Gå til sidens hovedinnhold

– Dette har vi ikke sett på «langan lei»!

Artikkelen er over 1 år gammel

Mons Ivar Mjelde var en av mange som lot seg begeistre av Branns herjinger mot Djurgården. Nå gjenkjenner han sin egen gulloppskrift!

Spill av podkasten i vinduet nederst!

– Det trekantspillet som Haugen, Teniste og Koomson viste i Stockholm, minner om det vi holdt på med frem mot gullet. Og det angrepsspillet Brann kom med her, har vi ikke sett på «langan lei», og i hvert fall ikke i fjor, sier Mons Ivar Mjelde.

Brann sprudlet seg altså til 4-1-seier over den regjerende svenske seriemesteren Djurgården lørdag, og de gjorde det med et offensivt trøkk som var total mangelvare i fjor. Bortsett fra i sesongoppkjøringen ... Nå er det mange som spør seg om Lars Arne Nilsen nok en gang skal ta en kuvending, og gå tilbake til sin kyniske stil så snart man spiller for poeng. Som han gjorde i fjor, og som endte i total fiasko.

– I år kan han ikke snu, enkelt og greit. Alle ser at Brann nå er på vei mot noe fremoverrettet og bra. Stilen fungerer – og spillerne liker det. Lars Arne har søkelyset på seg etter det som skjedde i fjor, og vil bli totalslaktet om han nok en gang snur når serien starter, melder Mjelde.

Kommentarer til denne saken