Gå til sidens hovedinnhold

Et titall synske har "sett" Dung

Artikkelen er over 13 år gammel

- Vi avviser ingen ting, sier politiinspektør Tore Salvesen til tipsflommen fra synske personer.

Det har ikke vært den store tipsflommen etter at Thi Phuong Dung Tran Larsen (22) ble meldt savnet. Totalt sett har politiet fått inn mellom 20 og 25 tips i den kategori at de regnes som reelle.

MANGE SYNSKE HAR SETT HENNE
I alt er et titall tips kommet fra synske personer som hevder de har "sett" den småbarnsmoren Dung på konkret angitte steder. Politiet tar også tips fra synske personer på alvor i denne saken.

- Vi avviser ingen ting, men vi prioriterer naturligvis hva vi skal jobbe videre med, opplyser politiinspektør Tore Salvesen ved Laksevåg politistasjon til BA.

INGEN INTERESSANTE FUNN
Tirsdag ble varmesøkende helikopter tatt i bruk i letingen etter den savnede, og etter hvert antatt drepte unge kvinnen.

- Det ble ikke gjort noen funn av interesse, opplyser Salvesen etter søket. Helikoptersøket ble avsluttet i går, og blir ikke gjenopptatt i dag.

Etterforskningen i saken pågår fortsatt for fullt, men politiet har ingen planer om større aksjoner i dag. Det på forhånd planlagte manngard-søket er droppet i dag.

Så snart politiet har mer konkrete opplysninger som kan peke ut et aktuelt område, vil det bli aksjonert. Både mannskaper til en eventuell manngard, og likhund er i så fall klare for søk.