↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

22 10 50 00

Besøksadresse

Parkveien 57
0256 OSLO
  1. Beskrivelse

Aevi Eiendom

Aevi Eiendom kjøper, utvikler og selger eiendommer i randsonen til Oslo. Prosjektene finansieres gjennom lånebasert folkefinansiering. Dette har flere fordeler, både for oss og den som bidrar med kapital.

  1. Långiverne får en fast rente på 8 %.
  2. Prisnivået på boligene blir overkommelig for folk flest.
  3. Vi som utbygger kan raskt igangsette boligprosjekter.


Slik fungerer folkefinansiering
Folkefinansiering av våre prosjekter fungerer på den måten at vi låner penger av bedrifter og privatpersoner. Det vil si at dem som har penger på bok kan investere i eiendom uten å eie eiendommen selv. Midlene vi får inn brukes til å bygge trygge og gode boliger til mennesker i etableringsfasen.

Alle långiverne våre får utbetalt en fast rente på 8 %, den såkalte Aevi-renten. Utbetalingen skjer én gang per måned gjennom hele lånets løpetid, som er 2 år med opsjon på ytterligere 1 år. Resultatet er at långiverne våre får god og forutsigbar avkastning på pengene sine. Når låneperioden er over, blir lånebeløpet tilbakebetalt i sin helhet.

Litt om prosjektene våre
Aevi Eiendom bygger boliger for vanlige folk. Her skal små og store familier trives i mange år fremover. Vi har i hovedsak valgt å satse på områdene som ligger inntil én times kjøretur fra Oslo, som for eksempel Drammen, Øvre Eiker og Nittedal. Her er prisene gjerne lavere enn i hovedstaden. I tillegg er det mange barnefamilier som ønsker å bo både landlig og sentralt. Det er det vi ønsker å gi dem mulighet til.

Familier er forskjellige og har ulike ønsker og behov. Derfor bygger vi både leiligheter, rekkehus og eneboliger. Målet er å tilby en bolig med god standard til en pris som unge familier har råd til.

Bærekraftig satsning
Aevi Eiendom er med på den grønne bølgen. Vi ønsker å bidra til mer miljøvennlige valg, også innen eiendomsutvikling. I den grønne satsningen, som vi har kalt Aevi Grønn, er visjonen å igangsette prosjekter som er lønnsomme, har høy kvalitet og lav påvirkning på miljøet. Dette gjør vi blant annet gjennom et bevisst valg av materialer. I tillegg til er boligene energimerket, og det er tilrettelagt for lading av familiens el-bil. Her legges alt til rette for en god fremtid.

Sosiale profiler:
Linkedin Facebook Pinterest