↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

918 79 995
907 48 914

Besøksadresse

Leirvikflaten 15
5179 GODVIK
  1. Beskrivelse

AUTORISERT REGNSKAPSFØRERSELSKAP
Risteca Regnskap AS holder til på Leirvikflaten 15 i Godvik. Selskapet ble startet  i desember 2017 av Ranveig Solberg Karlsen. Risteca har til sammen i underkant av 100 års erfaring fra mange ulike lønns- og regnskapssystemer. Vi har hatt en jevn vekst siden oppstart, og er nå syv ansatte.


Vi har valgt Uni Economy som "vårt" system, men har bred erfaring, og jobber gjerne i andre systemer dersom du som kunde har egne lisenser.
I 2020 ble vi også samarbeidspartner med Power Office Go som er sømløst integrert mot mange andre systemer, blant annet Microsoft 365.


Selv om vi jobber mye skybasert, er vi opptatt av å ikke glemme de som foretrekker papir. Det viktigste for oss i Risteca Regnskap er at du kan velge den løsningen du er mest komfortabel med.

  • Vi jobber i skyen
  • Vi tar imot fysiske bilag
  • Vi reiser ut til kundene


Vi kan ta oss av hele regnskapet fra A til Å slik at du kan holde fokus på ditt fagområde og styrke din bedrifts kjernevirksomhet.
Vårt samarbeid skal bidra til å frigjøre ressurser i din bedrift. Om du vil gjøre noe selv og få hjelp til resten, så finner vi en god fordeling.