↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Forbrukslån.no Sammenlign forbrukslån fra over 30 banker

På vår nettside har vi oversikt over alle finansieringsselskapene som tilbyr forbrukslån uten sikkerhet. Les om betingelsene og lånetilbudene før du søker. Finn beste rente på lån til refinansiering eller andre formål.

 

Lån med lavest mulig rente

Vi kan hjelpe deg med å finne det beste tilbudet på forbrukslån i Norge. Forbrukslån.no har all informasjon du trenger fra mer enn 30 banker i landet. Oversikten hjelper deg når du skal finne det billigste lånet uten krav til pant. 

 

Låneeksempel: Effektiv rente 11,55%, 120 000 kr over 5 år, etabl.geb. 950, kostnad 36 215kr, totalt 156 215 kr. Løpetid 1-5 år.

 

Informasjon om lån uten sikkerhet

Du trenger ikke stille med pant for å få forbrukslån uten sikkerhet, og pengene disponeres fritt av låntakeren. Disse lånene brukes ofte til å finansiere oppussing, til kjøretøy og til å refinansiere kredittgjeld. Det er mulig å få relativt lave renter, selv på mikrolån med www. forbrukslån.no. La bankene konkurrere om å ha deg som kunde. Fra vår nettsiden kan du også innhente tilbud gratis via låneagenter. Agentene samarbeider med opptil 20 banker og kan potensielt skaffe deg lånetilbud fra samtlige.  

 

Slik søker du:

  1. Velg lånesum og ønsket nedbetalingstid i lånekalkulatoren.

  2. Send søknaden til flere banker slik at du mottar mange tilbud.

  3. Du får svar innen kort tid med rentetilbud.

  4. Velg det lånet som passer deg best.

  5. Pengene utbetales så snart låneavtalen er på plass.

 

Flere fordeler

Den største fordelen med å bruke vår nettside er at du lettere finner frem til tilbudene. Ved å sammenligne mange banker blir det enklere å skaffe seg det billigste lånet. Et forbrukslån har også lavere renter enn de fleste kredittkort og avbetalingsavtaler. Derfor er lånene spesielt egnet til å refinansiere kredittgjeld for de som ikke har bolig de kan stille som pant.

 

Vår nettside
På vår nettside kan du søke om lån til alle slags formål. Bruk lånekalkulatoren for å få et inntrykk av hva kostnadene blir. Du finner også artikler med nyttig informasjon som hjelper deg å holde lånekostnadene nede.