Gå til sidens hovedinnhold

– Disse kunne satt fart på Brann

Artikkelen er over 1 år gammel

Fotballpreik-gjest Mathias Macody Lund tok med seg en liste inn i studio.

Podkast: Og den inneholdt noen overraskelser.

Brann går inn i det som ser ut som en skjebneuke. Onsdag venter variable Strømsgodset i Drammen før Dag-Eilev Fagermos Vålerenga-maskineri kommer til Bergen på lørdag.

Det er tettpakket program, og det blir intenst. Dersom Nilsens mannskap skulle gi Bergen en lang og tung søndag, antyder Macody Lund at styret bør sette seg ned og diskutere mulighetene.

Ikke nødvendigvis for å hente inn ny trener med en gang, men han har noen forslag. Han ene er selvsagt mannen i Bodø, hvis navn begynner på K og slutter med jetil Knutsen, men Macody Lund drar opp noen jokere fra hatten. Han forklarer også hvorfor han ikke tror noe vil skje før tidligst etter sesongen – dersom 2020 skulle ende opp i en skuffelse.

Det er likevel grunn til å dvele litt ved det Brann-trener Lars Arne Nilsen sier om å svartmale. For det finnes faktisk lyspunkt i SK Brann, og har egentlig et trenerbytte den effekten mange tror?

Spillestil, trenerkabal, Sandviken, utrolige Sotra og Renate Blindheim - trykk "play" og lytt! Husk: Du kan abonnere på podkasten i din avspiller, også Spotify.

Kommentarer til denne saken