Det har ikke vært den store tipsflommen etter at Thi Phuong Dung Tran Larsen (22) ble meldt savnet. Totalt sett har politiet fått inn mellom 20 og 25 tips i den kategori at de regnes som reelle.

MANGE SYNSKE HAR SETT HENNE
I alt er et titall tips kommet fra synske personer som hevder de har "sett" den småbarnsmoren Dung på konkret angitte steder. Politiet tar også tips fra synske personer på alvor i denne saken.

- Vi avviser ingen ting, men vi prioriterer naturligvis hva vi skal jobbe videre med, opplyser politiinspektør Tore Salvesen ved Laksevåg politistasjon til BA.

INGEN INTERESSANTE FUNN
Tirsdag ble varmesøkende helikopter tatt i bruk i letingen etter den savnede, og etter hvert antatt drepte unge kvinnen.

- Det ble ikke gjort noen funn av interesse, opplyser Salvesen etter søket. Helikoptersøket ble avsluttet i går, og blir ikke gjenopptatt i dag.

Etterforskningen i saken pågår fortsatt for fullt, men politiet har ingen planer om større aksjoner i dag. Det på forhånd planlagte manngard-søket er droppet i dag.

Så snart politiet har mer konkrete opplysninger som kan peke ut et aktuelt område, vil det bli aksjonert. Både mannskaper til en eventuell manngard, og likhund er i så fall klare for søk.