Gå til sidens hovedinnhold

Eibar er best hjemme i Baskerland

Artikkelen er over 2 år gammel

Eibar er et typisk hjemmelag. De har tatt 16 av 22 poeng foran egne fans. Mandag skal de vinne mot et bortesvakt Espanyol-lag.

Oddstips

Spillsentrets øvrige mandagsmeny:

Oddssingel håndball-VM: Vi tror Norge vinner rysaren

Oddsingel Serie A: Milan er herjet av skader og karantener

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Mandagens langoddsprogram byr på den helt avgjørende VM-kampen i håndball mellom Sverige og Norge, der Norge må vinne for fortsatt å kunne ta seg til semifinale. I tillegg spilles det tre andre kamper i håndball-VM. I Italia spilles det to kamper i Serie A og som vanlig på mandager er det også kamp i La Liga. I Championship er det topp mot bunn når West Bromwich gjester Bolton. I Asian Cup er det nå klart for sluttspill og tre kamper spilles i den turneringen mandag. I NHL spilles det fire kamper natt til tirsdag.

NB! 83 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

SD Eibar – Espanyol 2,00 – 3,00 – 3,30 H (spillestopp kl. 2055)

Begge lagene er ute av form. Eibar står uten seier i de seks siste kampene i La Liga, mens Espanyol har tapt syv av de åtte siste kampene i ligaen.

Eibar drar imidlertid fordel av at kampen spilles i Baskerland. De har tatt 16 av sine 22 poeng på hjemmebane. Den siste seieren til Eibar kom mot Real Madrid 24. november. De slo hovedstadslaget hele 3–0 på Municipal de Ipurúa.

Prestasjonene de siste to månedene har ikke vært dårlig. De har spilt uavgjort i fem av de syv siste kampene, selv ikke 0-3-tapet mot Barcelona sist helg ga et riktig bilde av kampen. Eibar skapte faktisk flere sjanser enn Messi & Co. Det forteller meg at bortesvake Espanyol får problemer i Baskerland.

Barcelona-klubben står med 1-3-6 og 10–16 i målforskjell på bortebane. Det gjør dem til det fjerde svakeste bortelaget i ligaen. Ikke bare er Espanyol dårlige på bortebane. Også formen er elendig. De har tapt syv av de siste åtte kampene i La Liga.

De gikk riktignok videre til kvartfinalen i Copa del Rey på torsdag, men dro fordel av at nedrykkstruede Villarreal stilte med et sterkt svekket lag.

Espanyol har kun klart å holde nullen en gang på bortebane denne sesongen. De har vært bedre offensivt så langt i 2019. De har scoret to mål eller mer i de tre siste kampene.

Jeg har størst tro på hjemmeseier til Eibar i denne kampen. De møter et svkt bortelag, og har selv greie resultater på hjemmebane. Oddsen på H er litt kjedelige 2.00, men det er akkurat godt nok til å brukes som singelspill. Iallfall slik jeg ser det.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken