Spillsenterets øvrige 1. nyttårsdagmeny:

Oddssingel Premier League: Aubameyang scorer først på Emirates

Oddssingel Premier League: Kane sørger for Spurs comeback

Oddssingel Championship: Norwich går på en ny smell

Oddssingel Championship: Varsellampene blinker for Ipswich

Det er et strålende langoddsprogram vi har foran oss på første nyttårsdag. I England fortsetter juleprogrammet med full styrke de nærmeste dagene. Det spilles tre kamper i Premier League i dag, og det er full serierunde i både Championship, League One og League Two.  Det tradisjonsrike nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen avvikles i dag og i Tour De Ski er det klart for sprint i Val Mustair. I NHL er det fullt kjør om dagen og der skal det spilles tre kamper.

NB! 42 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Everton - Leicester H 1,90 (spillestopp kl 13.25)

Variable prestasjoner av Everton i de tre spilte seriekampene denne julen. Lille julaften røk laget hele 2-6 hjemme mot Tottenham, men de slo tilbake med voldsom kraft andre juledag og smadret Burnley 5-1 på bortebane. Søndag gikk vi mot laget borte mot Brighton og som ventet så falt Everton i den kampen og tapte 0-1. Har skuffet litt etter solide investeringer før sesongen og drøyt halvveis ligger Everton på 10. plass med 27 poeng. 5-3-2 er dog klart godkjente tall hjemme på Goodison Park. Toppscorer Richarlison pådro seg en smell mot Brighton, men er ventet klar til ettermiddagens kamp.  Ademola Lookman har mistet de tre siste seriekampene og er usikker.

 

Vi advarte for at Leicester kunne få problemer hjemme mot Cardiff lørdag og når James Maddison i tillegg brente en straffe på stillingen 0-0 ti minutter før full tid, så endte det med 0-1 tap ettersom Victor Camarasa fikset 1-0 for Cardiff to minutter på overtid. Det var en nedtur for Leicester som altså slo Chelsea 1-0 borte og Manchester City 2-1 hjemme i de to foregående seriekampene. Leicester har uansett hatt en bra sesongstart og ligger på 8. plass med 28 poeng. Anstendige 4-2-4 på ti spilte bortekamper. Jonny Evans og Wes Morgan mistet begge kampene mot Cardiff grunnet sykdom og er usikre også til dagens kamp.  Daniel Amartey og Matty James er fortsatt ute.

Everton har vunnet de to siste tilsvarende på Goodison Park og vi har god tro på at laget er tilbake på vinnersporet i dag. 1,90 på hjemmeseier er godkjent odds og spilles i kombinasjon med en hjemmeseier fra Championship.

Aston Villa - Queens Park Rangers H 1,75 (spillestopp kl 15.55)

Solide 5-4-1 for Aston Villa på de ti siste seriekampene og Villa har dermed klatret til 9. plass med totalt 37 poeng. Opp til Derby på den viktige sjetteplassen skiller det kun fem poeng. Det eneste tapet på de ti siste seriekampene kom hjemme mot serieleder Leeds. Det tapet kom i forrige hjemmekamp, og totalt står Villa med 5-5-2 på 12 spilte hjemmekamper.  Midtbanespiller Jack Grealish er fortsatt ute med skade, det samme gjelder for forsvarsspillerne Axel Tuanzebe og Neil Taylor. Derfor er  Tommy Elphick hentet tilbake fra sitt låneopphold i Hull.

Etter en fin periode med tre strake seire, måtte Queens Park Rangers nøye seg med 0-0 hjemme mot svakt plasserte Reading lørdag. Ligger på en flott 8.plass etter en svak start på sesongen og står med totalt 38 poeng. 4-3-5 på tolv spilte bortekamper.  Massimo Luongo er på internasjonalt oppdrag, mens Geoff Cameron, Angel Rangel og Tomer Hemed alle er skadet.

Det er mange rare statistikker man kan finne, men verd å merke seg et at Aston Villa på sine åtte spilte seriekamper på 1. nyttårsdag står med 5-3-0. 1,75 på hjemmeseier i dag er ikke veldig sprek odds, men vi velger uansett å kombinere Villa-seier med Everton-seier. Totalodds på denne favorittdobbelen blir da 3,33.

Klikk her for å levere dette spillet