SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

England - USA blir en målfest

Megan Rapinoe har gjort seg bemerket både på og utenfor banen i dette VM. Hun har scoret USAs samtlige fire mål i åttedelsfinalen og kvartfinalen. Foto: Francisco Seco (AP)

Megan Rapinoe har gjort seg bemerket både på og utenfor banen i dette VM. Hun har scoret USAs samtlige fire mål i åttedelsfinalen og kvartfinalen. Foto: Francisco Seco (AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Både England og USA har fremragende offensive kvaliteter, og det ligger an til en målrik semifinale i Paris i kveld.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige mandagensmeny:

Oddstips Copa America: Gulldrømmen lever videre for Brasil

Oddstips Afrikamesterskapet: Vi skal doble pengene på Kamerun-seier

Oddstips VM kvinner: England kan gå hele veien

Oddstips VM kvinner: England - USA blir en målfest

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Lotto: Slik reagerte Lotto-vinnerne

Vikinglotto: Bergenser vant 15 millioner i annenpremie!

V4 AxevallaVi spiller frekt i lunsjen

Tirsdagens langoddsprogram inneholder blant annet den første semifinalen i Copa America mellom fotballgigantene Brasil og Argentina, semifinalen i fotball-VM for kvinner mellom England og USA og de fire siste kampene i gruppespillet i Afrikamesterskapet. Det er ogfså et par kamper fra finsk 1. divisjon og en kamp fra Europa League-kvaliken. I tillegg ruller Wimbledon-turneringen i tennis videre, hvor det norske tennishåpet Casper Ruud er stor underdog i møte med John Isner.

NB! 68 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

England - USA (over 2,5 mål) -  1,90 i odds (spillestopp kl 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet!

Det var forventninger til Norge forut for kvartfinalen mot England sist torsdag, men allerede etter tre minutter sendte Jill Scott England i ledelsen 1-0. England var det klart beste laget og vant meget fortjent 3-0. De imponerte og spesielt var det fart og gode kombinasjoner fremover på banen. England imponerte også i åttedelsfinalen mot Kamerun, der de også vant 3-0. Vant alle sine tre gruppespillkamper og England har sett bedre og bedre ut i mesterskapet. Røk ut i semifinalen i forrige VM etter 1-2 tap mot Japan, men tok bronse etter å ha slått Tyskland etter straffesparkkonkurranse i bronsefinalen.

Se hjemmedrakten til USA-damene her!

I VM 2011 tok det slutt i kvartfinalen. Heller ikke i EM har det blitt gull for England. Var i finalen i 2009, men tapte hele 2-6 for Tyskland i den. I 2013 røk laget ut allerede i gruppespillet. I EM i Nederland for to år siden, ble det 0-3 tap for vertsnasjonen Nederland i semifinalen.

USA har helt andre meritter å vise til i mesterskapssammenheng. De tok VM-gull i Canada for fire år siden og var også i finalen i 2011, men da ble det tap etter ekstraomganger og straffespark mot Japan. De innledet dette VM med å knuse Thailand 13-0 og fulgte opp med komfortable gruppeseire mot hhv Chile (3-0) og Sverige (2-0). Men har ikke imponert voldsomt verken i åttedelsfinalen mot Spania (2-1), eller kvartfinalen mot Frankrike (2-1). Megan Rapinoe har faktisk scoret alle målene for USA i de to kampene. Superstjernen Alex Morgan scoret fem mål mot Thailand, men har gått målløs av banen i de fire neste kampene.

Se hjemmedrakten til England-damene her!

Ingen innbyrdes oppgjør mellom disse to verken i 2011 eller 2015. Både USAs åttedelsfinale mot Spania og kvartfinalen mot Frankrike endte over 2,5 mål, mens England har vunnet 3-0 både i åttedelsfinalen og kvartfinalen. Likevel forventet ikke bookmakerne og Norsk Tipping noen målrik semifinale i kveld og under 2,5 mål er priset til 1,65 hos Norsk Tipping. Jeg er av en annen oppfatning, da det vrimler av gode offensive spillere i disse to lagene. 1,90 i odds på at det blir over 2,5 mål i ordinær tid i kveld, er for høyt og spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet!

Kommentarer til denne saken