Saken oppdateres

Mannen i 30-årene ble pågrepet fredag og er siktet for drap eller medvirkning til drap.

Mandag fremstilles han for varetektsfengsling i Bergen tingrett. Rettsmøtet skjer bak lukkede dører, hvor pressen ikke får være.

Fengslingsmøtet startet klokken 1245 og politiet ber om at han holdes i isolasjon i fire uker, med medieforbud de to første ukene.

Til sammen er fire menn pågrepet og siktet etter at en kvinne (29) og en mann (42) ble funnet døde ved Osavatnet nær Gullfjellet i Arna i forrige uke. De tre andre siktede mennene (56, 36 og 33 år) sitter allerede varetektsfengslet.

Saken fortsetter under bildet

Politiets hovedteori er at drapene har skjedd i tilknytning til et hospits i Møllendalsveien. Deretter skal de avdøde ha blitt fraktet i bil til funnstedet.

Politiet har sikret seg videomateriale fra de 16 overvåkingskameraene som dekker hospitsområdet, og en rekke etterforskere arbeider nå med å kartlegge bevegelsene til personene som er siktet i dobbeltdrapssaken.

Hittil har politiet vært sparsomme med opplysninger i saken. Mange undersøkelser er blitt gjort på utsiden av hospitset, og BA får bekreftet at en teori er at drapene kan ha skjedd der.