↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

941 71 618

Besøksadresse

Eidsvågbakken 1
5105 EIDSVÅG I ÅSANE
  1. Beskrivelse

Lagersjefen AS leier ut selvbetjente minilager til bedrifter og private. Med boder fra 1-60 kubikk, tilbyr Lagersjefen fleksible lagerløsninger på ved flere avdelinger i Bergen, Arna, Os, Voss og Geilo

Lagersjefen AS ble startet i 2013 i Bergen som et samarbeid mellom JOA Gruppen og Nagelgården AS. I 2018 fusjonerte Lagersjefen AS med Bergen Box som ble startet av Noramix i 2012.

Minilager har blitt mer vanlig de siste årene i Norge og vi opplever at flere og flere ser fordelene med å leie lager i kortere eller lengre perioder i forbindelse med boligsalg, oppussing, som permanent sportsbod, arkiv ol.

En typisk kunde lagrer møbler, varer, verktøy, sportsutstyr, arvegods, sesongutstyr, hagemøbler.

Vi har fokus på sikkerhet og gode kundeopplevelser, og kundene våre er flinke til å gi oss gode tilbakemeldinger på nettopp dette. Dette forteller oss at vi har truffet godt i markedet med tilbudet vårt.

Lagersjefens visjon er å profesjonalisere driften av lagerutleie med trygge og sikre lagerboder. Vi er i konstant utvikling for å kunne tilby våre kunder det beste produktet i markedet.

Som kunde hos Lagersjefen kan du få tilgang til boden umiddelbart etter bestilling og kan benytte lageret når du selv måtte ønske.

Vi tar sikkerhet på alvor og samarbeider med Avarn Security på adgangskontroll, alarm og videoovervåking. Alle våre lagre er tempererte og tørre.

 

Åpningstider kundeservice

Hverdager: 08:00-20:00
Lørdag/søndag: 10:00-16:00

Vakttelefon er åpen hverdager 20:00-23:00 og
08:00-10:00 og 16:00-23:00 i helgene.