↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

55 27 33 66

Besøksadresse

Nattlandsveien 76 D
5094 BERGEN
  1. Beskrivelse

Tannlegehuset

Tannlege og tannpleie i Bergen

 

I Nattlandsveien 76d på Landåstorget

 

Våre tannleger ønsker at alle våre pasienter skal føle seg trygge og ivaretatte.

 

Vår hyggelige atmosfære og våre serviceinnstilte tannleger og tannpleiere vil gjøre sitt ytterste for at du skal føle deg vel. Vår visjon er at du skal glede deg til å gå til tannlegen. Pasientene bemerker vårt engasjement på jobb. Vi tror årsaken er respekten vi har for likeverd og det våre tannleger yter som forskjellige faggrupper på Tannlegehuset. Vi ser hverandre ikke bare på jobb, men også i faglig, idrettslig og sosial setting utenfor jobben.

 

Vårt mål er å sørge for at våre pasienter blir i stand til å ta vare på egen tenner i best mulig grad gjennom alle livets faser. Gjennom god rådgiving, regelmessig ettersyn, god opplæring til egenomsorg og nødvendig tannbehandling ønsker vi å sørge for at du har et funksjonelt og flott smil gjennom hele livet.

 

Våre dyktige tannleger utfører et bredt utvalg av behandlingsmetoder med høy kvalitet, god service, smertefri- og behagelig gjennomføring.

 

Tannlegehuset -Din tannlege i Bergen!

Tannbehandling
Bergen

 

Hvorfor gå til tannlegen? Tannlegehuset anbefaler at en får undersøkt tenner og munnhule hos tannlege eller tannpleier regelmessig (les mer her http://tannlegehuset.no/tannlegesjekk-hos-tannlegehuset/)

 

Trenger du tannbehandling og tannlege i Bergen?

Tannbleking
Bergen

 

Hvorfor bleke tenner? Hvordan blir resultatet av tannbleking?

Vi mennesker er ulike, også når det gjelder fargen på tennene våre. Tannfargen endrer seg gjennom det livet vi lever, den naturlige aldringsprosessen gjør sitt. I tillegg kan ens livsstil med røyking, kaffe, te og vin påvirke tennenes utseende. http://tannlegehuset.no/tannbleking/

 

Ønsker du trygg tannbleking i Bergen?

Tannimplantat
Bergen

 

Hva er et tannimplantat? Hva er fordel med tannimplantat? Et tannimplantat er regelrett en god erstatning for tannrot som lages for å være en fullverdig erstatning for dine naturlige tenner. Les mer om tannimplantat her http://tannlegehuset.no/tannlegesjekk-hos-tannlegehuset/)

 

Trenger du en dyktig aktør på tannimplantat i Bergen?