Jeg var heldigvis i Oslo da de roasted Erik Follestad, og fikk endelig sett en roast fra salen. Jeg koste meg. Alle leverte, men ingen som Martha Leivestad. Kveldens vinner. Beste settet. Beste vitsen. Hun er helt herlig.

Jeg har sett henne gjøre standup før, og det er nydelig. Jeg kan forstå at hun ikke er alles kopp med te, men at hun skal bli hetset online av anonyme troll slik hun nå blir, er bare så forbanna demotiverende.

  • Les hva Martha Leivestad selv skriver nederst i teksten.

Er det noe vi mangler i Norge på humorscenen, så er det mangfold. Det har blitt mye bedre, men det er på tross av de utallige drittfolkene som aldri gjør noe kreativt eller forbedrer livskvaliteten til en sjel. Inkludert sin egen.

De er en negativ kraft som suger ut gøyen. Her har vi et herlig menneske fra Stord som jobber med å spre glede, og hvis hun ikke treffer deg, så føkkings skipp. Da er hun ikke for deg. Men vi trenger ikke hetsen din. Martha minst av alle.

Jeg vet hun får masse kjærlighet. Komikere elsker henne, både på og av scenen. Men de arrer deg, de kommentarene. Jeg har holdt på med dette mye lenger enn henne og er ikke i nærheten av å ha fått en brøkdel av så mye hets. Og det hadde jeg fått med pupper.

Så slutt med det.

Skal du hetse noen eller være kritisk mot noen på nettet, så finn en verdig sak. Arfan Bhatti er en gigantisk kødd. Giske er årets trønder. Justisministeren vår nekter å si unnskyld selv når politiet bryter loven. Statsadvokaten som ikke tåler satire og blir lei seg i følelsene sine. Per-Willy Amundsen (trenger vel ikke si mer). Alle milliardærene våre som klager på hvor synd det er på dem. Bjørn Dæhlie.

Masse. Å. Ta. Av.

Vær kreativ. Det er lett å finne ting. Men Martha er ikke en av disse tingene. Hun er herlig, og vi har ikke akkurat overskudd på kvinnelige komikere fra Stord i humorbransjen. Jeg elsker å le av henne. Vi som kan dette digger Frøken Leivestad og vi heier på henne hele veien!