↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

907 66 750

Besøksadresse

Damsgårdsveien 50
5058 BERGEN
  1. Beskrivelse

Flowstate er et moderne spa og optimalisering senter som holder til på enden av ny Damsgårdsveien mot det som kalles for «Bergens nye finansbukt» eller «Bergens Aker brygge» 

Vi er et relativt nytt konsept i Bergen men liknende konsept er allerede godt etablert i Oslo og andre steder i Norge. 

Vårt mål er å hjelpe folk å få mer ut av hverdagen gjennom økt bevisthet på fysisk og psykisk helse. Vi tilbyr det nyeste og beste innfor stressreduskjon, avkobling og økt restitusjon av kropp og sinn.

Noen av våre behandlingstilbud : 

 

Floating

Floating er en unik opplevelse, og er en snarvei til dyp avspenning. Der meditasjon og yoga krever at du lærer deg visse teknikker, er det her bare å legge deg ned og flyte inn i total avslappning.

Prinsippet er enkelt. Du legger deg i høykonsentrert saltvann som gjør at du flyter. Vannet holder kroppstemperatur og etter kort tid kjennes det som om du svever! I våre floatingrom er du avsondret fra all ytre stimuli, og både hjerne og muskler får optimal avslapping.

Hjernen vil nyte stillheten, og det virker stressdempende. Derfor er floating populært blant toppidrettsutøvere, kunstnere/musikkere og finansmenn.

Floating ikke er en alternativ behandling, men ett pusterom som vil gi økt velvære og overskudd.  Flere Fordeler med floating

Gir økt kreativitet, konsentrasjon læringsevne og korttidshukommelse

Øker evnen til å ta vanskelige beslutninger

Restitusjon etter harde treningsøkter

Øker blodsirkulasjon, senker puls og blodtrykk

God innvirkning på søvn og søvnproblemer

Positiv innvirkning på: muskelsmerter, kroniske smerter, utmattelse, angst, depresjon, post traumatisk stress

En kickstarter på meditasjon og mindfullness

Et behagelig avbrekk for gravide

 

Cryo behandling 

Nedkjøling av kroppen har lenge vært brukt innen medisin og Cryo er en ny og effektiv måte å åpne kroppens naturlige apotek. I en høyteknologisk sylinder kjøler du ned hudtemperaturen din til ca -30 grader ved hjelp av luft som holder en temperatur på -140 grader.

Denne kraftige nedkjølingen re-starter fysiologiske prosesser, gjenoppretter naturlig balanse, stimulerer metabolisme, aktiverer nerve- og immunsystemet, øker blodsirkulasjon, reduserer betennelse og demper smerter.

Fordeler med cryo behandling:

Styrker immunforsvaret.

Økt forbrenning. 

Reduksjon av cellulitter. 

Senker stresshormonet. 

Økt collagenproduksjon 

Reduskjon av rynker. 

 

Gi deg selv og  kroppen din en forfriskende kickstart!

 

Alle våre kunder vil bli tatt varm imot og få en den innføringen som er nødvendig for å føle seg trygg og ivaretatt. Som kunde er du også hjertelig velkommen til å bli sittende både før og etter behandling for en hyggelig prat eller bare koble av med en kopp kaffe eller te i vårt flotte Lounge området.