SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Engelsk dobbel til 3,46 i odds

Brighton og Glenn Murray (t.v.) trenger tre poeng i nedrykkskampen. (AP Photo/Matt Dunham)

Brighton og Glenn Murray (t.v.) trenger tre poeng i nedrykkskampen. (AP Photo/Matt Dunham) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det er en kamp fra Premier League og Championship det er snakk om!

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddssingel Premier League: Londons beste lag leverer igjen

Målscorerspill PL: Son kommer tilbake på scoringslisten

Oddsdobbel Premier League: Southampton sikrer plassen

Oddssingel Premier League: Cardiff trenger virkelig en trepoenger

Oddsdobbel: Engelsk dobbel til 3,46 i odds

Lørdagskupongen: Svært spillbar lørdagskupong venter

Det er klart for en ny herlig helg for oss som elsker fotball. Denne lørdagen er det flere høydepunkter. Ikke bare er det seks kamper fra Premer League og full runde i Championship, League One og League Two i England, men det er også en interessant kamp fra eliteserien hvor Sarpsborg tar imot Mjøndalen. I tillegg til dette er det flust med kamper fra Post Nord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen her hjemme.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten. Leverer kupongen her!

Brighton - Newcastle H - 2,10 (Spillestopp 18:25)

Manager Chris Hughton og hans Brighton ligger fjerde sist på tabellen. Bare de tre lagene på direkte nedrykk er bak. Det er tre små poeng ned til Cardiff tredje sist, og Brighton må ha flere poeng for å overleve. Med Arsenal og Manchester City som motstandere i sesongens to siste kamper, er laget avhengig av en trepoenger i dag. Sesongen har vært skuffende, og bare ni av 35 spilte er vunnet. Seks av disse er hjemme, og statistikken her lyder på moderate 6-4-7. Siste kamp endte med tap 0-1 borte mot sterke Tottenham i London. Det er ikke aller verst å tape 0-1 borte for Tottenham, men Brighton var knapt over midtlinjen. Nest sist pene 0-0 borte mot Wolverhampton. Motsatt oppgjør tilbake i oktober ble vunnet av Brighton med en 1-0 på St James Park i Newcastle. Laget har i øyeblikket ikke vunnet på de siste sju spilte.

Full tropp til kampen.

Newcastle har etter hvert spilt seg opp til plass 13 på tabellen. Ny kontrakt er sikret, og manager Rafael Benitez gjør etter forutsetningene en flott jobb. Det slites med et eierskap uten den store viljen til å bruke mye penger, og sesongen må sies å ha vært mer enn god ut i fra det. Newcastle er vesentlig svakere på fremmed gress, enn hjemme i nord. Bare tre av 11 seire er tatt borte, og tallene sier 3-7-7 med to igjen å spille på utebane. De to siste har begge endt med 3 poeng (3-1 hjemme over Southampton og 1-0 borte over Leicester).

Lejeune og Longstaff mister begge sesongavslutningens tre kamper.

Begrunnelse H: Newcastle har ingen verdens ting å spille for, og har egentlig innfridd forventingene til de fleste med et hjerte i Newcastle i år. Å møte et heltent Brighton-lag, tre serierunder før ferie, er ikke enkelt. Brighton har tatt seks av ni seire hjemme i år, mens dagens bortelag ikke er sterke borte. 2,10 er innafor og spilles. 

Swansea - Hull H - 1,65 (Spillestopp 15:55)

Swansea ligger på 10. plass på tabellen. Laget har igjen tre kamper og det er fem poeng opp til kvalikstreken. Mye tyder på en ny sesong i Championship, men det er fortsatt en liten mulighet for opprykkspill etter serieavslutningen. Swansea har vunnet 18 kamper, og 12 av disse seirene har kommet hjemme på Liberty. 12-4-5 er greie tall, men bare seks gevinster borte, gjør trolig at drømmen om opprykk ryker. Siste kamp ble vunnet 1-0 borte mot bunnlaget Ipswich. Nest sist også seier. Da med 4-3 hjemme mot svake Rotherham. På de siste seks kampene i Championship, så står hvittrøyene fra Wales med hele fem trepoengere. På de siste 13 hjemmekampene har laget kun tapt en gang (9-3-1).  Swansea tapte motsatt kamp 2-3 to dager før jul i fjor.

Hull radet opp seire en tid tilbake. Har vært mer tilbake til normalen den siste tiden. Ny kontrakt er forlengs sikret, og laget innehar plass 13 med to kamper igjen å spille. Det er lang vei både opp og ned på tabellen, og denne kampen betyr lite for klubben. Hull er begrensede på utebane, og har notert 6-4-12, med en bortekamp igjen. Hull tapte siste kamp 0-3 hjemme mot Sheffield United, og har tre strake tap. Tankene er nok allerede på sommeren og neste sesong.

Begrunnelse H: Swansea har fem poeng opp til kvalik om spill i neste års Premier League. Med andre ord, motivasjonen bør være i helspenn før dagens kamp. Man er i tillegg gode på hjemmebane. Hull ligger midt på tabellen og kommer ingen vei. Vi tror det blir hjemmeseier, og kombinerer med Brighton-seier. 

Totaldoddsen på denne dobbelen her blir fine 3,46.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken