↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Colletts gate 10A
0169 OSLO
  1. Beskrivelse

Hus.no - boligportalen for deg i Bergen!

Hus.no er en sammenlignings- og forbrukertjeneste for deg i Bergen og omegn som ønsker å foreta fornuftige valg for privatøkonomien koblet til husbygging, hjem, jus og økonomi.

 

Du kommer i kontakt med flinke tilbydere enten om du bor i selve Bergen, eller i f.eks. Os, på Sotra, eller en av de andre kommunene rundt.

 

Husbygging

Her er en oversikt over husleverandører som kan leverere ferdighus i Bergensområdet. Følg instruksene på skjemaet og du er i gang allerede i dag!

 

Slik fungerer det:

Anbudstjenestene er samlet under ett tak på Hus.no, der du kommer i kontakt med flere leverandører på én gang, lokalt nær deg i Bergen. Du mottar uforpliktende tilbud og velger selv om du vil takke ja.

1. Velg den typen anbudstjeneste du er ute etter.

2. Fyll inn informasjonen på skjemaet

3. Motta tilbud og velg den den beste etter dine kriterier.

 

Du kan sammenligne:

 

Vi garanterer at vi ivaretar ditt personvern og at opplysninger ikke kommer på avveie. De blir kun blir brukt til å gi deg det aller beste tilbudet på markedet gjennom Hus.no. 

 

Nyttige artikler

Hvis du lurer på hva det innebærer å bygge hus, hva slags hustyper det finnes, eller hvordan du selv kan utføre byggeoppgaver, kan du finne informasjon om det under Hus.nos nyttige artikler.

Foreløpig har vi delt nyttige artikler under kategoriene Bad, Kjøkken og Hage. Mangler det noe, eller har du tips og råd til oss må du gjerne sende en mail på kontakt@hus.no

 

Vi i Hus.no:

Nettbureau AS (org. nr.997 104 854) står bak Hus.no og en rekke andre sammenligningstjenester. Målet er å hjelpe forbrukere med sparing og bedre vilkår gjennom å sammenligne markedets aktører, og deretter velge den som passer best etter behov. 

Med artiklene vil vi også hjelpe forbrukere til å forstå privatøkonomi.

 

Sosiale medier: Facebook, Instagram, Twitter