Nå er det sikkert de som mener at jeg ikke burde få plass i en debatt om asiatisk kultur, da jeg selv ikke har asiatisk opphav, men er en hvit, blond mann. Hadde jeg vært ti centimeter høyere hadde jeg sikkert vært Hitlers våte drøm.

Jeg burde sikkert heller ikke uttale meg om veganere eller den slags, da jeg spiser langt mer kjøtt og meieriprodukter enn gjennomsnittet. Hadde jeg vært ti kilo tykkere, kunne jeg sikkert blitt vurdert som frontfigur for Nortura.

For ikke å glemme dyrevelferd. Det burde jeg i hvert fall ikke uttale meg om, for jeg har verken pels eller fjær. Jeg har bare to bein å stå på og kan for øvrig minimalt med dyrespråk. Men ørene mine står litt ut vel å merke, så det er i det minste ett fellestrekk med enkelte dyr.

Når det er sagt, er jeg krenket, kraftig krenket, og jeg har vært det i lengre tid. Jeg blir krenket av at alle føler seg krenket til enhver tid, og det for hver minste lille ting.

Stopp islamiseringen av Norge (Sian) stakk av med navnet på det jeg selv burde arrangert for lenge siden, og nå er dette navnet dessverre forbundet med Sian. Hvis ikke skulle jeg med glede arrangert en «krenkefest». Der skulle folk med ulik bakgrunn, religion, livssyn, legning, farge, fasong, ja, alle sammen uansett hvem man er skulle få lov å komme.

Men én ting må de ha til felles. Det er at de må være drittlei alle som hevder at de er krenket for hver minste lille ting.

Christoffer Schelderup, hvis det noen gang skulle bli noe av krenkefesten min, så håper jeg at du takker ja, og det til å være hedersgjest. Festen skal naturligvis være full av mat og drikke fra alle verdens kulturer og land, men med små feil fra vårt norske samfunn. Litt slik som vi har fornorsket det vi kaller for taco, som absolutt ikke har noe med meksikansk mat å gjøre lenger.

Til info så arrangerer jeg i forbindelse med min bursdag til helgen en annen fest, bursdagsfest for meg selv, og her har jeg virkelig gått på en premiesmell. Jeg har nemlig invitert til Hawaii-party, eller Luau som det heter. Her blir det fargerike skjorter, blomsterdekorasjoner, palmetrær, stråhatter, fargerike lys og hula-hula skjørt. Vi skal leke limbo og drikke tropiske drinker. Alt dette i min egen hage midt i Bergen omgitt av skyer og 18 varmegrader, hvor fint lite utenom navnet på festen og klærne folk har på seg minner om kultur fra Hawaii ... Oi, søren! Burde jeg kanskje avlyse og trekke tilbake invitasjonene? Eller skal jeg vente til etter festen og beklage for at jeg bommet?

Les også

Humor skal selvsagt være på grensen

Les også

Vi med asiatisk opphav blir utsatt for hat