↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

+4915770231355
  1. Beskrivelse

Innskuddsrente.no sparerente-oversikten 

For svært mange nordmenn er det mulig å oppnå en bedre sparerente i banken enn den de har i dag. 

Det viser en undersøkelse Innskuddsrente.no har gjort av det norske sparemarkedet. Innskuddsrente.no er en finansnettside som har spesialisert seg på å gi tips og råd om bankenes innskuddsrenter. 

Å sammenligne sparerenten er noe av det mest lønnsomme du kan gjøre. Først og fremst bør du undersøke hvilken rente du får i banken din i dag. Mange blir overrasket over hvor lite de får i renter, da de fleste banker har satt ned innskuddsrenten kraftig de siste årene. I 

realiteten har de fleste sparepengene satt inn på en bankkonto som gir minusrente. Trekker man fra to prosent inflasjon og 28 prosent skatt, sitter de fleste igjen med null og niks. 

Ut over det å sjekke rentene i egen bank, er det også viktig å undersøke hvordan nivået er i forhold til andre banker.

Storbankene gir i dag under en prosent rente, men det finnes banker som gir over to prosent rente. Disse er også beskyttet av innskuddsgarantien. Du risikerer med andre ord ikke noe ved å flytte sparepengene dine til banker som gir bedre rente. Man skal også være oppmerksom på at enkelte banker har dyre gebyrer hvis du tar ut pengene av sparekontoen før tiden. 

Mange taper store summer hvert år ved å være lojal til banken sin av gammel vane. Det er derfor gjerne mer lønnsomt å være utro mot banken. Innskuddsrente.no viser hvilke banker som gir best sparerente og hvordan du kan bytte bank raskt og enkelt.