↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Meglersmart.no - Motta gratis og uforpliktende tilbud fra meglere i Bergen og omegn

 

Megersmart.no er det naturlige stedet å starte når du skal selge eller leie ut bolig eller hytte. Vi hjelper deg med å finne den rette eiendomsmegleren ved å matche deg med meglere som er interessert og godt kvalifisert. Sammenlign så tilbud fra flere eiendomsmeglere, helt gratis og uforpliktende. 

 

Meglersmart.no kan hjelpe deg å spare både tid og penger, i tillegg til å gi deg mange gode tips underveis i salgsprosessen. Dersom du skal selge bolig i Bergen, se gjerne oversikten vår over hvilke meglerkjeder som kan være aktuelle. 

 

Vestland fylke er at av de største markedene for kjøpe og salg av bolig i Norge. I fjor ble det totalt i fylket solgt ca 14.500 boliger, kun slått av fylkene Viken og Oslo. I snitt ble det betalt i overkant av kr. 58.000 i vederlag til megler, ifølge tall fra Finanstilsynet. 

 

På Meglersmart.no finner du over 130 artikler med tips og råd om det å selge eller leie ut bolig eller hytte. En av de mest leste artiklene handler om verdivurdering. Artikkelen forklarer hva en verdivurdering er for noe, hva det koster å få en verdivurdering, når man trenger en verdivurdering og hvordan gå frem. Der kan du lese at siden 2016 så har e-takst blitt den nye bransjestandarden for verdivurdering. Tidligere var kravene til verdivurdering mindre strenge, noe Finanstilsynet endret med innføring av E-takst. En av målsetningene er at det skal være mindre risiko for feilprising. Taksten blir også gjort tilgjengelig for banken, noe som gjør det å refinansiere boligen eller hytta enklere. 

 

Har du spørsmål om tjenesten eller hvordan du skal gå frem dersom du skal selge bolig eller hytte? Ta gjerne kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til [email protected], så svarer vi deg så fort vi kan.