Gå til sidens hovedinnhold

En heldig Joker-spiller har vunnet 4,6 millioner kroner, men vet det ikke selv

Artikkelen er over 1 år gammel

Er du en Joker-spillende kvinne fra Eidskog i Hedemark har du kanskje vunnet 4,6 millioner kroner i kveld.

Joker

Ved siden av den saftige Lotto-summen har også førstepremien i Joker vokst seg større. Hele 4,6 millioner kroner ventet en heldig Joker-vinner i kveld. Vinneren av førstepremien har ikke tatt telefonen enda. Det skal være en kvinne fra Eidskog i Hedmark som har den spennende beskjeden i vente. Norsk Tipping fortsetter å prøve å kontakte vinneren.

Joker har trekning hver onsdag og lørdag. Du kan spille her!

Andelslag vant førstepremien i Lotto

Ca. 14 millioner norske kroner skulle i kveld deles ut til en potensiell heldig vinner av førstepremien i Lotto. Og førstepremie ble det, på deling. Det var nemlig et andelslag som vant førstepremien i kveld, og det betyr at 10 stykker har blitt millionærer i kveld. Alle sammen blir ringt opp av Norsk Tipping etter tv-trekningen.

Vinnertallene ble følgende:

6 - 16 - 21 - 26 - 28 - 33 -34

Og tileggstallet:

1

Slik fungerer andelslag

Spiller du i andelslag eller andelsbank, kjøper du deg inn i et system sammen med ti andre spillere. Det vil også si at du får utbetalt en tiendedel av det totale premiebeløpet systemet mottar. I dette tilfellet er andelslaget satt opp av en kommisjonær i Oslo.

Leverte lykkekupong og vant

Forrige lørdag var det en heldig mann fra Bærum som stakk av med førstepremien. Mannen sikret seg ca. 14,4 millioner kroner.

- Det er faktisk en lykkekupong jeg har lagret. Jeg leverer den ikke hver uke, men i ettermiddag husket jeg på den. Men jeg måtte sjekke klokka om jeg rakk fristen. Heldigvis holdt det, gliser vinneren, som ønsker å være anonym.

Kupongen leverte han i Norsk Tipping sin app den samme lørdagen han vant.

Joker har trekning hver onsdag og lørdag. Du kan spille her!

Kommentarer til denne saken