↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Boligsmart.no - Finn informasjonen du trenger for å gjøre smarte boligvalg

 

Boligsmart.no er nettsiden som hjelper deg med å ta smarte boligvalg. På vår nettside finner du mange gode artikler om alt som har å gjøre med vedlikehold og oppgradering av hjemmet. Lurer du på om du burde etterisolere, hvilket taktekke som passer taket ditt eller om du bør renovere badet? Finn svarene du leter etter i våre guider. 

 

Å få en grunnleggende forståelse av tiltaket du vil utføre er gjerne det første, men vanskeligste steget for boligeiere som vil oppgradere hjemmet sitt. Vårt mål er å gjøre det enklere for boligeiere å orientere seg og ta smarte boligvalg.

 

Bor du i Bergen og omegn, og vurderer å installerer varmepumpe, les gjerne vår guide. Her finner du informasjon på vanlige spørsmål om priser, service og installasjon. I tillegg forklarer vi sentrale begreper, hvordan man anskaffer varmepumpe, hva som er viktig å huske på og mye mer. Vi har også samlet en oversikt over firmaer som selger varmepumper i Bergensområdet. Følg våre råd og unngå de vanligste feilene. 

 

Les også vår guide om hva det koster å montere varmepumpe. Den forteller deg hvordan du går frem for å få montert en varmepumpe, hva de ulike typene koster og hva du bør la fagpersoner ta seg av. Vi ønsker at våre artikler skal gjøre livet enklere for boligeiere og hjelpe dem med å finne god og lett forståelig informasjon.

 

Har du spørsmål om Boligsmart.no eller vil ha mer informasjon så du kan ta smarte boligvalg? Les mer på Boligsmart.no eller send oss gjerne en e-post til [email protected], så svarer vi deg så raskt vi kan. 

 

Leverer du tjenester til boligeiere, og ønsker å annonsere på Boligsmart.no? Ta kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til [email protected] hvor du forteller kort om din virksomhet og dekningsområde.