↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

458 72 759

Besøksadresse

Bogstadveien 27b
0355 OSLO
  1. Beskrivelse

Få hjelp med digital markedsføring i Bergen

Digital markedsføring har i stor grad overtatt for mer tradisjonelle markedsføringsmetoder. Der bedrifter tidligere markedsførte seg selv med brosjyrer og plakater, blir det gjerne brukt e-postmarkedsføring og søkemotoroptimalisering (SEO) istedenfor.

 

Markedsføring via digitale flater inkluderer både SEO, søkemotormarkedsføring (SEM), e-postmarkedsføring og innholdsmarkedsføring. Finn ut hvordan du kan gjøre din bergenske bedrift mer synlig blant personer i målgruppen!

 

Hvorfor er digital markedsføring viktig?

Hvis bedriften din ikke benytter seg av digital markedsføring, risikerer du at potensielle kunder ikke finner produktene eller tjenestene dine. I dag starter mange kjøp med et søk i søkemotoren, eller gjennom digitale annonser i nettaviser og sosiale medier.

 

Det er viktig å nå ut til kundene der de er gjennom rett kanal til rett tid. I dag benytter de fleste av oss digitale medier til daglig. Dette omfatter alt fra søkemotorer som Google, til sosiale medier som Facebook og LinkedIn.

 

Fordelen med digital markedsføring er at du enkelt kan nå ut til forskjellige målgrupper. Det er langt enklere å treffe målgruppen sin med markedsføringsmateriell via digitale flater, enn med tradisjonell markedsføring.

 

Tradisjonelle markedsføringsmetoder som brosjyrer via post innebærer gjerne at mange utenfor målgruppen mottar markedsføringsmateriell. Dette fører til sløsing av ressurser, og er hverken økonomisk eller miljøvennlig. Digital markedsføring gir langt høyere ROI.

 

SEO for bedrifter i Bergen

SEO er en av de mest sentrale formene for digital markedsføring, og handler om at man optimaliserer nettsidens synlighet i søkemotorene. Google er en kjent søkemotor, men vi kan også nevne Bing og andre søketjenester.

 

Formålet med SEO er at bedriftens nettside skal rangere høyere i søkemotorens treffliste, altså SERP (search engine results page). Når noen søker på et av produktene eller tjenestene du selger, ønsker du naturligvis at din nettside skal vises så langt oppe i SERP som mulig.

 

Ifølge undersøkelser starter mellom 70 til 90 % av alle kjøp med et Google-søk. Bergenske bedrifter bør derfor praktisere SEO-metoder som gjør at flere potensielle kunder havner på selskapets nettside.

 

Hvordan sette i gang med SEO og digital

markedsføring?

Det finnes mange former for digital markedsføring, og SEO-metodene er også mange. Bedriften kan blant annet oppnå økt synlighet i søkemotoren gjennom teknisk SEO, optimalisert innhold og bruk av autoritetslenker.

 

Googles algoritmer kan endres fra tid til annen, noe som betyr at SEO-metoder også kan endres. Mange bedrifter har egne ansatte som jobber med kun SEO, noe som sier litt om hvor bredt fagfeltet er.

 

Små og mellomstore bedrifter har som regel ikke egne SEO-eksperter, og hyrer heller inn hjelp til digital markedsføring. Dette gir deg mulighet til å fokusere på bedriftens kjerneoppgaver, mens andre tar seg av markedsføring og synlighet i Google.

 

Motta hjelp med digital markedsføring og SEO i

Bergen

SEO er en av de viktigste formene for digital markedsføring, og er perfekt for bedrifter som ønsker å tiltrekke mer organisk (ikke-betalt) trafikk til nettsiden.

 

Vi hjelper deg med digital markedsføring, og sikrer at bedriftens nettside blir mer synlig i søkemotorer som Google. Kontakt oss i dag, og motta et skreddersydd tilbud!