↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

+4915770231355

Postadresse

Box 1008
74527
  1. Beskrivelse

Nestebank.no Ressurssiden for Smålån

Tenker du å ta opp et lite lån for å kjøpe ny smarttelefon? Eller må du ha et minilån for å betale verkstedregningen? For slike smålån bør du se deg nøye om. 

Rentene kan svinge voldsomt for smålån, viser en undersøkelse fra Nestebank. Nestebank har grundig analysert markedet for smålån i Norge og gir deg tips og råd om hvordan du kan få det billigste lånet, samt hva du bør gjøre for å unngå å bli flådd. 

Ifølge prisundersøkelsen fra Nestebank har det billigste smålånet en effektiv rente på 16,7 prosent, mens det dyreste har en effektiv rente på over 400 prosent. Det samme lånet kan altså bli mange ganger dyrere. 

Det vrimler i dag med tilbud om å ta opp smålån der det blir lovet raske og enkle penger. Den store fordelen med smålån er at pengene kan utbetales raskt. Ofte får du pengene på dagen. Den andre fordelen er at dette er et lån som stiller få krav til inntekt og formue. 

Men selv om noen av selskapene lokker med billigere lån enn andre, er det et av de dyreste lånene på markedet. Derfor er det ekstra viktig å være forsiktig. 

Smålån er ikke nødvendigvis et farlig lån, men det er farlig å ikke kjenne konsekvensene hvis man tar opp et. Nestebank har grundig analysert markedet for smålån i Norge. Les mer om hvordan du kan finne et smålån du kan leve med og hvordan du kan unngå dyre smålån med andre alternativer.