikring som oppfølging. Arna Tak og Industriservice er et fleksibelt firma, og har stor rekkevidde for oppdrag vi kan nemlig bevege oss utenfor Bergen og omegn dersom kunden ønsker det.

Arna Tak og Industriservice har ansatte med bred og lang erfaring som har spesialisert seg på takarbeid. 

Gå inn på vår hjemmeside www.arnatak.no , og les mer om hva vi har å tilby, eller ta kontakt med oss for et uformelt pristilbud.