↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

950 14 795

Besøksadresse

Småstrandgaten 3
5014 BERGEN
  1. Beskrivelse

Ved Bergen venesenter ønsker vi å gi størst mulig trygghet for pasientene ved å kun ha lokale kirurger som behandlere. Dette betyr både en større fleksibilitet i forhold til hvilke dager som passer deg, men også en større trygghet i etterkant av behandling. 

Komplikasjoner til åreknute-behandlinger, er svært sjeldent. 

Likevel er vårt mål at du skal føle deg trygg, ikke bare under behandling, men også i etterforløpet. 

Våre kirurger har bred og lang erfaring innen behandling av åreknuter. Derfor mener vi at Bergen venesenter har det beste tilbudet til deg. 

Når man skal få utført en privat behandling, er også pris en faktor. Vårt mål er at vi alltid skal være konkurransedyktig på også dette området, noe vi absolutt er. 

Vi behandler og fjerner åreknuter med moderne metoder som medisinsk lim, steam, skum og heklenål. Behandlingen er skånsom, uten operasjonssår. Våre karkirurger har stor erfaring innen moderne åreknutebehandling.

Komplett behandlingstilbud for pasienter med åreknuter 

Vi undersøker og behandler alle typer åreknuter, og alle pasienter undersøkes med ultralyd for kartlegging i forkant av behandlingen. Selve behandlingene utføres skånsomt via små innstikk i huden, og etterlater seg derfor ingen operasjonssår.