– Vi ser bedre og bedre ut

Patrik Hansson er forberedt på Brann 2s spillestil, selv om det ikke alltid er godt å si hvilke spillere laget stiller med.

Artikkelen er over 1 år gammel

Fana har fått en brukbar start på høstsesongen og ligger på 5. plass før møtet med Brann 2.

DEL

Fana ligger nå på en 5. plass med 25 poeng etter å ha plukket syv poeng på høstsesongens fire første kamper.

– Det har vært helt ok start på høstsesongen. Vi ser bedre og bedre ut, sier trener Patrik Hansson.

Sommeren har ført med seg mange utskiftninger i stallen, hvor blant annet Mads Berg Sande har dratt til Nest-Sotra.

– Vi har mistet en del og fått en del. Det ser relativt bra ut. Jeg håper at Mads kan levere det han er god for, han er mer en god nok til å spille på det nivået der.

Nå kommer Brann 2 på besøk til Nesttun. I vår kom Fana inn igjen i kampen og snudde 0-1 til 2-1 på nymarksbanen. Etter Branns innkjøp den siste tiden er det ikke godt å si hvilket lag Brann 2 stiller med, men Hansson er forberedt.

– Det vet man aldri med andrelagene. Vi går ut i fra at de spiller slik de pleier, så må vi gjøre vår jobb, så får vi se hva sluttresultatet blir, smiler han lurt.

Store utskiftninger

Fana har fått tilbake midtbanespiller Sindre Paulsen fra langtidsskade. I tillegg har forsvarspillerne Sander Pettersen (Varegg) og Sivert Øverby (Hønefoss) signert for Fana.

Sander Pettersen gikk fra Varegg til Fana i sommervinduet.

Sander Pettersen gikk fra Varegg til Fana i sommervinduet. Foto:

Mathias Anker Paulsen (Sola), Sindre Lie (Fram), Sigurd Kvile (Sarpsborg 08), Ola Sjømæling (Træff) har alle gått til andre klubber, mens Torgeir Janbu er på studieopphold i Danmark denne høsten.

Brann 2 har fått inn Joachim Sæle Westrheim fra Nest-Sotra og David Tufta fra Fyllingsdalen. Halldor Stenevik er tilbake fra låneoppholdet i Nest-Sotra og kan være aktuell for spilll mot Fana.

Jonas Fredriksen har gått til Sogndal, Sander Christiansen til Borussia Mönchengladbach (Tyskland), Markus Fossnes til Åsane og Anders Sørevik til Varegg.

Banen verre enn noensinne

Fana har 3-1-1 på sine siste fem kamper, mens Brann 2 står med 4-0-1 og har klatret ut av nedrykksonen. Laget ligger på 8. plass med sine 21 poeng.

Fanas Henrik Udahl er toppscorer i 3. divisjon avdeling 4 før denne runden med sine 16 mål. Beste målscorer for Brann 2 er Aune Heggebø og Eirik Moldenes med fem mål hver.

Som BA skrev om tidligere i sommer så er den kommunale banen på Nesttun under enhver kritikk. Utbedringer har ikke blitt gjort da Bergen Kommune har en reklamasjonssak gående mot leverandør. Dermed blir underlaget bare verre og verre hvor nå også deler av sekstenmeteren nå er i ferd med å løsne av.

Dommer til kampen er Bjørn Tore Tvedt (Eidsvåg IL), som må bedømme om banen er forsvarlig å spille på eller ei.

Sekstenmeteren på Nesttun Idrettspark er i ferd med å gå i oppløsning.

Sekstenmeteren på Nesttun Idrettspark er i ferd med å gå i oppløsning. Foto:

Fana - Brann 2 har avspark klokken 17.00 på Nesttun Idrettspark. Kampen ser du som abonnent på BA.no.

Scoringsliste 3. divisjon avdeling 4:

Spiller Klubb Mål
Henrik Udahl Fana 16
Sindre Haarberg Brodd 15
Kristoffer Stava Sotra 13
Steffen Jakobsen Vardeneset 11
Thomas Jakobsen Viking 2 11
Vladan Radojkic Lysekloster 11
Eirik Kampenes Fyllingsdalen 11

Artikkeltags