↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 38 38 38

Besøksadresse

Verkseier Furulunds vei 5
0668 OSLO
  1. Beskrivelse


Det sikre valget for alt av tjenester

til deres boligselskap

Sefbo AS er et konsern i sterk vekst som hele tiden arbeider med å utvikle seg innen bransjen. 

Konsernet består av en rekke selskaper med forskjellig spisskompetanse og fremstår i dag som totalleverandør av tjenester innen drift og forvaltning i borettslag og sameier.

Med vår sterke vekst og utvikling har vi også økt vår kompetanse og tjenestetilbud. 

Dette slik at vi kan være det sikre valget som leverandør av alle tjenester et borettslag eller sameie måtte ha behov for. 

Som styrets ressurs innen drift, forretningsførsel og boligforvaltning, vil vi hjelpe dere med å ivareta alle de viktige oppgavene i driften av deres boligselskap. 

Vi har bred kompetanse med dyktige fagfolk innad i selskapet. I tillegg har vi et stort nettverk av samarbeidspartnere til å dekke alle våre kunders behov.

78740_ss-web_61f91dc062aba.jpg

Sefbo er totalleverandør av tjenester innen drift, forretningsførsel og forvaltning av borettslag og sameier det sikre valget for alt av tjenester et boligselskap har behov for.

Vi er et selskap med sterkt fokus på nærhet til kunden. Avhengig av deres ønske og behov er våre medarbeidere ofte fysisk tilstede og lett tilgjengelig for både styret og beboerne. Vi kjenner de fleste av våre kunder personlig og kan raskt sette oss inn i spørsmål og utfordringer som oppstår. Uansett hva slags utfordringer og behov dere har i deres borettslag eller sameie, så har vi kunnskap og kompetanse til å hjelpe dere. Hos oss får dere Alt på ett sted.