(Nettavisen): Årets «Ex on the Beach» har, som de to tidligere sesongene, ikke akkurat gått ubemerket hen.

Sjalusi, sexskandaler og sjokkerende rumpestunt er det som har preget sesongen, men kanskje mer enn noen gang har også romantikken blomstret blant deltakerne.

Etter å ha vært innelåst i villaen i over en måned, ble den siste episoden av sesong tre av «Ex on the Beach» vist på TV denne uken. Der fikk deltakerne festet sammen en siste gang i Brasil, og seerne ble nok en gang vitne til Øystein Lihaug Solbergs alter ego, Per Ivar.

Først måtte bergenseren bare få tillatelse fra kjæresten.

  • Se klipp øverst i saken!

Fikk lov av kjæresten

Gjennom sin deltakelse i realitykonseptet har nemlig Lihaug Solberg sjokkert med sitt helt spesielle engasjement, til tider sjokkerende ordforråd og ikke minst sitt mye omtalte rumpestunt (ekstern lenke).

Kjæresten Linn Wøyen Lenes har gjennom sesongen forsøkt å forhindre alteregoet til Lihaug Solberg, men denne gang lot hun være.

– Det var aller siste kveld, så da lot jeg han få lov, ler Wøyen Lenes og fortsetter:

– Jeg har ikke ledd en eneste gang av de tidligere episodene der Per Ivar trår frem i lyset, men nå lo jeg faktisk.

Ifølge Lihaug Solberg var dette en vanlig dag på byen for Per Ivar.

– Det var god stemning. Det var ikke noe annet enn det Per Ivar er. Det er sånn det skal være på fest, humrer han.

– Sliten og lengtet hjem

Til tross for at deltakerne er enige om at sesongens siste fest var en suksess, legger de ikke skjul på at det var deilig å endelig å slippe ut av villaen.

– Det var veldig blandede følelser da vi fikk den aller siste meldingen fra iPaden. Jeg var så sliten på det tidspunktet, og ville hjem. Samtidig ville jeg ikke forlate villaen, forteller Wøyen Lenes til Nettavisen.

Ifølge bergenseren Mario Riera, som tidligere har vært med i «Paradise Hotel» og dermed har god erfaring med realitykonseptet, ventet alle på at den siste meldingen om å kunne få reise hjem skulle komme.

– Vi begynte å kjede oss litt, og jeg tror alle var ganske klare for å reise hjem. Men det er vel vanlig, sier han til Nettavisen.